Δεν θα σηκώνει ΚΑΝΕΙΣ κεφάλι: Έτσι θα αποφασίζουν για τον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου λογαριασμό – ΒΙΝΤΕΟ


 Δεν θα υπολογίζουν πως εσύ δούλεψες για να βγάλεις αυτά τα λεφτά…

Έπειτα από την προσπάθεια ερχομού σε όλον τον πλανήτη ψηφιακής ταυτότητας, η οποία θα λειτουργεί και ως ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ συναλλαγών αλλά και ίσως ως πιστοποιητικό εμβολιασμού (ή ενημέρωσης πως έχει κάνει κάποιος ένα υπέρ-εμβόλιο), ακόμα ένα βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δείχνει πως θα ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ αυτό το πράγμα με το τραπεζικό σύστημα, με την εξουσία να μπορεί να «ΠΑΓΩΝΕΙ«, όποια στιγμή θέλει, τραπεζικούς λογαριασμούς αντιφρονούντων, όπως συνέβη πρόσφατα στον Καναδά.


ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ!


Όλα αυτά θέλουν να τα φέρουν γρήγορα και τους καθυστερεί η Ρωσία στην Ουκρανία!!!


Όπως δήλωσε ο Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής του Φόρουμ και μέντορας Ελλήνων πρωθυπουργών και πολιτικών:


«Το “Forum” αναπτύσσει ένα κοινό σχέδιο δράσης μαζί με την ITU, (Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών), την παγκόσμια τράπεζα GSMA, και των συνεργατών μας στον κλάδο.


Επισημαίνει τις βασικές άμεσες ενέργειες για  τη συνεργασία ιδιωτικού δημόσιου τομέα για να διασφαλιστεί ότι η ψηφιακή συνδεσιμότητα είναι διαθέσιμη και επεκτείνεται σε όσους την χρειάζονται περισσότερο.


Αυτό έχει ήδη κοινοποιηθεί σε 170 χώρες και χρησιμοποιείται ενεργά.


Αυτή η γρήγορη συνεργασία είναι βαθιά ενθαρρυντική.


Αρκετοί συνεργάτες μας τόνισαν ότι έχουμε σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, από ό,τι τα τελευταία 10 χρόνια.


Η τεχνολογία ήταν ένα κρίσιμο όπλο, επίσης στον αγώνα μας κατά του κορωνοϊού.


Τον Απρίλιο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ίδρυσε το δίκτυο ψηφιακής απόκρισης covid, το οποίο έχει ήδη συντάξει μια σύνοψη με πάνω από 90 φωτεινών παραδειγμάτων για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία στην αντιμετώπιση της κρίσης του κόβιντ.


Στην διαδικασία της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”, το “Φόρουμ” αναλαμβάνει να διαμορφώσει την εποχή.


Πρέπει επίσης να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν το 40% με 90% του ΑΕΠ της οικονομίας όλου του κόσμου (σ.σ. τις οποίες θέλει να απορροφήσει η παγκόσμια ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας η πρωτοβουλία έχει ήδη ανακοινωθεί


Δεν υπάρχουν σχόλια :