Βγάλτε ψεύτη και τον Λαφονταίν: «Ο κόσμος παρατηρεί ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με τα υποχρεωτικά ΕΜΒΟΛΙΑ», ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ Παντού μιλάνε πλέον! ΜΟΝΟ στην Ελλάδα σιωπή από όλους τους...

Στην συζήτηση για την εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πήρε μέρος ο πρώην επικεφαλής της Αριστεράς στην Γερμανία «Die Linke» και υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση Σρέντερ, Όσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος έχει πιο συγκρατημένες θέσεις σε σχέση με το κόμμα του.


Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πολιτεία του Σάαρλαντ, ο Lafontaine είπε, πως οι πολίτες έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν πως κάτι πάει στραβά με όλη αυτή την ιστορία, ενώ ήταν επικριτικός για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την δημόσια ζωή!


Μεταξύ άλλων δήλωσε:


«Ο κόσμος παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά!


Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν.


Δεύτερον, υπάρχουν καθημερινά νέες επιστημονικές μελέτες, οι οποίες σε βάζουν σε σκέψεις.


Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν, πως εμφανής συσσώρευση λοίμωξης, εμφανίζεται σε διπλά εμβολιασμένα άτομα, πιο συχνά, από ό,τι σε ανεμβολίαστα άτομα.


Άρα, αυτά τα πράγματα πρέπει να διευκρινιστούν πριν προχωρήσουμε, προτού επιβληθούν υποχρεωτικότητες.


Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο, αν είχαμε μία πιο ανοιχτή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ συζήτηση, η οποία θα βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.


Πρέπει να μιλήσουμε πάνω στην βάση σοβαρών αριθμών, τους οποίους χρειαζόμαστε, αλλιώς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά.


Εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει πίεση για εμβολιασμό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε, πως εγώ εμβολιάστηκα για να συμμετέχω ξανά στην κοινωνική ζωή.


Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πρόβλημα. Το κύριο πρόβλημα είναι, πως άνθρωποι που χρειάζονται να αθληθούν, δεν μπορούν να το κάνουν (σ.σ. βλ. απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων σε γυμναστήρια) και άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους».


Τα λόγια του ηχούν σαν ΧΑΣΤΟΥΚΙ στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και σε όλα τα κόμματα της Βουλής, καθώς κανείς δεν έχει ταχθεί μέχρι στιγμής ξεκάθαρα, κατά των εμβολίων και των όσων συμβαίνουν στην χώρα.


Δείτε τον Γερμανό πολιτικό να τα λέει:


Δεν υπάρχουν σχόλια :