ΑΡΘΡΟ spoof – ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ 4 ΜΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (του ΑΚΥΡΟΥ)

 Σε μια κίνηση υψηλής συμβολικής αξίας ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου άνοιξε το σπίτι του (και τις ξαπλώστρες της πισίνας του) σε 4 ορφανά από την Ουκρανία που μέσα στη δίνη του πολέμου έχασαν εν μία νυκτί τους ζαχαρομπαμπάδες (sugardaddies) τους.

Ο ίδιος δηλώνει:

Στην αρχή σκέφτηκα να φιλοξενήσω μόνο ένα αλλά όταν είδα (ανάμεσα σε δεκάδες) αυτά τα τέσσερα μου…τράκια στάθηκε αδύνατο να ξεχωρίσω κάποιο ανάμεσά τους και δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω τα υπόλοιπα να καταλήξουν σε κανένα άλλο γέρο…

Μην ξεχνάμε ότι τα πλάσματα αυτά είναι μερικά από τα πιο ευάλωτα του κόσμου κι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμπορίας, εκμετάλλευσης κι άλλων μορφών κακομεταχείρισης.

Τα χαμόγελα στα προσωπάκια αυτών των μωρών αξίζουν όλες τις θυσίες που κάνω καθώς μου χαρίζουν στιγμές άφατης αγαλλίασης… τόσο που σκέφτομαι να παραγγείλω κι άλλα πέντε.

Ευτυχώς που άνοιξε η αγορά της Ουκρανίας επειδή από τότε που ‘κλεισε η φάμπρικα του Τζέφρι Επστάιν νιώθω την έλλειψη.

Ούτως ή άλλως η περιουσία μου πάει καλά καθώς όσο γίνεται κάποιος σαματάς (Covid, πόλεμοι, λιμοί κλπ) και η παγκόσμια οικονομία κατεβαίνει τόσο εμείς οι φιλάνθρωποι ανθρωπιστές γινόμαστε πλουσιότεροι.

Είναι προφανές ότι ο Θεός λέγεται Μαμωνάς κι αγαπάει τον ψεύτη αλλά αγαπάει και τον κλέφτη.

https://fantastikanea.blogspot.com/

loading...