Εθνική επιβίωση : Δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα μέχρι τον οριστικό αφανισμό του νεοελληνικού έθνους,

Κατά γενική παραδοχή οι επίβουλοι θα μας αφανίσουν μέχρι ενός. Αυτό είναι δεδομένο και μη αμφισβητήσιμο.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Από όλους τους προαναφερόμενους στην σημερινή εργασία Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Ορθοδοξίας, εξαιρείται ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων Φιλοσοφικών-μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μηδέν άγαν. Σκοπός της σημερινής εργασίας είναι η επίγνωση της σκληρής πραγματικότητας, οι θανάσιμοι κίνδυνοι που διατρέχουμε ως έθνος και η αφύπνιση, με μοναδικό στόχο την εθνική επιβίωση. Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω τους συνανθρώπους μου.

Εδώ και δώδεκα συναπτά έτη βιώνουμε την Τουρκογερμανική κατάκτηση, διαβάστε σχετικά τους Γ. Κοντογιώργη, Γ. Κασιμάτη, Θ. Κατσανέβας, Β. Σπύρου, Κ. Γρίβα κλπ). (1) Από το 2010 έχουμε κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, μνημόνια, αυτοκτονίες, κοινωνικές αδικίες ανομία-αταξία, βία, έλλειψη παιδείας-ηθικής, covid-19 και άλλες επερχόμενες ασθένειες, επικράτηση του Διονυσιακού πολιτισμού, κλείσιμο της Συριακής πρεσβείας και εχθρικές ενέργειες προς τους μοναδικούς μας συμμάχους την σύγχρονη εποχή τους Σύριους. Δυστυχώς προσφάτως γίναμε και εχθροί των Ρώσων. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Τα παράδοξα και τα παράλογα δεν σταματούν σε αυτό εδώ τον τόπο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ενώ καταδίκασαν κάποιους συνανθρώπους μας ως ναζιστές στην Ελλάδα, στέλνουν όπλα και βοήθεια στους ναζί της Ουκρανίας !!! Πως γίνεται οι πιο επικίνδυνοι ναζί στην σύγχρονη εποχή να χρίζουν βοήθεια από τους ανέκαθεν δημοκρατικούς Έλληνες.

Από το έτος 2010 μ.Χ, ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένας απίστευτος Εθνικός Γολγοθάς. Η Ελλάδα μας κάθε χρόνο σταυρώνεται μαζί με τον Ιησού. Μόνον που σε αντίθεση, με τον Χριστό, η Ελλάδα παραμένει μονίμως, αδύναμη και δυστυχώς καθηλωμένη επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου. Φυσικά όσο επιμένουν οι κάτοικοι να μην αλλάζουν τρόπο ζωής, και να ζούνε με τον σεξουαλικό που επιθυμεί και επιβάλει ο Φρυγικός δαίμονας Savazios-Διόνυσος, καμία ελπίδα επιβιώσεως, δεν διαγράφεται στον ορίζοντα. Αυτό διότι ο διαχρονικός τρόπος επιβίωσης του Ελληνικού έθνους, ήταν πάντοτε τα χρηστά ήθη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ήρθε ο Χριστός στην γη, δίδαξε έκανε θαύματα, μαρτύρησε, σταυρώθηκε, όμως δεν αναστήθηκε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Δυστυχώς δεν αναστήθηκαν ψυχικά και πνευματικά αρκετοί άνθρωποι στο πέρασμα 2022 ετών. Αρκετοί άνθρωποι παρέμειναν κακοί-δειλοί, σάπιοι και άνανδροι. Άδικος κόπος είχε αναφέρει ο Νίκος Καζαντζάκης, απορημένος για το πως ο ερχομός του Χριστού στην γη, δεν άγγιξε τις ψυχές όλων των ανθρώπων. Βέβαια, ξεχνά, είτε δεν υπολογίζει ο μεγάλος Κρητικός, ότι εκτός από τον Χριστό στην γη, υπάρχει και ο Εωσφόρος με τους υποτακτικούς του. Σε μια ακόμη εποχή γενοκτονίας για το έθνος μας, όλοι λένε ότι είναι “Χριστιανοί”, αλλά σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό μας με τις πράξεις τους. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι κατ επίφασίν χριστιανοί, δεν είναι ικανοί να κάνουν μερικά απλά πράγματα που μας ζήτησε ο Χριστός. Άραγε τι κόστος έχει να πας να κάνεις Χριστιανική συντροφιά σε ένα συνάνθρωπο σου, εάν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις οικονομικά, για να αποφύγει την αυτοκτονία, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφική ενέργεια ; Τι κοστίζει να δώσεις χρησιμοποιημένα ενδύματα, και να μην πας μια δυο φορές στην καφετέρια, και όπου αλλού για να δώσεις αυτά τα χρήματα σε έναν άστεγο, και κάποιες φορές να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζώο. Τι θα πάθει κάποιος εάν αγοράσει αργότερα καινούργια ρούχα ; Απολύτως τίποτα. Όμως αυτά τα λίγα και ασήμαντα, δεν είναι ικανοί να τα κάνουν οι χλιαροί Χριστιανοί.

Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνεία, είναι η σχεδόν απόλυτη προσβολή προς τον Ιησού Χριστό, μετά την αποδοχή των Διονυσιακών αξιωμάτων, αυτήν την εποχή οι σατανιστές να έχουν αγάπη μεταξύ τους, να βοηθά ο ένας τον άλλον, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν, και ήρθαν στον δρόμο του Χριστού, αλλά για να επιτύχουν την δημιουργία του πολυπόθητου για αυτούς, από τα αρχαία χρόνια κράτος του αντιχρίστου. Οι Εωσφοριστές επέτυχαν να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή ο ένας να κάνει άδικα κακό στον άλλο, είτε να αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο. Επέτυχαν να καταργήσουν από τους Χριστιανούς το εμείς, και να τους επιβάλλουν το σατανικό εγώ, που είναι απόλυτα καταστροφικό για το έθνος.

Οι νεοέλληνες αποτελούν τους πιο διαχρονικούς χαρακτήρες του έθνους, με βάση τα Διονυσιακά αξιώματα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν συγκεκριμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά τα οποία παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα των αιώνων. Είναι άνθρωποι γεμάτοι από ανήθικα-ταπεινά πάθη. Είναι άδικο-είρωνες, απειλητικοί, τρομαγμένοι-καταπιεσμένοι με φοβίες, χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη αιτία, πλην της Τουρκογερμανικής κατακτήσεως. Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι χωρίς πραγματική παιδεία και δεν διέπονται, από τα πατροπαράδοτα Ελληνικά αξιώματα. Ο ραγιαδισμός, η δειλία και η υποτακτικότητα, έχουν εισχωρήσει, βαθιά μέσα στο dna τους. Οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν γίνει αγνώμονες, κουτοπόνηροι, συμφεροντολόγοι, άτολμοι, φαρισαίοι και τιμητές της ηθικής. Είναι δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι αντάμα. Αναζητούν μέσα στην κοινωνία, αποδιοπομπαίους τράγους οι οποίοι θα γνωρίσουν ταπεινώσεις και προσβολές. Οι ραγιάδες ήταν και είναι άνθρωποι μειωμένης πνευματικής αντιλήψεως, και διαχρονικά καλύπτουν το μεγάλο μειονέκτημα τους, με ειρωνείες και κακές πράξεις, όπως όλοι οι στερούμενοι ικανοτήτων. Σταυρώνουν τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, τους αδικημένους, γιατί οι συνειδήσεις τους είναι ένοχες. Οι άβουλοι και απαίδευτοι ραγιάδες, ακολουθούν τις προσταγές των τυράννων τους. Είναι έρμαια των κουτοπόνηρων πολιτικών, που ενεργούν, αποκλειστικά με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα, και όχι για την προάσπιση των αξιών και των θεσμών του Ελληνισμού. Αυτές οι θλιβερές μορφές ζωής, βάζουν προσωπεία “Χριστιανικά-Ελληνικά” και υποδύονται ότι είναι “ηθικοί- σεμνοί, λογικοί, δίκαιοι” και πολεμούν ως ξένο σώμα, και κάτι “κακό” τους ανθρώπους, που άδικα τους χτύπησε η ζωή.

