Έσκασε το «ΜΠΑΜ» στην Ισπανία: «Η COVID-19 είναι ΓΡΙΠΗ» – Αλλάζει πολιτική η χώρα, ΒΙΝΤΕΟ


 Στην Ελλάδα λένε για ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!! «Χαστούκι» αλά Ισπανικά

Η Ισπανία εξετάζει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στόχος η επιστροφή σε μια πιο κανονική ζωή. Ο υπουργός υγείας δήλωσε πως οι κανόνες και οι περιορισμοί σχετικά με τα τεστ μπορούν ακόμη και να αποσυρθούν μέχρι το τέλος του μήνα.


Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές θα αντιμετωπίζουν την COVID-19 ως γρίπη που έχει ενδημικό χαρακτήρα, την ώρα που στην Ελλάδα μιλάνε για θανάτους και κακό!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;


Με την παράταση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό και ισχύουν μέχρι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου φαίνεται ότι συναινούν οι τηλέ-ειδικοί.


Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται πως θα εκτιμήσουν την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας αύριο, Τετάρτη, αν και ικανοποιημένοι από την τάση αποκλιμάκωσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες, δεν δείχνουν να «βιάζονται» να προχωρήσουν στη χαλάρωση των μέτρων.


Και αυτό γιατί οι «σκληροί» δείκτες της πανδημίας (θάνατοι και νοσηλείες στις ΜΕΘ) παραμένουν, όπως διατείνονται, σε υψηλά επίπεδα και τα νοσοκομεία συνεχίζουν να βρίσκονται υπό πίεση.


Πλήρωνε Έλληνα εσύ τεστ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :