Ετοιμάζουν την Τουρκία ν’ αφανίσει την Ελλάδα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το τρισάθλιο ηγετικό (όχι μόνο το πολιτικό) κατεστημένο που έχει επιβληθεί έξωθεν, από τους «συμμάχους» μας, στην κοσμοπεριβόητη ελληνική φυλή μας, διετάχθη να επιτύχει σε δύο στόχους. Ο πρώτος στόχος του είναι να εμποδίσει το ελληνικό γένος να προοδεύσει και ν’ αναδείξει τις ικανότητές του αλλά να παραμένει παρηκμασμένο και κακόμοιρο από το 1821 και μετά. Αυτό το κατάφερε. Ο δεύτερος σκοπός του είναι να προετοιμάσει, με όνειο (γαϊδουρινή) υπομονή, τον παντελή αφανισμό του ελληνισμού, που μισεί θανάσιμα. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης του δευτέρου στόχου του.

Αυτό που ασκείται τώρα στην Ελλάδα, κυρίως από αλλόφυλους ελληνόφωνους ηγετίσκους, δεν είναι πολιτική, είναι ψυχολογικός πόλεμος. Είναι ένας πόλεμος που έχει ως σκοπό την καταρράκωση των ελλήνων σε όλα τα επίπεδα. Βιοτικό, οικονομικό, πνευματικό, ψυχολογικό, κλπ. Θέλουν τον Έλληνα απόλυτα ηττοπαθή και ανίκανο οποιασδήποτε αντιστάσεως για να δεχθεί εύκολα το κακό που του ετοιμάζουν. Πιστεύουν ότι όλοι αυτοί που εργάζονται τον αφανισμό μας, επειδή γνωρίζουν ότι εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων, ότι δεν θα μείνει κανείς Έλλην ζωντανός για να τους δικάσει. Αν όμως αποτύχουν, που θ’ αποτύχουν, οι Έλληνες πρέπει όχι μόνο να τους δικάσουν αλλά και να τους εκδικηθούν, και μάλιστα αναδρομικά.

Η πόλεμος στην Ουκρανία διευρύνεται και ήδη μας συμπαρασύρει. Είναι όμως απαραίτητο να γίνει μια μικρή αναδρομή σε τομείς που αφορούν την στρατιωτική ισχύ και ασφάλεια της πατρίδος μας, διότι πολλοί εκ των αναγνωστών δεν γνωρίζουν τα παλαιότερα, για το πώς φθάσαμε ως εδώ, μπροστά σε επικείμενο πόλεμο, σχεδόν απροετοίμαστοι. Όλ’ αυτό που ζούμε είναι κατόρθωμα της άχρηστης γενιάς του Πολυτεχνείου. Η πιο άχρηστη γενιά από καταβολής Ελλήνων διότι μόνο κατέστρεψε. Τίποτα άλλο δεν προσέφερε.

Το 1974 ήρθαν και ανελάμβαναν εναλλάξ την εξουσία κάποιοι σιωνιστοτραφείς, και έτσι άρχισε η φθορά της Ελλάδος. Πρώτος ήρθε ο «μερακλής» Κων. Καραμανλής ο Α’. Ήρθε αφού «έγλειψε» σε κάποιο νησί της Καραϊβικής τον αρχηγό της CIA για να τον κάνουν οι αμερικανοί αρχηγό στην Ελλάδα με οποιοδήποτε αντάλλαγμα. Το αντάλλαγμα μάλλον ήταν η Κύπρος μας. Θεωρήθηκε ένας από τους πωλητές της Κύπρου. Είχε δηλώσει κακορίζικα ότι «η Κύπρος είναι μακράν». Αμέσως μετά φρόντισε να θάψει τον ελληνισμό που ευρίσκεται εκτός της σημερινής Ελλάδος, δηλώνοντας «ανήκωμεν εις την Δύσιν» (το δήλωσε την Βουλή τους χτυπώμενος σαν φραπές), και «δεν διεκδικούμε τίποτα» θάβοντας έτσι τα εθνικά οράματα της πατρίδος που τον ανέχθηκε. Ξέγραψε έτσι από την συνείδηση των Ελλήνων την Ελλάδα που ζει εκτός Ελλάδος.

