Τι σκοτώνει τη γενιά των millennials; Φάρμακα; Αυτοκτονίες; «Τσιμπήματα»; Καρκίνος;
Οι Millennials, περίπου ηλικίας 25 έως 40 ετών, παρουσίασαν αύξηση 84% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα το φθινόπωρο...
Η αύξηση αυτή συνέπεσε με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την έγκριση των αναμνηστικών δόσεων...Άρθρο της Jessica Rose

Απόδοση: Ελλήνων ΑφύπνισηΣημείωση: σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε σε αυτό το άρθρο καθώς θα ενημερώνεται συνεχώς! Και είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συνεισφέρετε! Αυτή η υποστοίβα απέχει πολύ από το να έχει ολοκληρωθεί.

Όπως γνωρίζετε, κοιτάζω γύρω μου στο VAERS νεαρά άτομα που έχουν αναφέρει ότι πεθαίνουν εδώ και λίγο καιρό και θέλω να μοιραστώ κάποια δεδομένα και να λάβω κάποια σχόλια.

Για το θέμα των υπερβολικών θανάτων νέων, εισαγάγετε τον Edward Dowd. Είναι ένας ενδιαφέρον τύπος. Ήταν διαχειριστής χαρτοφυλακίου για την πολυεθνική εταιρεία επενδύσεων BlackRock και πρώην αναλυτής και στέλεχος της Wall Street. Μιλήσαμε σε μια συνάντηση πριν από λίγο καιρό. Πιο πρόσφατα έχει μιλήσει για τους νέους θανάτους με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: στο πλαίσιο του πολέμου του Βιετνάμ.

Οι Millennials, περίπου ηλικίας 25 έως 40 ετών, παρουσίασαν αύξηση 84% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα το φθινόπωρο, είπε, περιγράφοντάς το ως τη «χειρότερη υπερβολική θνησιμότητα ποτέ, νομίζω, στην ιστορία». Ήταν η υψηλότερη αύξηση των υπερβολικών θανάτων από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα πέρυσι, επτά φορές υψηλότερη από τη Silent Generation, εκείνων που είναι άνω των 85 ετών.

Και η αύξηση συνέπεσε με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την έγκριση των αναμνηστικών δόσεων.

«Βασικά, οι Millennials βίωσαν έναν πόλεμο του Βιετνάμ το δεύτερο εξάμηνο του 2021», είπε ο Ντάουντ, σημειώνοντας ότι 58.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση.

Δεν έχει άδικο. Στην πραγματικότητα, έχει απόλυτο δίκιο. Αυτό που συμβαίνει στα κατώφλια μας είναι σοκαριστικό και όλοι πρέπει να πληρώσουν, σταματήστε να πλαστογραφείτε και να αρχίσετε να δίνετε προσοχή.
Αλλά περίμενε! Υπάρχουν περισσότερα! Εάν κατευθυνθείτε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.usmortality.com/excess-percent , ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε «Φίλτρο» και στη συνέχεια να επιλέξετε τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Εάν επιλέξετε την ηλικιακή ομάδα από 25-44 ετών, εμφανίζεται το παρακάτω διάγραμμα. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η πλοκή επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο Έντουαρντ: υπάρχει, στην πραγματικότητα, 80% αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας σε αυτή τη νεαρή ηλικιακή ομάδα στα τέλη του καλοκαιριού/αρχές του φθινοπώρου 2021.
Αυτό επιβεβαιώνει και τα ασφαλιστικά στοιχεία .

Τι στο καλό θα μπορούσε να έχει προκαλέσει αυτή την απίστευτη αύξηση; Ήταν ο COVID με το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης για αυτήν τη δημογραφική ηλικία σχεδόν 0 ("Το IFR ήταν μηδενικό μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 39 ετών") 1 ; Πιθανώς όχι. Ο χρόνος είναι εκτός λειτουργίας όσον αφορά την Delta. Ήταν οπιοειδή; Ίσως, αλλά σύμφωνα με το CDC, οι θάνατοι που οφείλονται σε οπιοειδή δεν επαρκούν για να εξηγήσουν μια τέτοια υπέρβαση. 2 Ήταν αυτοκτονίες; Ίσως, αλλά σύμφωνα με το CDC, ούτε οι θάνατοι που οφείλονται σε αυτοκτονίες δεν επαρκούν για να εξηγήσουν μια τέτοια υπέρβαση. 3

Ήταν οι ενέσεις; Αγνωστος. Μπορούμε να μάθουμε χρησιμοποιώντας δεδομένα VAERS; Μπορεί. Μπορούμε να αναζητήσουμε υποδείξεις.

Γρήγορο και βρώμικο. Το συνεχιζόμενο ημερολόγιο Substack μου. Το αγαπώ. (Παραδέχομαι ότι έχω παραλείψει το μέρος της ανάλυσης αυτού του συγκεκριμένου άρθρου, αλλά πραγματικά ήθελα να το αναφέρω εκεί προς το παρόν.)

