Η θρύλος των ερωτικών ταινιών Τ.Τζέιμσον έχει Guillain-Barré & δεν μπορεί να περπατήσει -Οφείλεται στο εμβόλιο; - ΒΙΝΤΕΟ


 Βεβαιωμένη παρενέργεια του εμβολίου για τον Covid-19 το σύνδρομο Guillain-Barré - Τι λέει η ίδια

Η θρύλος του πορνό, Τζένα Τζέιμσον, διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré και βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί πλέον δεν μπορεί να περπατήσει. 


Η περιπέτεια της υγείας της πρώην πορνοστάρ με το σπάνιο σύνδρομο έγινε γνωστή από τον σύντροφό της, τον Ισραηλινό επιχειρηματία Λιόρ Μπίτον, ο οποίος αποκάλυψε ότι η 47χρονη βρισκόταν στο νοσοκομείο επειδή δεν ένιωθε καλά και υπέφερε από εμετούς για δύο εβδομάδες.


Ο ίδιος, είπε για την κατάσταση της υγείας της σε ένα story στο Instagram το Σάββατο (8.1.2022) ότι «όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι, βασανιζόταν. Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει στο μπάνιο, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μετά, μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει».

Οι δυο τους πήγαν ξανά στο νοσοκομείο και τότε η Τζένα Τζέιμσον διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré, το οποίο προκαλεί μυική αδυναμία και τα συμπτώματά του ταλαιπωρούν τους ασθενείς για εβδομάδες έως και χρόνια. Οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν το ξεπερνάνε ποτέ και παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.


Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, αναφέρει πως το σύνδρομο Guillain-Barré πρόκειται για μια «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση».


Σε ένα ακόμη story στο Instagram, ο σύντροφος της 47χρονης Αμερικανίδας, ανέφερε ότι ξεκίνησε θεραπεία για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο με υψηλή δόση ανοσοσφαιρίνης. «Κάνει φυσικοθεραπεία, για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Οι γιατροί ξεκινούν τη θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Συνέχιστε, λοιπόν, να προσεύχεστε».


Η ίδια η πρώην πορνοστάρ και μητέρα της 4χρονης Μπατέλ Λου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο επιβεβαίωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα στήριξης που της έστειλαν.


Να σημειώσουμε ότι αρκετοί φίλοι της σύνδεσαν την περιπέτεια υγείας της με το εμβόλιο κατά του Covid-19, καθώς το Guillain-Barré είναι μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των συγκεκριμένων σκευασμάτων. 


Παρόλα αυτά η ίδια φρόντισε να το διαψεύσει, καθώς στην ανάρτηση της αναφέρει ότι δεν «οφείλεται στο εμβόλιο», μάλιστα τα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μάλλον η περιπέτεια υγείας της οφείλεται στην διατροφή που έκανε. 


Βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος την πιθανότητα η ίδια να δέχθηκε πιέσεις για να μην κατηγορήσει το εμβόλιο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :