ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ!


ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;Πρέπει να βλέπουμε το timing κατά το οποίο λαμβάνουν χώρα ορισμένα γεγονότα, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το αφήγημα των εμβολιασμών και

των υποχρεωτικοτήτων κατέρρεε με πάταγο σε όλο τον κόσμο. 

Το κομβόι ελευθερίας στον Καναδά, έκανε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές πατσαβούρες του Great reset, τον Τριντό, να κρυφτεί σε καταφύγιο για να γλυτώσει από την οργή του κόσμου. 

Τέτοιου είδους γεγονότα, έχουν τη δική τους βαρύτητα μέσα στο παγκόσμιο σύστημα και αποτελούν σήμα κινδύνου για τις διεφθαρμένες ελίτ.

Ένα άλλο, κομβόι, αμερικανικό αυτή τη φορά, κατευθύνεται στην Ουάσινγκτον, η οποία έχει κυριολεκτικά οχυρωθεί από αστυνομία και στρατό!

Αυτά τα γεγονότα, δεν τα μεταδίδει κανένα κανάλι και κανένα δημοσιογραφικό Μέσο! Η Ουάσινγκτον, αυτή την στιγμή, θυμίζει ανατολικό Βερολίνο! Είναι έξαλλος ο αμερικανικός λαός με αυτή την κατάσταση και την εικόνα που παρουσιάζει η αμερικανική πρωτεύουσα!

Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας με τα εμβόλια και τις βλάβες που προκάλεσαν, βαδίζει προς το τέλος της και κάθε μέρα, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Το φάσμα της φυλακής, είναι πέρα από ορατό για τους διευθυντές των φαρμακευτικών, αλλά και για τους πολιτικούς, οι οποίοι επέβαλλαν με κάθε μέσο αυτά τα σκευάσματα σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :