Ο ΤΡΕΛΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !….

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ πολιτικός συγγραφέας *    

Βλέπουμε επιτέλους ότι φτιάξαμε -ή αφήσαμε να φτιαχτεί- ένας κόσμος τόσο λάθος, που μάς έφτασε και πάλι ως τον πόλεμο και την καταστροφή.

Δείτε σε όλους τους τομείς και σε όλες τις θέσεις, ποιούς αφήσαμε να είναι από πάνω. Είναι αυτό που λέει ολαός “όταν τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι”…
Ανίκανοι, πονηροί, διεφθαρμένοι έως και ψυχανώμαλοι ηγέτες και γύρω τους όχι διανόηση, όχι επιστήμη, όχι ανθρωπιά και ευαισθησία, αλλά φτηνιάρικα είδωλα της τηλεόρασης, των φρικιαστικών καθημερινών εγκλημάτων και βιασμών, των γηπέδων βίας και βλακείας, της ανωμαλίας και της συναλλαγής που δεσπόζουν πλέον παντού…

Στον ψυχοπαθή φονικό ηγέτη τής Ανατολής και στους ηλίθιους ανεπαρκείς και ανίκανους τής Δύσης….

Το ανάλγητο τέρας, κάτω από τον κλοιό που σιγά σιγά και πονηρά τού είχαν επιβάλει διαχρονικά οι δυτικοί, σκοτώνει τώρα κόσμο και γκρεμίζει πόλεις εν ψυχρώ σκορπώντας τρόμο και αφανισμό.

Οι ανόητοι δυτικοί δε με τις χαλασμένες επιλογές τους, και την τόση ανεπάρκειά τους, δεν είχαν προβλέψει τίποτα από τα επερχόμενα και την αντίδραση που κάποτε θα αποφάσιζε με μακάβριο σχεδιασμό του, ο ψυχρός δικτάτορας.

Συμπέρασμα: Ο θρίαμβος της αναλγησίας ενός άγριου ανθρωποφάγου, δήθεν Δημοκρατίας δικτάτορα, αλλά και τής ανοησίας και επιπολαιότητας των ανίκανων και χωρίς ηγετικά προσόντα πολιτικών τής Δύσης.

Αποτέλεσμα: Νέα τραγική αιματοχυσία και ολική καταστροφή ενός λαού και όλων των αξιών μας από τον πάντα και διαχρονικά παρόντα ένθεν κακείθεν, «τρελό πίθηκο»!
Και κάπως έτσι η Ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται…

Θα δούμε πολλά και η ζωή όλων μας θα αλλάξει!

Κουράγιο, Υπομονή, Θυμό, αντί για εφησυχασμό

και η Ιστορία φυλλομετράει και πάλι τις μαύρες σελίδες της…

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ πολιτικός συγγραφέας

loading...