ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ανοίγει η κυβέρνηση στους διεθνιστές: «Ελλάδα, η χειρότερη χώρα του να είσαι παιδί»!

 Τα κατάφεραν τόσο καιρό καλύτερα και από τον Σόρος και τώρα έρχεται το τελειωτικό χτύπημα…

Ο Λουτσιάνο Καλεστίνι είναι ο πρώτος επίσημος εκπρόσωπος της διεθνιστικής UNICEF στην Ελλάδα.

Ακόμα και οι διεθνιστές βγαίνουν ώρες-ώρες από τα ρούχα τους, καθώς η χώρα μας διευκολύνει όσο καμία άλλη τα σχέδια της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, ειδικά αναφορικά με τα παιδιά.

«Η Ελλάδα μπορεί να ισχυριστεί πως είναι η χειρότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να είσαι παιδί», τονίζει ο κ. Καλεστίνι. «Αυτό μας λένε τα δεδομένα», προσθέτει.

Όσα ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος της UNICEF αφορούν την παχυσαρκία, την παιδική φτώχεια, την ψυχική υγεία – μεταξύ άλλων δεικτών. Όπως αναφέρει, η Ελλάδα είναι πρώτη σε παιδική παχυσαρκία στην Ε.Ε. και τρίτη σε παιδική φτώχεια.

«Η κατάσταση για τα παιδιά στην Ελλάδα δεν είναι πολύ καλή»,τονίζει.

Τι φταίει κατά την γνώμη του;;; «Οι ευθύνες δεν μπορούν να καταλογιστούν σε καμία συγκεκριμένη κυβέρνηση, σε κανέναν μοναδικό θεσμό, αποτελούν συσσώρευση επτά δεκαετιών με ανεπαρκείς πολιτικές δράσεις».

Λόγος πρώτος, η ημιτελής πολιτική ατζέντα για τα παιδιά στην Ελλάδα.

Λόγος δεύτερος η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στα παιδιά – Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Προστασία.

Τρίτος λόγος δεν ξοδεύονται αρκετά για τα παιδιά (Μασουλάνε οι παρατρεχάμενοι).

Τέταρτος λόγος αφορά την κουλτούρα (ΒΛ. νομοσχέδιο συνεπιμέλειας Τσιάρα, το οποίο καθιστά δύσκολη την συνεννόηση γονέων που έχουν χωρίσει με άσχημο τρόπο και άρα το Κράτος -άρα οι διεθνιστές- θα επεμβαίνει, προκειμένου να αναλάβει να δώσει την λύση για τα παιδιά.

Ως εκ τούτου, αυτό που συζητιέται είναι η παρέμβαση της UNICEF, άρα των ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, προκειμένου τα παιδιά να μπουν σε διεθνές-διεθνιστικό πρόγραμμα με την βοήθεια της παρούσας κυβέρνησης, η οποία ανοίγει ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ: «Μας έχουν υποδεχτεί τόσο θερμά, η εξωστρεφής προσέγγιση αυτής της κυβέρνησης είναι πολύ ενθαρρυντική, είναι πολύ θετικό ότι η Ελλάδα ήταν αρκετά θαρραλέα όταν είπε ότι η πρόοδος δεν ήταν όσο καλή χρειάζεται, επομένως θα κάνουμε κάτι διαφορετικό και αυτό συμπεριλαμβάνει τη βοήθεια της UNICEF. Ελπίζω», δηλώνει, «ό,τι καταφέρουμε να συνεχιστεί και από τις επόμενες κυβερνήσεις».

loading...