ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!!

Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ…ΑΠΕΤΥΧΕ!

Ο υβριδικός πόλεμος στο Καζακστάν « συντονίστηκε από 1 μόνο ενιαίο κέντρο », εξηγεί ο Tokayev.Και «ξένοι μαχητές συμμετείχαν στιςταραχές». 

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή Συμπεριελάμβανε 22 Αμερικανούς,16 Τούρκους και 6 Ισραηλινούς που συντόνιζαν τις συμμορίες του σαμποτάζ εκπαιδευμένους από τους Τούρκους και με κάλυψη από υπόγεια ρεύματα στο Αλμάτι ..

Μετά το Καζακστάν, η εποχή της πολύχρωμης επανάστασης τελείωσε

Αυτό που συνέβη στο Καζακστάν μοιάζει ολοένα και περισσότερο με μια απόπειρα πραξικοπήματος υπό την ηγεσία ΗΠΑ-Τουρκίας-Βρετανίας-Ισραήλ που ματαιώθηκε δραματικά από τους ευρασιάτες αντιπάλους τους

Τα γεγονότα του 2022 στο Καζακστάν έχουν ξένα δακτυλικά αποτυπώματα παντού και αντιπροσωπεύουν έναν αναπτυσσόμενο αγώνα στην Κεντρική Ασία μεταξύ δύο διαφορετικών αντίπαλων πόλων.

Το 2022 ξεκίνησε με το Καζακστάν να φλέγεται, μια σοβαρή επίθεση εναντίον ενός από τους βασικούς κόμβους της ευρασιατικής ολοκλήρωσης. Μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι και πώς συνέβη.

Το πρωί της Δευτέρας, οι ηγέτες του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) πραγματοποίησαν έκτακτη σύνοδο για να συζητήσουν για το Καζακστάν.

Ο πρόεδρος του Καζακστάν Kassym-Jomart Tokayev συνόψισε. Οι ταραχές «κρύβονταν πίσω από απρογραμμάτιστες διαδηλώσεις». Ο στόχος ήταν «η δύναμη των δεκαέξι» – μια απόπειρα πραξικοπήματος. Οι δράσεις «συντονίστηκαν από ένα ενιαίο κέντρο». Και «ξένοι μαχητές συμμετείχαν στις ταραχές».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




   

loading...