Με την ευλογία του “μεγάλου” Κλάους Σβαμπ …

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες .

Θα πρέπει να αφυπνιστούμε – να ξυπνήσουμε και να σηκωθούμε από τους καναπέδες όσο είναι καιρός , και δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού .
Ποιος θα περίμενε μια κυβέρνηση της Δεξιάς να είναι Πρωταθλήτρια στο Ψέμα , στην Υποκρισία , στον Τυχοδιωκτισμό , στην Αλαζονεία , και μάλιστα όλα αυτά να μην ζυγίζονται ούτε με Καντάρια ούτε με Γεφυροπλάστιγκες αλλά με το βάρος ενός τεράστιου Δεξαμενόπλοιου ?

Ποιός θα περίμενε από αυτόν το κύριο που λέγεται Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης να έχει φτάσει και να διαπραγματεύεται την Ελλάδα στα ζάρια προκειμένου να αξιοποιήσει το δικό του προφίλ ?

Δικαιοσύνη – Οικονομία – Υγεία – Κοινωνία – Θρησκεία – Εθνικά Θέματα – Ενεργειακά Θέματα – Παιδεία – Εργασιακά Θέματα , όλα τα έχει μοιράσει στους ημετέρους ” ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε ” και αυτός απλά παρακολουθεί την πορεία έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως τα αφεντικά του , τα οποία είναι Η Γερμανία και οι ΗΠΑ . Εξ’ άλλου είναι επίσημο στέλεχος της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , της Μεγάλης Στοάς Μπένε Μπέριτ, και έχει πάρει και την ευλογία του μεγάλου Κλάους Σβαμπ ο οποίος είναι ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Φόρουμ ( Μεγάλη Επανεκκίνηση ) .

Παραδείγματα για όλα αυτά είναι τόσα που θα πρέπει να γράψεις ολοκληρη έκθεση ιδεών .

1. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Νοβάρτις , οι ΗΠΑ εισέπραξαν τεράστια ποσά και η Ελλάδα κυνηγάει δικαστικούς και Δημοσιογράφους.
Ποινικά αδικήματα μεγαλοκαρχαριών πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων μέσω Βουλευμάτων .

2. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μέσω Σουρανή και Καλίν , και μάλιστα μέσω Τουρκικής Δημοκρατίας μαθαίνουμε αυτά που δεν μας λέει η δική μας Κυβέρνηση.

Συμφωνίες με ΗΠΑ αλλά τα πλεονεκτήματα τα παίρνει πάντα η Τουρκία διότι εμείς είμαστε οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι και η χώρα της Σφαλιάρας και της Καρπαζιάς .

Εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα τα απεμπολούμε διότι θεωρούμαστε δεδομένοι και υποχωρητικοί .

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πριν ακόμη αρχίσει ο πόλεμος οι τιμές είχαν αρχίσει και έπιαναν ταβάνι αλλά ο Γεωργιάδης μας έλεγε ” Η Ελλάδα έχει πολυτελή αυτοκίνητα και δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τους φόρους στα Καύσιμα “

4. ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Μόλις ακόμη πριν λίγες ώρες στο αφήγημα των Α.Π.Ε ήταν σαν να χτυπούσες το χέρι σου σε Ιαπωνικό Σπαθί , ενώ είχε εισηγήσεις με κόστος και ενέργειες έτσι ώστε να μην γίνει Βίαιη Απολιγνιτοποίηση , αλλά σταδιακά , και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε και ο κίνδυνος του ΜΠΑΛΚ ΟΥΤ είναι ορατός , χωρίς βέβαια να λέμε για το κόστος του ρεύματος στα νοικοκυριά .

Ο καθένας μας και η καθεμία ας σταματήσουμε να πιστεύουμε όσα μας πασάρουν είτε μέσω των καναλιών είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου και ας ψάχνουμε να βρούμε τις αλήθειες και τις πραγματικές ειδήσεις διότι τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα που έχει καθίσει στο σβέρκο μας .

Πόπη Ζώη

loading...