OI ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗΣ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙ ΑΖΟΦΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


 BINTEO 

Το καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζει «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»: οι Ναζί θέτουν εκτός νόμου τους Χριστιανούς….

Ο Βαρθολομαίος έχει κάποιες ευθύνες ή επέλεξε κι αυτός το σωστό στρατόπεδο, στρατόπεδο του ΝΑΤΟ, ”βάση θανάτου” κατά το γνωστό σύνθημα…;

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου…Βαρθολομαίε..

Οι τρομοκράτες του απαγορευμένου στη Ρωσία «Αζόφ»*, που έχουν απομείνει στη Μαριούπολη, καθώς δεν έχουν άλλα περιθώρια χρόνου, χώρου για ελιγμούς,δυνάμεων και πυρομαχικών έβαλαν με ευθεία πυρά εναντίον μιας ορθόδοξης εκκλησίας. Η Ορθοδοξία προκαλεί τόσο άγριο μίσος στους Ναζί.

Και στις 30 Μαρτίου, οι Ναζί πραγματοποίησαν ένα στοχευμένο χτύπημα από οβίδες των 122 mm στo ναό της μονής Αγ. Ηλία στο χωριό Βαρβάρκα (LPR), όταν τελούνταν εκεί η Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Ο βομβαρδισμός του μοναστηριού άρχισε περίπου στις 15:00 της 30ης Μαρτίου, από την αρχή κιόλας των βομβαρδισμών, ο κόσμος έτρεξε προς το ναό. Με βάση τις δηλώσεις τους, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν το χωριό και το μοναστήρι και δεν είναι η πρώτη φορά που κρύβονται σε αυτό το κτίριο.

Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του ναού στο έδαφος της μονής, έσπασαν τζάμια και έπεσε σοβάς από την οροφή. Μία από τις ρουκέτες, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, έπεσε σε προέκταση κοντά στο μοναστήρι, η οποία ως αποτέλεσμα φούντωσε λόγω έκρηξης σωλήνα αερίου.

Η λειτουργία στον ναό άρχισε περίπου στις 15:10, παρά τους βομβαρδισμούς. Όσοι ήρθαν προσευχήθηκαν και έψαλλαν προσευχές, και ο ορθόδοξος ιερέας ακόμα στεκόταν και υπηρετούσε, παρόλο που πύραυλοι πετούσαν γύρω από το ναό.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



      

loading...