Τελικα θα διχοτομηθει απ οτι φαινεται αυτη η γη.

 Ολες οι πολεις της Ουκρανιας εκτος της Λιλβ στα δυτικα ειναι θεμελιωμενες απο Ρωσους και κατοικουνται απο Ρωσους.

Η Μαριουπολις π.χ κτιστηκε απο την Μεγαλη Αικατερινη για τους Ελληνες της Κριμαιας. Το Χαρκοβο, η Πολταβα η Οδησσος κλπ παρομοιως.. Δεν υπηρχε ποτε Ουκρανια ως κρατος. Το 1991 βγηκαν ετουτοι. Τωρα εχουν ενα γελωτοποιο το επαγγελμα ως αρχηγο.

Σιγα σιγα το παει ο Ρωσος να μη σκοτωσει αθωους. Αν ηθελε ο Ρωσος σε μια βδομαδα θα ειχε τελειωσει, αλλα αντι γα μερικες χιλiαδες αθωα θυματα θα ειχαν πολλά παραπανω, Θα παει μεχρι το Πασχα και παραπανω αυτη η σιγα-σιγα εγχειρηση.

Τελικα θα διχοτομηθει απ οτι φαινεται αυτη η γη. Κριμα, να σκοτωνονται αδελφια μεταξυ τους για τους Δυτικους κεραταδες νεοταξιτες. Ειναι Ορθοδοξοι αδελφοι μας και οι Ουκρανοι και οι Ρωσοι.

Ειναι ενας πολεμος του Σκοτους και της Νεοταξικης Δυσης εναντιον της Ορθοδοξιας. Αρχισε ο πολεμος και θα ελθει σε τελος με δοσεις, θα μας χτυπησει κι εμας το ξεδοντιασμενο λυσσασμενο τουρκικο σκυλι οταν νομισει οτι μπορει. Καταφερε ο Δυτικος νεοταξισμος να βαλει τους Ορθοδοξους να αλληλοσκοτωνονται δυστυχως, για την ωρα.

Η Ορθοδοξια παντα ηταν και ειναι στο στοχαστρο του σατανά. Οπως και η Πατριδα μας που μας εχουν γονατισει με την φτωχια και τους λαθρο.

loading...