Ακολουθούν ορισμένα δεδομένα VAERS. Σχεδίασα τα δεδομένα στο VAERS που αναφέρθηκαν για ηλικίες 25-44 ετών και εξήγα τα δεδομένα θανάτου τους. Από όλους τους οικιακούς θανάτους που αναφέρθηκαν στο VAERS, αυτή η ηλικιακή ομάδα αντιπροσωπεύει το 9,3% των θανάτων (Συνολικοί θάνατοι: N = 12.136, Θάνατοι άτομα ηλικίας 25-44 ετών: N = 1.132). Για τα συνδυασμένα σύνολα δεδομένων Εγχώριου και Εξωτερικού, ο συνολικός αριθμός θανάτων είναι διπλάσιος από αυτόν μόνο των Εγχώριων (Συνολικοί θάνατοι: N = 25.301, Θάνατοι άτομα ηλικίας 25-44: N = 1.828) όπου η ηλικιακή ομάδα 25-44 αντιπροσωπεύει το 7,2% των οι θάνατοι. Το ακόλουθο διάγραμμα περιλαμβάνει τα δεδομένα για τα συνδυασμένα σύνολα δεδομένων.
Η κατανομή των θανάτων δείχνει ότι υπάρχουν περίπου διπλάσιες αναφορές για τις ηλικίες στο μεγαλύτερο άκρο του φάσματος 25-44, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Τίποτα άλλο πολύ συγκλονιστικό εδώ. Εκτός από τους νεκρούς νέους που αναφέρθηκαν στη VAERS στο πλαίσιο των μαγικών ενέσεων COVID-19.

Ήθελα να μάθω πόσοι θάνατοι αναφέρθηκαν ανά μήνα, ώστε να μπορώ να συγκρίνω την κατανομή με την εμφανή υπέρβαση της θνησιμότητας που αναφέρθηκε από το CDC στα τέλη του καλοκαιριού του 2021. Παρακάτω είναι μια γραφική παράσταση όλων των θανάτων στα συνδυασμένα σύνολα δεδομένων ανά μήνα το 2021. (1 = Ιανουάριος → 12 = Δεκέμβριος).
Υπάρχει μια κορύφωση στις αναφορές θανάτων (αυτό είναι σύμφωνα με το RECVDATE - ημερομηνία λήψης της καταχώρισης στο σύνολο δεδομένων του front-end) τον Απρίλιο και τον Αύγουστο. Αυτό αντιπροσωπεύει όλους τους θανάτους που αναφέρθηκαν στη VAERS ανεξάρτητα από την ώρα από την ημερομηνία της ένεσης. Είναι ενδιαφέρον ότι αν σχεδιάσουμε μόνο τις αναφορές θανάτου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα που ελήφθησαν τουλάχιστον 30 ημέρες μετά την ένεση, θα δούμε μια μετατόπιση σε μία μόνο «αιχμή» στα τέλη του καλοκαιριού από ό,τι φαίνεται να διατηρείται.

Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί συμπίπτει με την ίδια στιγμή που βλέπουμε την υπερβολική θνησιμότητα στα δεδομένα του CDC. Αυτό γίνεται πιο ξεκάθαρο όταν τα δεδομένα υπερτίθενται. Υπάρχει μια κορύφωση των θανάτων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα ταυτόχρονα με την κορύφωση των θανάτων συνολικά για αυτήν την ηλικιακή ομάδα σύμφωνα με τα δεδομένα υπερβολικής θνησιμότητας του CDC.
Το ερώτημα παραμένει, τι σκοτώνει τους millenials; Το χρονοδιάγραμμα ταιριάζει για τις καθυστερημένες συμμετοχές και υπάρχει επίσης μια κορύφωση τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο για τις συμμετοχές που προκύπτουν εντός 30 ημερών από τις ενέσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ακόμη σημαντικό. Ακόμα το σκέφτομαι.

Πιστεύω ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και οι αυτοκτονίες ευθύνονται για ορισμένους από τους θανάτους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα με βάση την ανοδική τάση από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο προσδιορισμός των ποσοστών θανάτων που αποδίδονται σε όλες τις διαφορετικές αιτίες για αυτήν τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα είναι δύσκολος. Μπορεί να είμαι εγώ και η επιθυμία μου για οργάνωση και τάξη στα δεδομένα, αλλά θεωρώ ότι αυτά τα 2 πράγματα λείπουν από τα δεδομένα πηγής.
Από ό,τι μπορώ να δω μέχρι στιγμής, οι αυτοκτονίες και οι υπερβολικές δόσεις, παρόλο που έχουν αυξηθεί τα τελευταία 2 χρόνια, αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό των θανάτων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. 4

Παραδόξως, τα κακοήθη νεοπλάσματα ξεπερνούν όλες τις άλλες «επιλεγμένες» αιτίες θανάτου σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και το έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, εκπλήσσομαι που δεν βλέπω τις υπερβολικές δόσεις και τις αυτοκτονίες που αναφέρονται στη λίστα επιλεγμένων αιτιών θανάτου όπως παρουσιάζονται παρακάτω, παρόλο που, ποσοστιαία, καμία δεν αποτελεί ούτε το 1% του συνολικού αριθμού θανάτων για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :