ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ;

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ, Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΑ ΜΜΕ, Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ…ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!


ΒΙΝΤΕΟ

Δυο πολύ καλές ερωτήσεις. Τώρα που η «Όμικρον» είναι ήπια και διαδίδεται ταχύτατα προσδίδοντας ανοσία στην πλειοψηφία του

πληθυσμού θα σταματήσουν επιτέλους; Θα σταματήσει η επιβολή μασκοφορίας η οποία ούτως ή άλλως δεν είχε ποτέ καμία σοβαρή επιστημονική βάση; Θα σταματήσουν τη μαζική ψύχωση με τα €μβόλια;

Για να βρούμε την απάντηση στο θέμα καλό θα ήταν να αντιστρέψουμε την ερώτηση.

Γιατί να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν;

Καταρχάς μεγάλο μέρος των πολιτικών χρηματίζονται από τη φαρμακοβιομηχανία και αυτούς που βρίσκονται πίσω της. Αυτό το διάστημα απέκτησαν εξοχικά, σπίτια στο εξωτερικό, καταθέσεις, κρυπτονομίσματα και πολυτελή αυτοκίνητα. 

Πλήρωσαν όποια χρέη είχαν στην περίπτωση που είχαν. Τώρα έχουν εξασφαλίσει μια εύπορη ζωή για τον εαυτό τους και τα δισέγγονά τους. Σε κάποιους εξ αυτών δεν έδωσαν μόνο χρήματα αλλά και υποσχέσεις για επόμενες τετραετίες μέσω εκτεταμένης νοθείας.

Σε ότι αφορά τα συστημικά μέσα επίσης έλυσαν το πρόβλημά τους. Ούτως ή άλλως είχαν βρεθεί προ «πανδημίας» σε δεινή οικονομική θέση. Το κοινό τους μειώνονταν καθημερινά με αποτέλεσμα τη φυγή της πλειοψηφίας των σχετικά τίμιων επιχειρήσεων που διαφημίζονταν στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές.

 Αντιλήφθηκαν την ελεύθερη πτώση στην τηλεθέαση και σταμάτησαν να αγοράζουν διαφημιστικό χρόνο. Στράφηκαν σε εναλλακτικές μεθόδους διαφήμισης μέσω κοινωνικών δικτύων και ίνφλουενσερς (δημιουργούς περιεχομένου με μεγάλη επιρροή).

Ξαφνικά τα συστημικά ΜΜΕ βρήκαν βαλίτσες με χρήματα και μια εντολή:

Προωθήστε το τρύπημα 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Τα κείμενα θα σας τα δίνουμε εμείς.

Βρήκαν κοινώς την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Ένα πραγματικό όνειρο για τα οικονομικά των σταθμών και των εκδοτικών τους οίκων. Πανεύκολη δουλειά. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...