ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝΚατατέθηκε την Παρασκευή στον Υπουργό Οικονομικών το εξώδικο για την ανάκληση του προστίμου στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Την Δευτέρα ακολουθεί ο Υπουργός Υγείας και διάφορες κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες κρίθηκαν από την ομάδα έμπειρων νομικών ότι πρέπει να είναι ενήμερες για την αντισυνταγματικότητα του προστίμου, καθώς και για το παράνομο της πράξης καταλόγισής του, σε πολίτες που «έφτυσαν αίμα» μια ζωή για να λάβουν τώρα αυτού του είδους την αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Εύγε κ. Σταϊκούρα, εύγε Θάνο Πλεύρη!

Το εξώδικο δημοσιεύεται στην Ελεύθερη Ωρα της Κυριακής για να λάβουν γνώση, ειδικά εκείνοι οι αναγνώστες που συμμετέχουν στο εξώδικο κατόπιν εξουσιοδότησής τους. Είναι πράγματι συγκλονιστική η συμμετοχή σας, καθώς δεκάδες – για να μην πω εκατοντάδες! – εξουσιοδοτήσεις κατέκλισαν το (ηλεκτρονικό και μη) ταχυδρομείο της εφημερίδας, ενώ τα μηνύματά σας είναι συγκινητικά.

Μεταφέρω ενδεικτικά ένα εξ αυτών: «Σας επισυνάπτω εξουσιοδότηση άσκησης ένδικων μέσων κατά της ληστρικής επιβολής προστίμου μη εμβολιασμού ο οποίος κατάφωρα παραβιάζει κατοχυρωμένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα Συγχαίρω δε την εφημερίδα σας, της οποίας τυγχάνω τακτικότατος αναγνώστης, για την πρωτοποριακή της πρωτοβουλία προκειμένου να σταθεί αρωγός σε μία μεγάλη ομάδα ηλικιωμένων και ανήμπορων πολιτών οι οποίοι απλά δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών της νέας τάξης και των υποχείριών τους».

Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ αγαπητοί Αναγνώστες, είναι ότι τούτη η εφημερίδα θα παραμείνει πιστή στους προμαχώνες του αγώνα για Ελληνισμό, Ορθοδοξία και Δικαιοσύνη, όσο και αν κυνηγιέται από το (εκάστοτε) καθεστώς, που θέλει τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ τσανακογλύφτες της εξουσίας.

Όσο για εκείνους τους κυβερνητικούς «παράγοντες» που συχνά-πυκνά μας απειλούν ότι θα μας φάει το μαύρο σκότος, τους απαντάμε… μη φάτε, γιατί έχουμε σούπα με φτερούγα από ελικόπτερο και ξανθό ψιλό μυρμήγκι!

Υ.Γ. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κινήσεις των νομικών, με στόχο να γκρεμίσουν το παράνομο πρόστιμο.

Γιώργος ΜιχαλόπουλοςΕΝΩΠΙΟΝ

ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ

(ακολουθούν άνω των 200 υπογραφών και η μακρά λίστα θα εμπλουτιστεί)

ΠΡΟΣ

Το Ελληνικό Δημόσιο όπως τούτο εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Υγείας που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

ΠΡΟΣ

1.- ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), οδός Λυκούργου 10-Αθήνα 10551 e-mai:info@idika.gr

2.- ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΓΓΠΣΔΔ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Διεύθυνση: Χανδρή 1 και Θεσσαλονίκης-Μοσχάτο 18346 Αττικής, e-mail: gen-gramm@gsis.gr

3.- Τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), Καραγεώργη Σερβίας 10, Αθήνα 20 ΤΚ 10184 e-mail dpo@aade.gr

ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Στην ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Κηφισίας 1-3, Αθήνα 11523 e-mail: contact@dpa.gr

ΚΑΤΑ

ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ

ΚΑΙ ΚΑΤΑ

ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΆΣΗ της ΓΠ. Οικ 7586/2022 ΚΥΑ και της Εγγράφου ΔΙΑΒ. ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΑΑΔΕ Αριθ. Πρ4ωτ 5872 ΕΞ2022-17/02/2022 Της ΓΓΠΣΔΔ.

Κύριοι γνωρίζετε ότι :

Με με τις διατάξεις των άρθρων 24 και 25 του νόμου 4865/2021, τον οποίο Δημοσιεύσατε στο ΦΕΚ/238/4-12-2021με τον τίτλο:

“Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική πρόνοια», θεσπίσατε παρανόμως την υποχρέωση καταβολή διοικητικού προστίμου των εκατό (100) ευρώ μηνιαίως για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Κορωναιού COVID-19 των πολιτών άνω του εξηκοστού έτους ηλικίας. Το σχετικό πρόστιμο δε, βεβαιώνεται και εισπράττεται αμελλητί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ν.δ. 356/1974, Α’ 90 [ΚΕΔΕ]).