Μετά απ’ αυτόν ανέλαβε το 1981 άλλο σιωνιστόφιλο «καψούλι», που του έβγαζαν ανέκδοτα, μέχρι και τα 17χρονα, πριν πεθάνει. Ο τρισκατάρατος αυτός έκανε πολλά κακά. Πάρα πολλά. Δύο είναι τα μεγαλύτερα κακά που έκανε, τα οποία είναι αλληλένδετα. Το μεγαλύτερο κακό που έκανε, και για το οποίο δεν μιλάει κανείς, είναι ότι με την πολιτική του, αφού κατέστρεψε το μυαλό των Ελλήνων (αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο κακό) έφερε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Η υπογεννητικότητα ξεκίνησε απ’ αυτόν τον… (βάζετε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε). Η Ελλάς ευρίσκετο στην 3η θέση στην Ευρώπη από πλευράς γεννήσεων, άρα αυξάνετο ο πληθυσμός της σταθερά και ταχύτατα. Αυτός την έφθασε στις τελευταίες θέσεις, δηλαδή είχαμε υπογεννητικότητα. Έτσι άρχισε η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Δηλαδή, κατέστρεψε την δυναμική για την βιολογική συνέχιση της χώρας. Διέπραξε αίσχιστο έγκλημα στην ελληνική φυλή. Και μοιραίως άρχισε να παρουσιάζεται λειψανδρία στις ένοπλες δυνάμεις μας.

Ο «γκροβεράκιας» και ο «γεροντοκαψούρης» για να καταστρέψουν ευκολότερα το μυαλό των Ελλήνων, δημιούργησαν τον εθνικό διχασμό κατά την δεκαετία του ’80, που ακόμα τρώει τις σάρκες των απερισκέπτων και «πολιτικώς κολλημένων» Ελλήνων.
Επί των ημερών τους άρχισε σιγά – σιγά και ο αφοπλισμός της χώρας, η μη ανανέωση οπλισμού στην Βόρειο Ελλάδα (δεν έχουμε κίνδυνο από βορρά, έλεγαν), το κλείσιμο των στρατοπέδων (που δίνονται τώρα σε ετερόχθονες εισβολείς), κλείσιμο βιομηχανιών οπλικών συστημάτων, αποστολή οπλισμού στο Ιράκ και μετά είχαμε, μέσα στα χιόνια, την ανατίναξη αποθηκών οπλισμού στην Μαλακάσα, κλείσιμο εταιρειών που συνεργαζόντουσαν με τον Ελληνικό Στρατό, και γενικά είχαν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα αποδυναμώσεως στρατιωτικώς της χώρας διότι είχαν τους μελλοντικούς σκοπούς τους.

Από ‘κει και μετά το έργο των διαδόχων τους ήταν εύκολο. Οι νοητικές δυνάμεις του λαού είχαν εξουδετερωθεί. Κατάντησε η χώρα να έχει σαν, όχι «ως», σαν πρωθυπουργούς κάτι φαιδρούς τύπους. Αυτοί καλά έκαναν, αλλά οι άλλοι, οι πολλοί, που περιμένουν ακόμη και τώρα να τους σώσουν οι απόγονοι «εφιαλτών»! Ο λαός υπνωτισμένος και διαρκώς ανημέρωτος ούτε κατάλαβε τι γινόταν και τι γίνεται.

Οι γιοί των «σωτήρων», μισελληνομανείς και παρθένοι πνευματικώς, διότι στην Ελλάδα έχουμε «κληρονομική δημοκρατία», συνέχισαν το έργο των πατέρων τους διορισμένοι δι’ εκλογών. Το ότι τα εθνικά θέματα σβήσθηκαν από την μνήμη μας φαίνεται από τον μηδενικό ρόλο που έπαιξε η προδοσία των Ιμίων στις αμέσως επόμενες εκλογές. Πρέπει να ξέρουμε την πηγή μιας πολυχρονίου συντελεσθείσας αποδυνάμωσης της χώρας για να υπάρξει ανάλογη εκδίκηση των Ελλήνων στους πρωταίτιους, διότι οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδος ευρίσκονται εντός της Ελλάδος.

Σήμερα, στρατιωτικώς απονευρωμένη η Ελλάς και στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που ασκούν μόνο στους Έλληνες, αλλά όχι σε άλλες φυλές εντός της Ελλάδος, δημιούργησαν μια συνεμπλοκή υποχρεώσεων ώστε να τρέχουν οι Έλληνες και μην φθάνουν. Να μην μπορούν να σκεφθούν και κυρίως να μην μπορούν να οργανωθούν εναντίον των εσωτερικών εχθρών τους. Πόσο μάλλον να οργανωθούν όταν εισβάλλουν στην Ελλάδα οι τούρκοι, όπως σχεδιάζουν.

Τώρα, έχουμε τον πόλεμο Ρωσίας –Ουκρανίας ο οποίος θα εμπλέξει πολλές χώρες. Τείνει να γίνει παγκόσμιος, αλλά και διαφαίνεται ότι θα έχει μακρά συνέχεια. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι Ρώσοι ξεκίνησαν έναν πόλεμο πριν καλά – καλά βγει ο χειμώνας. Ύποπτο. Η Ελλάς ήδη έχει εμπλακεί. Ο Μητσοτάκης την ενέπλεξε. Η δε Τουρκία, ο επιτήδειος ουδέτερος, ως συνήθως περιμένει να δει ποιος θα είναι νικητής για να πάρει θέση. Έτσι κάνει πάντα.

Σήμερα συμβαίνουν δύο μακάβριες, για τον ελληνισμό συμπτώσεις που είναι ιδιαίτερης σημασίας. Η πρώτη είναι ότι Η Ελλάς διοικείται από απόγονο του Ελ. Βενιζέλου, ο οποίος όχι μόνο επεδίωξε την καταστροφή του Μικρασιατικού ελληνισμού, αλλά και την διχοτόμηση της Ηπείρου. «Το σοι αυτό διήλθε όλα τα στάδια της προδοσίας». Απ’ το ίδιο σόι ένας άλλος «ψεκασμένος», δημαρχήδιον των Αθηνών, αναγνωρίζει άρον-άρον τώρα την κατοχή της Βορείου Κύπρου. Το όνομα αυτών είναι συνώνυμο με εθνικές συμφορές.

Η άλλη σύμπτωση είναι η εξής. Το 1919 είχε στείλει η Ελλάς στρατεύματα και πολέμησαν στην Ουκρανία, στην Κριμαία, τα οποία μετά πήγαν να πάρουν την Σμύρνη που έσφυζε από ελληνισμό, και έτσι προήλθε η καταστροφή της Ελλάδος στην Μικρά Ασία με τα εκατομμύρια θύματα. Οι δε Ρώσοι μπολσεβίκοι, αν και λιμοκτονούσαν οι ρώσοι πολίτες φθάνοντας σε ανθρωποφαγία (Ιστορία Καράμτζιν), εξόπλιζαν τον Ατατούρκ, τον «μπατζιανάκ» του Βενιζέλου (αμφότεροι εβραίοι εκ Θεσσαλονίκης), με όπλα, πυρομαχικά και με χρυσό για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας. Μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας τότε, είχαμε την καταστροφή της Μικράς Ασίας μας. Πάλι τα ίδια θα έχουμε;

Οι Ρώσοι τώρα πάλι θα συνεργασθούν, δηλαδή θα εκμεταλλευθούν, τους Τούρκους, έστω εμμέσως, να επιτεθούν στην Ελλάδα, διότι θέλουν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό στο ΝΑΤΟ. Να πάρουν και οι Τούρκοι την Ελλάδα, διότι από το 1821 οι «Μεγάλες Δυνάμεις» δεν ήθελαν κράτος με το όνομα «Ελλάς». Όπως κάθε πόλεμος, έχει αβέβαιο αποτέλεσμα, πλην όμως κάποια γεγονότα είναι προσχεδιασμένα. Καλώς προσχεδιασμένα.

