Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ” ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 16.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ





Δρ Ευριπίδης Μπίλλης *  

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

· Πρώτο σημάδι της ανώριμης προσωπικότητας του υπήρξε το πέταμα στο δρόμο χωρίς κανέναν οίκτο των άμοιρων τότε καθαριστριών. Που όχι αστεία, αλλά πιστεύοντας το «έξυπνα» (!!!!) έλεγε σ’ αυτές να γίνουν εργολάβοι.

· Όμως με την καταδίκη σε οικονομικό θάνατο 16.000 περίπου Ελλήνων υγειονομικών με τις οικογένειες τους, έδειξε ότι είναι ένας ανάλγητος οικονομικός δολοφόνος.

· Μαζί με τον υπουργό του που θυμίζει τον Σάντσο Πάντσο και τους ανεύθυνους των κρεματορίων που εκτελούσαν εντολές.

· Ένας που όχι μόνον δεν σέβεται τον Λαό που κυβερνά αλλά και τον δολοφονεί οικονομικά δεν είναι απλά δικτατορίσκος που προφανώς δεν σέβεται τίποτε οπότε προφανώς ούτε υμάς που σας έχει στο τσεπάκι του.

· Είναι ένας που δολοφονεί οικονομικά και ελαφρά τη καρδία τον λαό που του ανέθεσε την πρωθυπουργία. Και που δυστυχώς δεν υπάρχει στην πατρίδα μας δικαστήριο να τον δικάσει.

· Δείχνει πλην των άλλων με την οικονομική δολοφονία των υγειονομικών ότι είναι ένα πεισματάρικο ανώριμο παιδί. Και πολεμοχαρές ως γνωστόν.

· Που πλην του κόμματος του, ήδη κατέστρεψε (ενεργειακά – λιγνιτικά – ανεμογεννητριακά – χρηματιστηριακο-ενεργειακά) και την οικονομία της πατρίδας. Μοιράζοντας «ξύπνια» αντί λύσης, 50άρικα για τρεις μήνες βενζίνης.

· Η μικρότητα του και η εγκληματική νεοταξική ιδεολογική ανώριμη απάνθρωπη ανάλγητη στρέβλωση του χαρακτήρα του προφανώς αντανακλά σε όλους σας.

· Που κάποτε είχατε την εις το τέλος ιδεολογία που την κουρέλιασε ο τύπος μετά που με τρόπο που όλοι γνωρίζετε εξελέγη αρχηγός σας. Θυμηθείτε την κάποτε ιδεολογία σας. Σας θυμίζω σχετικά:

· Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός δεν ολισθαίνει στις ακρότητες ούτε του σοσιαλισμού που βλέπει τους ανθρώπους σαν «γρανάζια» μιας μηχανής, ρυθμίζοντας τη ζωή τους εκ των άνω, ούτε του νεοφιλελευθερισμού (νυν και great reset) που υποκαθιστά το κράτος -δυνάστη με την αυθαιρεσία του γιγαντωμένου ιδιώτη κτλ. «Κοινωνικός», γιατί παραπέμπει στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των αδύναμων και των ευπαθών κατηγοριών. Γιατί μόνον με τη σφυρηλάτηση της συλλογικής αλληλεγγύης, εδραιώνεται η αίσθηση της κοινής μας μοίρας στο πλαίσιο του εθνικού κράτους (συνημμένα και εις το τέλος)

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Η Ιδεολογία ΝΔ

Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία. Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού ο οποίος αποτολμά σύνθεση του κοινωνικού και του προσωπικού και αποτελεί «χρυσή τομή» του συλλογικού και του ατομικού.

O Κοινωνικός Φιλελευθερισμός είναι ανθρωποκεντρική ιδεολογία. Αποσκοπεί στην δημιουργική σύνθεση, αφ ενός της ελευθερίας του ατόμου να ορίζει και να διεκδικεί τους σκοπούς του και αφ’ ετέρου της εδραίωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κατάκτησης των συλλογικών αγαθών. Έχει, δηλαδή, στο επίκεντρο της πολιτικής του θεωρίας την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου, το ήθος της ευθύνης του, τις σχέσεις των ανθρώπων, τη συλλογική και την ατομική ταυτότητά τους.

Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός είναι:

· «Φιλελευθερισμός», γιατί έχει στόχο την απελευθέρωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και την υπέρβαση του παρασιτισμού.

· «Κοινωνικός», γιατί παραπέμπει στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των αδύναμων και των ευπαθών κατηγοριών. Γιατί μόνον με τη σφυρηλάτηση της συλλογικής αλληλεγγύης, εδραιώνεται η αίσθηση της κοινής μας μοίρας στο πλαίσιο του εθνικού κράτους.

Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός δεν ολισθαίνει στις ακρότητες ούτε του σοσιαλισμού που βλέπει τους ανθρώπους σαν «γρανάζια» μιας μηχανής, ρυθμίζοντας τη ζωή τους εκ των άνω, ούτε του νεοφιλελευθερισμού που υποκαθιστά το κράτος -δυνάστη με την αυθαιρεσία του γιγαντωμένου ιδιώτη.

loading...