ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!. Εδώ και τώρα υλοποιήστε την παρακάτω πρόταση για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός-Ερευνητής *   

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Εάν πραγματικά νοιάζεστε για τον Ελληνικό λαό, υλοποιήστε την παρακάτω πρόταση, (χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός  προϋπολογισμός, ούτε ένα ευρώ) :

Πρόταση :

“ΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (ή αλλιώς : ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ), στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος υπέρ του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για τους πολύ κρύους μήνες : του Δεκέμβρη (του 2021) και Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη (του 2022) ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΟΥΝ (εκτάκτως σε αυτό το τετράμηνο), για όλα τα νοικοκυριά, που το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους είναι μέχρι 36.000 ευρώ”

Μόνο έτσι, κ. Πρωθυπουργέ, θα έχουν μια μεγάλη οικονομική ελάφρυνση, τα περισσότερα νοικοκυριά, από τους υπέρ φουσκωμένους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος!.

Και μη φοβάστε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ θα φαλιρίσει (από μια τέτοια έκτακτη περικοπή). 

Ας είναι καλά ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ (ρήτρα αναπροσαρμογής)), που γεμίζουν ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ του ΔΕΔΔΗΕ! και εκεί μέσα γίνεται το μεγάλο φαγοπότι!.

Σας θυμίζω, κύριε Πρωθυπουργέ τα εξής :

Η ΔΕΗ επί διακυβέρνησης σας, έχει 107 Διευθυντές, ενώ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε 27 Διευθυντές!.

Και σας το λέω αυτό, χωρίς να είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ!.

Είναι εγκληματικό, κ. Πρωθυπουργέ, μέσα από ένα ΧΑΡΑΤΣΙ, όπως είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής (ρυθμιζόμενες χρεώσεις), να υφαρπάζεται το πενιχρό εισόδημα του φτωχού λαού, για να ζουν πλουσιοπάροχα κάποιοι επιτήδειοι, που επιβιώνουν με όλες τις Κυβερνήσεις!!!.

Υλοποιήστε λοιπόν πάραυτα, κ. Πρωθυπουργέ, την εν λόγω πρόταση μου, που έχει σχέση με το τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος για το τετράμηνο : Δεκέμβρης του 2021 μέχρι και Μάρτης του 2022, αφού δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός ούτε ένα ευρώ, καθότι τα χρήματα από ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ (ρήτρα αναπροσαρμογής) πάνε στο ταμείο του ΔΕΔΔΗΕ και όχι στο ταμείο του κράτους!.

Γιατί σε αντίθετη περίπτωση (εάν προσμετρηθεί η ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ του ρεύματος, στα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά), προβλέπω να υποστείτε θανάσιμη πολιτική ηλεκτροπληξία!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...