Το ότι οι τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα με σκοπό την διάλυσή της, σε συνεργασία με κάποιους από δω, φαίνεται από τα εξής:

1. Έχουν αποδυναμώσει εντέχνως στρατιωτικώς την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Τα Ραφάλ είναι τμήμα παλαιού συμβολαίου, για το Σούνιο και νοτιότερα, μιας μυστικής οργανώσεως που ζει και ελέγχει την Γαλλία (τα έχω αναλύσει εκτενώς να μην τα ξαναγράφω). Η αποδυνάμωση γίνεται τώρα με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

2. Έστειλαν πυραύλους Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία.

3. Έθεσαν υπ’ ευθύνη της Πολεμικής Αεροπορίας Σκόπια και Βουλγαρία, χώρες οι οποίες το μόνο ιπτάμενο μέσον που διαθέτουν είναι οι χαρταετοί.

4. Έστειλαν οπλισμό από τα νησιά στην Ουκρανία.

5. Ετοιμάζονται να στείλουν, όπως τότε το 1919, στρατεύματα στην Ουκρανία.

6. Χρονοτριβούν στην αγορά πολεμικών πλοίων.

7. Δεν συγκροτούν την πολεμική μας βιομηχανία, αν και τώρα είναι αργά.

8. Πολύ σημαντικό αυτό. Έχουν τοποθετήσει «πρόσφυγες» του σκληρού Ισλαμ σε στρατηγικά σημεία της χώρας, όπως σε εισόδους-εξόδους πόλεως προς εγκλωβισμό των πολιτών, ενώ παράλληλα δημιουργούν για τους έλληνες συνθήκες αλληλοκτονίας. Υπόψιν ότι οι εισβολείς αυτοί είναι ανεμβολίαστοι!

9. Τοποθέτησαν «μωαμεθανούς πρόσφυγες» στον Έβρο, που είναι κρίσιμο σημείο επιθέσεως των τούρκων.

10. Τοποθέτησαν ισχυρές δυνάμεις «προσφύγων» στα νησιά Χίο και Λέσβο για υποστήριξη των τουρκικών αποβατικών σκαφών που, από τον κόλπο της Σμύρνης, θα επιχειρήσουν απόβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα (έχει αναλυθεί και αυτό σχολαστικά). Θα δούμε κανένα Σάββατο πρωί τους τούρκους στα Καμένα, ξανά από τούρκους, Βούρλα. Το μέγεθος του αποβατικού στόλου της Τουρκίας δείχνει ότι δεν προορίζεται για κατάληψη νησιών.

11. Έχουν αφαιρέσει τα ναρκοπέδια για να περνούν ευκολότερα «επενδυτές» και πεζικό.

12. Φρόντισαν από χρόνια να μεταναστεύσει η ελληνική νεολαία στο εξωτερικό ώστε να έχει πρόβλημα στρατιωτών ο ελληνικός στρατός.

13. Έστειλαν ή θα στείλουν επιθετικά ελικόπτερα στην Πολωνία. Εν τω μεταξύ, στέλνουν τα όπλα μας μακριά ώστε να μην είναι εύκολη η επιστροφή τους όταν τα χρειασθεί η Ελλάς.

Τα κάνουν όλ’ αυτά, οι με το παραδόξως απύθμενο μίσος ελληνόφωνοι ηγετίσκοι μας προς την Ρωσία, ώστε να την υποχρεώσουν σε σκληρότερα αντίποινα εναντίον μας αλλά και για να διευκολύνουν την Τουρκία που της έχουν αναθέσει τον αφανισμό μας. Το σπουδαιότερο. Προς το παρόν η Τουρκία παραμένει ανέγγιχτη και από το ΝΑΤΟ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους Ρώσους.

