ΣΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΟΝ:«ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΕΣΩ (ΕΜΜΕRDΕR) ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ!» ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΒΟΥΛΗ!

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΦΥΡΕΡ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Σε ντελίριο ο Omacron σε συνέντευξη του στην “Parisien” έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και είχε σαν αποτέλεσμα να

διακοπεί η συνεδρίαση για το pass vaccinal στο Κοινοβούλιo. 

Είπε : “Τους ανεμβολίαστους επιθυμώ να τους ξεχέσω (είπε emmerder όταν merde είναι τα σκατά. Χρησιμοποίησε μια πρωτοφανή ύβρη ) Κι επομένως θα συνεχίσω να το κάνω ως το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”. 

”Ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης…Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πια πολίτες” Τόνισε…Μίλησε ο υπεύθυνος πολιτικός…Ο εγκαθιδρυτής του απαρτχάιντ! 

Κυκλοφορεί ήδη το hashtag #MacronEstUnPsychopate και το #Macrondemission

Ο κατάπτυστος Omacron πρόσθεσε “δεν θα τους βάλω φυλακή δεν θα τους εμβολιάσω δια της βίας κι επομένως πρέπει να τους το πω: από 15 Γενάρη δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο ρεστοράν δεν θα μπορείτε να παίρνετε ένα un canon δεν θα μπορείτ πια να πίνετε ένα café, δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο θέατρο δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο σινεμά …”.

Παροξυστικός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκώμιο υγειονομικού απαρτχάιντ! Και αυτός όπως και πολλοί άλλοι θα λογοδοτήσουν!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και αναπληρωτής πρόεδρος του LFI Jean-Luc Mélenchon ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στη συνέντευξη στο Le Parisien. “Ελέγχει ο Πρόεδρος αυτά που λέει; Ο ΠΟΥ λέει “πείθω παρά εξαναγκάζω”. Και αυτός; Πηδεύω περισσότερο “. Αποτρόπαιο”, καταγγέλλει σε ένα tweet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...