ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…

Η ΦΡIKTH ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗΣ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ


Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στη Θεία Κωμωδία, ο Δάντης Αλιγκιέρι ανεβαίνει μέσα από την κόλαση χρησιμοποιώντας τον ίδιο τον Σατανά ως μια τερατώδη σκάλα, μια εύστοχη

αναλογία για να περιγράψει την αντίστροφη φιλοσοφία που τροφοδοτεί την υπερανθρωπιστική ατζέντα, η οποία επιδιώκει να “ανυψώσει” τεχνητά τον άνθρωπο σε θεϊκή κατάσταση (“θεϊκή” στα μάτια των αλχημιστών ελεγκτών, δηλαδή) και να επιβάλει την κυριαρχία επί της φύσης – ένας στόχος που ενσαρκώνεται μέσα στην τελετή της τελειότητας των Ελευθερομασόνων και επιδιώκεται αδίστακτα από τους σύγχρονους αλχημιστές ντυμένους με τις εργαστηριακές ρόμπες της Monsanto.

“Ο άνθρωπος είναι ένας μικρόκοσμος του σύμπαντος. Έτσι, για να κυριαρχήσει κανείς στο σύμπαν, πρέπει να κυριαρχήσει στον άνθρωπο, και για να κυριαρχήσει στον άνθρωπο, πρέπει με τη σειρά του να κυριαρχήσει και να ελέγξει τις εισροές στις αισθήσεις του: τον τόπο, την ακοή, την αφή, την όσφρηση και τη γεύση, και τέλος, την ίδια τη σεξουαλικότητα και τη συνείδησή του”. Dr. Joseph P. Farrell και Dr. Scott. D. de Hart, Transhumanism- A Grimoire of Alchemical Agendas (Μετανθρωπισμός Ένα βιβλίο με αλχημικές ατζέντες). 2011

ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ

Η ζωή είναι μια σειρά από εμπειρίες και η κάθε μία μας προετοιμάζει για την επόμενη. Μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε σαν να είμαστε πλοία μέσα στη νύχτα, που προχωράμε τυφλά χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. 

Βρίσκουμε τους εαυτούς μας να πλέουν μέσα σε φουρτουνιασμένες θάλασσες και το σκοτάδι γύρω μας μοιάζει πυκνό και βαρύ, αφήνοντάς μας κουρασμένους και ληθαργικούς. Αλλά όταν έρχεται το πρωί, ο ήλιος ανατέλλει και πάλι, ρίχνοντας το υπέροχο φως του και φωτίζοντας όλα όσα ήταν κρυμμένα.

Υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις που έρχονται προς το μέρος μας, και παρόλο που είναι στη φύση του εγώ να αρνείται τις ανεπιθύμητες πραγματικότητες, είναι καιρός, τώρα, να σηκωθούμε και να κρατήσουμε τη θέση μας. 

Μόλις αναγνωρίσουμε το σκοτάδι, η λαβή του πάνω μας χαλαρώνει και είμαστε σε θέση να το μεταλλάξουμε. Ωστόσο, αν συνεχίσουμε σε κατάσταση άρνησης, η δύναμή του πάνω μας αυξάνεται και ανακαλύπτουμε ότι απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από την αληθινή μας φύση.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα δοκίμιο που εξετάζει ορισμένες πτυχές των βαθύτερων, πιο εσωτεριστικών επιρροών που τροφοδοτούν την ατζέντα των τρανσουμανιστών. Η κατανόηση αυτών των βαθύτερων εσωτεριστικών συνδέσεων μας επιτρέπει να συνδέσουμε τελείες που προηγουμένως φαίνονταν άσχετες. 

Η αναγνώριση του αποκρυφισμού και της επιρροής του στη σύγχρονη κοινωνία μας δίνει μια ευρύτερη εικόνα από την οποία μπορούμε να λειτουργήσουμε, και, καθώς η κατανόησή μας μεγαλώνει, μεγαλώνει και η ικανότητά μας να επιφέρουμε αλλαγές. Αυτό μας επιτρέπει να συνθέσουμε μια εικόνα που λειτουργεί ως ο χάρτης μας για την πλοήγηση στον φαινομενικά τρελό και παράλογο κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε.

Η ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑ

“Αυτό που οι Αλχημιστές διαχειριστές έχουν εκθρέψει επί μια χιλιετία είναι μια ανθρώπινη φυλή της πιο άθλιας βλακείας και άγνοιας που δεν έχει προηγούμενο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε αυτούς τους τυφλούς σκλάβους λένε ότι είναι “ελεύθεροι” και “εξαιρετικά μορφωμένοι”, ακόμη και όταν παρελαύνουν πίσω από πινακίδες που θα έκαναν κάθε μεσαιωνικό χωρικό να τρέξει ουρλιάζοντας μακριά τους με πανικόβλητο τρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...