Οι πολίτες εξαθλιώνονται, η χώρα αλλοιώνεται και οι κυβερνώντες ασχολούνται με την Ουκρανία !

 




Διονυσία Αντύπα *   

Εδώ έχουμε την παράνομη εκ μέρους της διοίκησης, επιβολή προστίμου κατά των Ελλήνων, με νόμους που ψηφίστηκαν… νύχτα, μετατρέπουν το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο και ονομάστηκαν << νόμοι για τον εμβολιασμό>> ᾽᾽Νόμοι᾽᾽, οι οποίοι έχουν αρθεί σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!

Για όσους δεν πλήρωσαν το πρόστιμο: <<…η φορολογική διοίκηση το επόμενο διάστημα θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία για όλους τους οφειλέτες, δηλαδή κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων έστω και για το ποσό των 50 ευρώ. Τις προσεχείς μέρες λήγει και η προθεσμία για την πληρωμή του προστίμου (μηνός Φεβρουαρίου) για όσους αγνοούν ακόμα τις αποφάσεις και τους νόμους για τον εμβολιασμό>>. (παραπομπή στα σχόλια) Δεν ξέρω αν η Απριλιανή δικτατορία προχώρησε σε αρπαγή περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών.……………….

Προσβάλει δε επιπλέον την εθνική μας εορτή μετατρέποντας την σε καρνάβαλο με την συμμετοχή και από σημαίες, μιας άσχετης με τον εορτασμό χώρας, της Ουκρανίας!

Η ηγεσία, και το σύνολο του πολιτικού κόσμου παριστάνουν πως αγνοούν ότι χθες δεν γιορτάζαμε την ξέφρενη αποκριά αλλά την εθνική μας επέτειο, και όπως γράφει σήμερα φίλος για να διακωμωδήσει τα αίσχη αυτά:

᾽᾽…Δεν σκεφτήκαμε εδώ και 2 αιώνες, να συμπεριλαμβάνουμε κάθε χρόνο διάφορες σημαίες κρατών σε εμπόλεμη κατάσταση.

Από τον Οκτώβριο του ’22, ας έχουμε στην παρέλαση μια μπριγάδα με την σημαία της Υεμένης, 2-3 πλατούνζ με σημαίες Μπουρούνγκε, Ουζουμπούρου, Αγκόλας, Τανζανίας.᾽᾽

Ο εμπαιγμός των πολιτών, με τα αυθαίρετα πρόστιμα, η μετατροπή των εθνικών συμβόλων σε αποκριάτικο καρνάβαλο, και οι κυβερνητικοί χειρισμοί στον πόλεμο Ουκρανίας, που, όπως δείχνουν τα πράγματα, πιθανό να οδηγούν τη χώρα σε λιμό, καταργούν κάθε έννοια δημοκρατίας.

Θυμίζω ότι και η δικτατορία ανέστειλε τα άρθρα του Συντάγματος, αλλά το δήλωσε ευθύς εξ αρχής, (δεν άλλαξε την σημασία των λέξεων) δικάστηκε γι αυτό, και επιπλέον βρήκε κάποια αντίσταση στην κοινωνία. Δεν είχε τόσους ᾽᾽προσκυνημένους᾽᾽ υπαλλήλους, που σήμερα μας πρήζουν με πλύση εγκεφάλου για την Ουκρανία, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα αίσχη που του επιβάλλονται.

Για ψάξτε σήμερα, πόσοι από αυτούς που σκούζουν ένα μήνα τώρα για την Ουκρανία ενδιαφέρονται για να μην αλλάξει η σημασία των λέξεων και των εννοιών. Πόσοι βλέπουν τη δημοκρατία, τη χώρα,που χάνονται, τους πολίτες που εξαθλιώνονται, τους νόμους, το Σύνταγμα, να παραβιάζονται και η μόνη τους έννοια να είναι….η Ουκρανία!!!

https://tourkikanea.gr/recent/jfg/

loading...