Πρωθυπουργός αποστάσεων…

Αυτήν την στιγμή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να περνάει μαύρες ημέρες και νύχτες! Χειρότερες του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του “λεφτά υπάρχουν”, που στην συνέχεια έφεραν την υποταγή της χώρας μας στην τρόικα, στις διεθνείς αγορές δηλαδή, οι οποίες (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ) ξεζούμισαν και εξακολουθούν να ξεζουμίζουν την Πατρίδα και τον λαό της!

Εντός τριών ετών περίπου από την ημέρα που η ΝΔ ψηφίστηκε εξασφαλίζοντας ισχυρή αυτοδυναμία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν σταθεί, εισπράττει τη δικαιολογημένη οργή των Ελλήνων!

Τριών ετών λάθος κυβερνητικές αποφάσεις που πλήγωσαν τον ελληνικό λαό! Με τελευταίες εγκληματικές αποφάσεις που πληγώνουν την Πατρίδα!

Έτσι ο Πρωθυπουργός ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη που πνέει μένεα εναντίον του και εναντίον υπουργών της κυβέρνησής του, προκειμένου να παραβρεθεί στο προσυνέδριο της ΝΔ (το άλλο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 16 Απριλίου) πριν από το Συνέδριο της 6ης Μαΐου, εισέπραξε τα επίχειρα της αλόγιστης πολιτικής του!

Αφού πλήθος αυτοκινητιστών αντέδρασαν στην αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία και κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την απριόρι υποστήριξη του Ουκρανικού καθεστώτος, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: “Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία” και κραδαίνοντας Ελληνικές και Ρωσικές σημαίες!

Η αυτοκινούμενη πορεία είχε ως προορισμό τον Λευκό Πύργο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας!

Ωστόσο, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη, την ώρα που έφτασε στο Βελλίδειο!

Εκεί υγειονομικοί σε αναστολή διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα και το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν: “Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη”!

Ένα απαξιωτικό σύνθημα, άλλων σκοτεινών κυβερνήσεων, όμοιο που δεν έχει ακουστεί στα χρόνια της μεταπολίτευσης κατά άλλου Πρωθυπουργού!

Μια ταύτιση που αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η οργή του λαού μας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μια οργή που συνεχώς θα αυξάνει, αφού πλέον όλοι αντιλαμβάνονται πως όσες παροχές και να δίνει αυτή η κυβέρνηση στον λαό, ο λαός δεν πείθεται και θα ρίξει φούμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη της ΝΔ!

Όσο μάλιστα θα αυξάνει η λαϊκή οργή, το πλοίο που βουλιάζει, θα το εγκαταλείπουν πολλά από τα “ποντίκια” που φώλιαζαν στο κατάστρωμα του πλοίου!

Αλλά θα αυξάνεται η οργή και των Βουλευτών της ΝΔ, των καλοθελητών του Συστήματος που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση και οι οποίοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να ξαναδούν Βουλή στον αιώνα τον άπαντα, χάνοντας τα τεράστια ωφελήματα της επιλογής των πολιτών το 2019!

Θα αρχίσουν να κρατούν αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό δευτεροκλασάτοι Υπουργοί, που ήδη εισπράττουν καθημερινά το ανάθεμα της ελληνικής κοινωνίας!

Όμως η μεγαλύτερη μουρμούρα κατά του Πρωθυπουργού θα είναι μέσα από το ίδιο του το σπίτι!

Αφού η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα είναι το ίδιο ομαλή, όπως των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά! Οι οποίο μαραζώνουν – ειδικότερα ο δεύτερος – ένεκα της λαϊκής ανυποληψίας! Αρκεί και μόνο, κάποιος να παρακολούθησε την τηλεοπτική εκπομπή Βινύλιο της πρωταπριλιάς, για να καταλάβει πόσο ανυπόληπτος θεωρείται πλέον ο Αντώνης Σαμαράς!

Η βίαιη πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα “πληγώσει” αφάνταστα την σημερινή “πρώτη κυρία”!

Θα πληγώσει την Ντόρα Μπακογιάννη, που ως όνειρό της έχει να δει Πρωθυπουργό τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη!

Και να σκεφτείτε πως η ταινία τρόμου μόλις ξεκίνησε!

Οψόμεθα…

Η πολιτική ντροπή…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πλέον υπερφίαλος Υπουργός αυτής της αντιλαϊκής κυβέρνησης!

Ακραίος φραστικά, όπως ακραίες ήταν και οι απόψεις του πάντα! Τον οποίο έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά η αλαζονεία της Εξουσίας! Ο οποίος δεν έχει κανένα μέτρο λόγου και πολλές φορές ο λόγος του ξεπερνάει τα πολιτικά ήθη της εποχής, ξεπερνάει την υποφερτή πολιτική αγένεια!

Σύντομα πιστεύω θα είναι παρελθόν για την πολιτική ζωή του τόπου και θα χάσουν τα social media και οι σατυρικές εκπομπές τον πρωταγωνιστή τους!

Ωστόσο προ ολίγων ημερών ξεπέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ίδιο πολιτικά απαίσιο εαυτό του!

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μιλώντας από το βήμα της, τάχτηκε φανατικά υπέρ της απόφασης του Πρωθυπουργού να στείλει η Ελλάδα όπλα στην Ουκρανία, όταν σχεδόν υπάρχει καθολική κατακραυγή του ελληνικού λαού, γινόμενος έτσι, βασιλικότερος του βασιλέως!

Αξιοποιώντας ακόμη μια φορά το προσόν που έχει αποκτήσει, στο ξεσκόνισμα του εκάστοτε πολιτικού αρχηγού του! Είτε αυτός λέγεται Γιώργος Καρατζαφέρης, είτε Αντώνης Σαμαράς, είτε Κυριάκος Μητσοτάκης!

Αλλά από του σημείου να εκφράζει την άποψή του, έστω και φανατικά, μέχρι του σημείου να καταντάει υβριστής όσων πιστεύουν ότι ήταν εγκληματική η κυβερνητική αποστολή όπλων στην Ουκρανία, έχει μεγάλη διαφορά!

Λέγοντας συγκεκριμένα:

«Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι έχουν αυτήν την άποψη και όταν πηγαίνουν σπίτι τους δεν πρέπει να κοιτάνε ούτε τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Τόσο σιχαμένη είναι αυτή η άποψη…»!

Βέβαια τα προσχήματα στη Βουλή τα έσωσε (μόνο) ο Βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος του επέστρεψε τις ύβρεις, λέγοντας πως σιχαμένος είναι όποιες διατυπώνει τέτοιο λόγο!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, με έναν αναγνώστη που παρακολούθησε το σχετικό βίντεο από ανάρτηση του Rantar να σημειώνει:

«Εγώ οφείλω να επαινέσω την άοκνη προσπάθεια του Σπυρίδωνος-Αδώνιδος Γεωργιάδου να κάνει την Νέα Δημοκρατία όσο μπορεί πιο μισητή στον Ελληνικό λαό και να προσθέσω επίσης ό,τι τα καταφέρνει περίφημα.»!

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε εμείς;;

Φεύγει ο ακραίος και αντικαθίσταται από ηπιότερη λύση…

Ο Θάνος Πλεύρης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε Υπουργός! Τι κι αν έγινε όμως Υπουργός, αφού πήρε τα πλέον αντιλαϊκά μέτρα, που αγγίζουν την απανθρωπιά του;

Πολλές φορές μάλιστα έχει έρθει σε ευθεία δημόσια αντιπαράθεση με την Αναπληρώτριά του στο Υπουργείο Υγείας Μήνα Γκάγκα!

Η οποία ακούμε πως σύντομα θα τον αντικαταστήσει, αφού βγάζοντας ο ίδιος την βρώμικη δουλειά στο Υπουργείο, ο Πρωθυπουργός οδεύοντας σε εκλογές επιζητάει πιο ήπιες φωνές, που δεν θα εξαγριώνουν περαιτέρω την ελληνική κοινωνία!

Έτσι στο τέλος θα εισακουστεί η φωνή της κ. Γκάγκα και θα επέλθει η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία με rapid test, προκειμένου να καλυφθούν τα σημαντικά κενά που δημιούργησε η πολιτική Θάνου Πλεύρη στο υπό ασφυξία ΕΣΥ! Έτσι ο Πρωθυπουργός, αφού τον έστυψε τελείως (τον Θάνο Πλεύρη), θα τον κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Εκεί βεβαίως που οδεύει και ο χειρότερος Πρωθυπουργός της χώρας μας!!

loading...