Παραφράζοντας μία ΛΕΞΗ, υποδουλώνουν τους λαούς!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ διαπίστωση!!! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

 Μόνο οι Αμερικανοί το είδαν;;; Στην Ελλάδα κανείς;;;

Ο Βενιαμίν Άρον Σαπίρο είναι Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και δικηγόρος και πρωτοστάτης κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας στην Φλόριντα, η οποία αντιστέκεται στον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Ben Shapiro Η Αριστερά δεν πρόκειται ποτέ να σας επιτρέψει επιστροφή στην κανονικότητα

Αναφερόμενος στην αριστερόστροφη διεθνιστική τάξη πραγμάτων (εφαρμόζεται και στην Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη) και στην πολιτική του COVID, άφησε να εννοηθεί, μεταξύ άλλων, πως παραφράζοντας μια λέξη, υποδουλώνουν ολόκληρους λαούς, καθώς ονομάζουν αντεμβολιαστές αυτούς που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, ενώ η λέξη σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

«Το γεγονός πως μάθαμε ότι όταν δίνεις σε αυτούς τους ανθρώπους (Αριστερά) μια σπιθαμή, δεν θα την αφήσουν ποτέ… Θα πάρουν ένα μίλι!!!!

Θα σε περιορίσουν…. Θα σου επιβάλλουν…. Θα σε κλειδαμπαρώσουν…..

Και δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό…

Προφανώς στην Φλόριντα δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε αυτό. Αμερικανοί έχουν υπογράψει το αίτημα λέγοντας πως δεν σκοπεύουν να συμμορφωθούν με κανενός είδους διατάγματα υποχρέωσης των εργοδοτών που προωθούνται απ’ αυτή την διοίκηση….

Προσπαθούν να αλλάξουν τον ορισμό του όρου αντιεμβολιαστής στο λεξικό…. Αυτό απλώς δείχνει την πολιτιστική κυριαρχία της (διεθνιστικής) Αριστεράς. Το να είσαι αντιεμβολιαστής σημαίνει ότι στην πραγματικότητα πιστεύεις πως τα εμβόλια είναι κακά. Το να είσαι ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου σημαίνει πως πιστεύεις ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ‘ναι ελεύθεροι να αποφασίσουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους ιδιαιτέρως όταν η επιστημονική πρόταση, τα δεδομένα, δείχνουν ότι ακόμη κι οι εμβολιασμένοι νοσούν.

Συνεπώς, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι ενάντια στην λογική, ενάντια στην επιστήμη και ενάντια στην ελευθερία….»

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε:

loading...