Οι ανωτέρω πράξεις Σας και όσες στη συνέχεια εκδοθούν στη βάση των ανωτέρω και εν ονόματι του Ελληνικού Δημοσίου, Σας γνωρίζουμε ότι είναι παράνομες ως αντισυνταγματικές και πάσχουν ακυρότητα, θίγουν δε την Τιμή και την Υπόληψή μας ως Ελλήνων Ελευθέρων πολιτών και προσβάλλουν τον Ελληνικό Λαό στο σύνολο του, ως μια πολιτική εκβιασμού μερίδας του Ελληνικού Λαού που είναι κυρίως συνταξιούχοι. Οι πράξεις Σας αυτές πέραν του ότι είναι αντίθετες στις διατάξεις του Συντάγματος και ειδικά στην αρχή της ισότητας των πολιτών ενώπιον του νόμου και στην αρχή της ίσης μεταχείρισης των πολιτών και διοικουμένων, απάδουν τόσο του σύγχρονου πολιτισμού του ανθρώπου, ο οποίος κερδήθηκε μέσα στους Αιώνες με σκληρούς αγώνες και με ποτάμια αίματος για να μπορεί να σταθεί όρθιος και στα δύο του πόδια ο Άνθρωπος!!, όσο και στον μακραίωνα Ελληνικό πολιτισμό που για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ήταν κορυφαία Τιμή ο γέρων Πατέρας και η Μητέρα. Αυτήν την Τιμή εσείς με τις πράξεις Σας αυτές, ανενδοίαστα τις ρευστοποιείτε.

[…….]

Επειδή θίγονται βάναυσα τα συνταγματικά μας δικαιώματα της Ελευθερίας βουλήσεως.

Επειδή καταργείται το ελεύθερο δικαίωμα της συναίνεσης μας σε ιατρικές πράξεις στο σώμα μας, του οποίου είμαστε οι μόνοι κύριοι όπως μας το δώρισε ο Θεός.

Επειδή προσβάλλετε βάναυσα και ρευστοποιείτε την εκ του Συντάγματος των διεθνών κανόνων δικαίου προστατευόμενη προσωπικότητά μας.

Επειδή με τις στο ιστορικό της παρούσας παραβιάζετε ασύστολα τους κανόνες που τέθηκαν με τις διατάξεις του κώδικα της Νυρεμβέργης για την συναίνεση του προσώπου σε ιατρικές πράξεις.

Επειδή Στη Βάση της ΓΠ. Οικ 7586/2022 ΚΥΑ και του Αριθ. Πρωτ. 5872 ΕΞ2022-17/02/2022 εγγράφου της ΓΓΠΣΔΔ ΔΙΑΒ., δώσατε εντολή στην ανυπόστατη ΑΑΔΕ Παρανόμως και Αντισυνταγματικώς να εκδώσει Ατομική Διοικητική Πράξη Επιβολής Προστίμου 100,00 € μηνιαίως Εναντίον Μας.

Επειδή η παρούσα είναι νόμιμη βάσιμη και αληθής.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και όσους στο μέλλον θα προσθέσουμε και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ Δε,

Σε κάθε επεξεργασία και μεταβίβαση από όλους τους πιο πάνω αναφερόμενους φορείς στους οποίους απευθύνεται το παρόν, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μου όπως η κατάσταση της Υγείας μου, του εμβολιασμού μου η μη με τα συγκεκριμένα ενέσιμα σκευάσματα κατά της νόσου COVID-19, η ημερομηνία γέννησής μου, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ, το όνομα, επώνυμο και το όνομα και επώνυμο των Γονέων μου. ΚΑΙ

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩΝΟΥΜΕ ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας επιφυλασσόμαστε για την χρήση κάθε Νόμιμου Μέσο εναντίον σας καθώς και προσωπικά εναντίον του κάθε υπεύθυνου ως Άνω για την υλική και ηθική μας βλάβη και ζημία, θετική η και αποθετική και την αναζήτηση και επιμερισμό των ευθυνών, ενώπιον των Ελληνικών και Διεθνών Δικαστηρίων και Θεσμών, ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Να ανακαλέσετε ως έχετε υποχρέωση τις στο ιστορικό της παρούσας αντισυνταγματικής βάσης και όλως διόλου παράνομες πράξεις Σας ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΆΣΗ ΓΠ. Οικ 7586/2022 ΚΥΑ και του με Αριθ. Πρ4ωτ 5872 ΕΞ2022-17/02/2022 της ΓΓΠΣΔΔ, εγγράφου ΔΙΑΒ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΑΔΕ, οι οποίες μας βλάπτουν και προσβάλλουν την Τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα μας, ως Ελλήνων Πολιτών, μέσα στο εύλογο χρόνο που θέτει ο νόμος.

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2022

Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι
https://egerssi.gr/73454-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια :