Ο Ζελένσκι έφτυσε την Κυπριακή Βουλή-«Έριξε» τη σύνδεση με την αναφορά στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ


 
Απρόβλεπτη κατάληξη με ισχυρές ενδείξεις προσβλητικού ολισθήματος είχε η live παρέμβαση του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελέσνκι στη Βουλή της Κύπρου, γράφει η κυπριακή ιστοσελίδα offsite.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο κυπριακός ιστότοπος offsite, και φαίνεται να επιβεβαιώνει το σχετικό βίντεο, η σύνδεση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι διεκόπη απότομα την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μιλούσε για την τουρκική κατοχή.


Αίφνης η βιντεοκλήση διεκόπη και η εικόνα του Ζελένσκι εξαφανίστηκε από το πάνελ, με αποτέλεσμα η ειδική συνεδρία του Σώματος να ολοκληρωθεί χωρίς καν οι βουλευτές να προλάβουν να χειροκροτήσουν – όπως ήταν προγραμματισμένο και όπως έγινε σε όλα τα Κοινοβούλια – τον Ουκρανό Πρόεδρο.


Η σύνδεση από πλευράς Ζελέσνκι, «έπεσε» μόλις η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στην Τουρκία και το αναχρονιστικό σύστημα εγγυήσεων, στις εγγυήτριες δυνάμεις και την εισβολή.


Μάλιστα η κ. Δημητρίου συνεχίζοντας την τοποθέτησή της σχολίασε, μη βλέποντας πλέον την εικόνα του Ουκρανού Προέδρου, «ελπίζω να μας ακούτε ακόμη».


Δείτε το σχετικό βίντεο από το 23:00 και μετά


Δεν υπάρχουν σχόλια :