Στην κοινωνία επικρατεί η υποκρισία, ο ψευτοχριστιανισμός-ραγιαδισμός, η ματαιοδοξία, και η κατάντια. Ελληνικές αρετές, όπως η εξέλιξη, η βοήθεια, προς τον συνάνθρωπο, και η απονομή δικαιοσύνης, αποτελούν άγνωστες έννοιες, για την πλειοψηφία των Ελλαδιτών. Οι νεοέλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι θλιβερές μορφές ζωής, αποτελούν ένα τραγικό συνοθύλευμα από ματαιόδοξους-συμφεροντολόγους, αδύναμους-απαίδευτους και φιλάργυρους κάτοικους. Τα Τυραννικά καθεστώτα καταδυναστεύουν τους αμέτοχους στην διοίκηση του κατακτημένου κράτους. Επίσης όταν κάποιος σωστός-έντιμος ζητήσει να συμμετέχει στα κοινά, και στην λήψη των αποφάσεων, απειλείται και διώκεται. Διαχρονικά οι εύποροι-υποτακτικοί κάτοικοι δεν απειλούνται από την Τουρκική-Γερμανική εξουσία . Αντιθέτως, συναινούν-συνεργάζονται μαζί του, και τις περισσότερες φορές εις βάρος των ομόθρησκων συμπολιτών τους.

Εδώ βλέπουμε τον διαχρονικό και προδοτικό ρόλο των ραγιάδων, και την υποτέλεια στον εκάστοτε κατακτητή, προκειμένου να εξασφαλισθούν τα προσωπικά τους κεκτημένα. Οι νεοέλληνες είναι μια πολύ βαριά άρρωστη κοινωνία, της οποίας η ψυχολογία στηρίζεται στην νοοτροπία, του υποταγμένου, στην ιδεολογία των αρχόντων. Οι προύχοντες συμπεριφέρονται με βάση τα οικονομικά και τα ταξικά-κοινωνικά τους συμφέροντα. Από την στιγμή που οι γνήσιοι Έλληνες αποτελούν κίνδυνο για τα δικά τους κεκτημένα τους, και τις κοινωνικές δομές που τα στηρίζουν, δεν διστάζουν να τους διώξουν και να τους εξοντώσουν. Η Χριστιανική πίστη, για την οποία αγωνίζονται οι αυθεντικοί Ορθόδοξοι διώκεται και χαρακτηρίζεται ως “ναζιστική-φασιστική”” και οι υποστηρικτές της, ονομάζονται “χουντικοί”, που είναι “κατάλοιπα” των συνταγματαρχών της επταετίας (1967-1974), και διαφόρων παρακρατικών οργανώσεων, που απειλούν την τάξη και την ασφάλεια της κοινωνίας και τα “θεμέλια” αυτής τον Διονυσιακό πολιτισμό, την ιδιοκτησία, τον παράνομο πλουτισμό, την αναξιοκρατία, την παρακμή και την σήψη.

Την σημερινή εποχή οι περισσότεροι είναι δειλοί-μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, οι οποίοι αναμένουν ίσως κάποιο θαύμα. Αυτοί οι στίχοι περιγράφουν το κατάντημα της σημερινής-Διονυσιακής Ελλάδας. Το νεοελληνικό έθνος έγινε η επικράτεια της ανομίας-αταξίας και του Διονυσιακού πολιτισμού. Η Ελλάδα μεταμορφώθηκε σε έναν “παράδεισο” παράνομου πλουτισμού για ανθέλληνες τραπεζίτες και μεγαλοστελέχοι εταιριών, οι οποίοι στηρίχτηκαν στην αμάθεια- δειλία του σύγχρονου Έλληνα και κυριάρχησαν. Τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία-παιδεία, ηθική, θέληση, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και η πίστη στα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας.

