Η σκοτεινή ιστορία του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ: Ποιοί και πώς φέρνουν ΤΩΡΑ παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ, – ΒΙΝΤΕΟ

 

Αυτά τα ΑΡΧΙΤΣΙΡΑΚΙΑ θέλουν απόλυτο έλεγχο στην ζωή σας – Αυτοί βράβευσαν τον Μητσοτάκη

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab, το οποίο διοργάνωσε την ετήσια συνάντησή του στο Νταβός, από την οποία το ΕΛ σας έδωσε πλειάδα ειδήσεων, βασίστηκε στις ιδέες της παγκόσμιας κυβέρνησης, της αποσυμφόρησης του πληθυσμού και του θερμοπυρηνικού πολέμου.

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

«Ο Johny Vedmore, πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο που αποκαλύπτει την κρυμμένη ιστορία του μυστηριώδους Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο διεξάγει πόλεμο εναντίον του κόσμου με την “Μεγάλη επανεκκίνηση”. Οι τρεις μέντορες του ιδρυτή και διευθυντή Klaus Schwab, ήταν οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στο πρόγραμμα θερμοπυρηνικής αποτροπής της Αμερικής, καθώς και κορυφαίοι υποστηρικτές μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο Χένρι Κίσινγκερ στρατολόγησε τον Κλάους Σβάμπ, στο διεθνές σεμινάριο του Χάρβαρντ, το οποίο  χρηματοδοτήθηκε από την CIA. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Κίσινγκερ επικεντρώθηκε στην παγκόσμια διακυβέρνηση, και την πληθυσμιακή μείωση.

Ο John K Galbraith, ήταν ένας οικονομολόγος με μεγάλη επιρροή, που βοήθησε τον Claus Schwab να δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. O Galbraith ήταν οικονομολόγος στο Χάρβαρντ, που ταξίδεψε στην Γερμανία το 1938, για να μελετήσει τις πολιτικές χωρών κάτω από την εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση του Χίτλερ.

Αφού τελείωσε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, η δουλειά του κατευθύνθηκε στα πυρηνικά όπλα. Ο Galbraith επιφορτίστηκε, με την αξιολόγηση των συνολικών οικονομικών επιπτώσεων του βομβαρδισμού εν καιρώ πολέμου.

Το 1968, ο Galbraith είχε συμμετάσχει με τον Κίσινγκερ στην επιδίωξή του για μια παγκόσμια κυβέρνηση και ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που ο Κίσινγκερ, σύστησε τον Galbraith και τον Herman Khan(έναν απ’ τους θεωρητικούς του Ψυχρού Πολέμου) στον Klaus Schwab, εκπαιδεύοντας μια επιλεγμένη ομάδα παγκόσμιων ηγετών, οι οποίοι αργότερα έγιναν οι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (σ.σ. με το εν λόγω τίτλο βραβεύτηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης)».

Η ΤΡΟΜΕΡΗ συνέχεια στο βίντεο:

loading...