Οι σιωνιστοεβραίοι θα βάλουν τους τούρκους να κάνουν κάτι γι αυτούς. Με την ίδια τακτική σταύρωσαν και τον Χριστό. Βάζουν κάποιους να κάνουν κάτι το οποίο προσχεδίασαν, τους ενοχοποιούν, αλλά εξυπηρετούνται οι ίδιοι. Ο αιώνιος πόθος των εβραιοσιωνιστών είναι ο αφανισμός του ελληνισμού.

Εν τούτοις η Ελλάς προορίζεται ουρανόθεν για νέα πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη. Αυτό για να γίνει πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τους εσωτερικούς εχθρούς που την κατασπαράζουν. Αυτό σημαίνει ότι η εκδίκηση των Ελλήνων θα γίνει ως ξέσπασμα συσσωρευμένης και παράφορης δίκαιης οργής. Οι εσωτερικοί εχθροί της χώρας θα υποστούν όλεθρο στο μεσοδιάστημα μεταξύ νίκης μας και μεγαλουργήσεώς μας.

Αυτό δεν πρέπει να γεμίζει με τύψεις τους Έλληνες λόγω ορθοδοξίας. Ο Χριστός είπε ότι ήρθε στον κόσμο για να βάλει μάχαιρα. Δεν ήρθε να μας πει μόνο πόσο καλός ήταν ο Σαμαρείτης. Επίσης, ας αποδεχθούμε την ερμηνεία κάποιων εβραιολάγνων παπάδων μας, που ενώ ο Χριστός είπε ότι δεν ήρθε να καταλύσει τον νόμο αλλά να τον συμπληρώσει, αυτοί οι εβραιοπροσκυνημένοι παπάδες, μας λένε πονηρά σκεπτόμενοι, ότι ο Χριστός εννοούσε τον Μωσαϊκό νόμο. Αν τον εννοούσε θα το έλεγε. Σύμφωνα με τους παπάδες αυτούς, ας αποδεχθούμε τις απόψεις τους επειδή τώρα μας βολεύουν, εφόσον ο Μωσαϊκός νόμος δεν καταλύθηκε από τον Χριστό και ο Μωσαϊκός νόμος προβλέπει την εκδίκηση (οφθαλμού αντί οφθαλμού, κλπ) και είναι εν ισχύ, μπορούμε και ‘μεις οι ορθόδοξοι, να εκδικηθούμε νομίμως. Γιατί δηλαδή ηττοπαθώς να του γυρίσω, του εναντίον μου, το μάγουλο και να μην του γυρίσω «μια ανάποδη»; Και μόλις απαλλαγούμε από τους εσωτερικούς εχθρούς, θα μπορέσουμε και ‘μεις να ψάλλουμε αυτό που λέει ο Δαυίδ στον 104ο (38) ψαλμό: «εφράνθη η Αίγυπτος (η Ελλάς, εν προκειμένω) τη εξόδω αυτών».

Η γνώση της Ιστορίας και του παρόντος είναι σημαντικοί παράγοντες για την σωτήριο πρόβλεψη. Δυστυχώς η Ελλάς οδεύει προς την χειρότερη δοκιμασία της με επίθεση από την Τουρκία, και ουδείς προβλέπει το τι έρχεται, εκτός απ’ αυτούς που συμμετέχουν στον σχεδιασμό. Στον σχεδιασμό που αποβλέπει στον αφανισμό μας. Η Τουρκία ως πιόνι της Νέας Τάξης κι αυτή, πρέπει να εκτελέσει τις διαταγές της αν θέλει να συνεχίζει να υπάρχει.

Έλληνα έσο έτοιμος, η Τουρκία καραδοκεί και συ «την ενδεκάτη εντολή δεν την σεβάστηκες πολύ, γι αυτό πονάς ακόμα».
Χρήστος Μαντζιάρης

loading...