Ένα από αυτά τα οποία μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας, είναι ότι η μεγαλύτερη αξία σε έναν άνθρωπο είναι να κρατά την ψυχή στο στόμα, να πολεμά, να επιμένει για το αδύνατο, το ακατόρθωτο. Από την στιγμή που δεν θα λυγίσει, αλλά θα παραμείνει ανυποχώρητος, τότε γίνεται το θαύμα που ποτέ ένας δειλός δεν μπορεί να πιστέψει, καθώς το αδύνατο, το ακατόρθωτο έχει γίνει πλέον δυνατό κερδίζοντας την ζωή την ελευθερία, και την αιώνια ζωή. την οποία μας προσφέρει ο κύριος και Λυτρωτής ημών, ο Ιησούς ο Χριστός. Όταν οι σωστοί Έλληνες δεχτούν απάνθρωπα χτυπήματα από τους επίβουλους, και επιτύχουν να διατηρήσουν την πίστη, την αγάπη και της Ελληνικές-Χριστιανικές αρχές τους, τότε όχι μόνον δεν απαρνούνται τον Χριστό-Αριστοκλή, αλλά ταυτόχρονα μεγαλουργούν. Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για να απαλλάξει τους νεοέλληνες από τις ευθύνες.

Ριψάσπιδες που δεν έχουν την δύναμη να αποτινάξουν τον νεοταξικό ζυγό. Δουλικά του αισχίστου είδου. Ακόμη και λίγο πριν από τον οριστικό αφανισμό αναμένουν νέους “σωτήρες” που θα μας δείξουν οίκτο, περιφρονώντας ΄τους ήρωες και τους Αγίους. Η ελπίδα που μας κλέβουν σήμερα, μετατρέπεται σε αβάσταχτη σκλαβιά για τις επόμενες γενιές. Δυστυχώς οι περισσότεροι εξακολουθούν να παραμένουν παθητικοί θεατές της επερχόμενης καταστροφής. Σε μια εποχή που κυριαρχούν οι προδότες-απόλεμοι και οι εθνομηδενιστές, οι αδύναμοι και απελπισμένοι νεοέλληνες, αναζητούν σε μύθους, προφητείες και θρύλους την σωτηρία καθώς δεν έχουν την απαραίτητη παιδεία, να σκεφτούν και να αντιδράσουν. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν μετανοούν, επιστρέφοντας στα Ελληνοχριστιανικά ήθη, για να έχουμε δικαίωμα στην Εθνική επιβίωση. Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, και την ερωτική ελευθεριότητα.

Πότε θα αποφασίσουμε να πολεμήσουμε και να νικήσουμε ; Να διεκδικήσουμε και να πάρουμε όλα όσα μας ανήκουν. Ανάξιοι των προγόνων, ανάξιοι των καιρών, ανάξιοι της μοίρας των δικών μας των παιδιών. Έχετε πίστη και ψυχή ; Αλλιώς καθίστε ραγιάδες, σε όλα σας τα χρόνια, Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας, όπως είπε ο Παπαφλέσας.

Οι σημερινοί κρατούντες είναι οι απόγονοι των αλλοδαπών αξιωματούχων που κατέστρεψαν την αυτοκρατορία, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχουν παραθέσει έγκριτοι δημοσιογράφοι και ερευνητές. Οι διεφθαρμένοι-αλλοδαποί παράγοντες, μοιράζονται παράνομα το δημόσιο χρήμα, απαξιώνουν και αποδυναμώνουν, τον Ελληνικό στρατό, και εξαθλιώνουν πνευματικά, κοινωνικά, οικονομικά τος Έλληνες. Στον αντίποδα ο Ερντογάν είναι εθνικιστής με πάθος-δυναμισμό και μεγάλες ικανότητες. Όμως το χειρότερο όλων είναι ότι έχει τις φιλοδοξίες των προγόνων του.

Πρότυπο του Τούρκου προέδρου ο Άλπ Αρσλάν. Ο πιο άξιος διάδοχος του Ατατούρκ είναι ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Τελικά τα “οράματα” του Ερντογάν κάθε άλλο παρά ουτοπικά είναι, όπως έλεγαν κάποιοι “αφελείς”. Για αυτό σημαντικό είναι να δει κανείς ποιος είναι ο Ερντογάν και τι είναι ικανός να κάνει. Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής- Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν μεγαλώνει την Τουρκία και δεν κρύβει τα επεκτατικά σχέδια του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...