ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ:«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΟ»

Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ

Εχθρός του κακού το χειρότερο. Το χιόνι…σκότωσε τον κόβιντ..όχι βέβαια τον ιό αλλά το αφήγημα και το ειδησεογραφικό μονοπώλιο της προπαγάνδας. Αν πάμε με αυτή τη λογική για να γυρίσουμε σελίδα …τότε κακό που μας βρήκε.

Από τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου στους εγκλωβισμένους του lockdown και τους αποσυνάγωγους ανεμβολίαστους στους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

5.000 οχήματα με 10.000 επιβάτες; εγκλωβίστηκαν παγιδεύθηκαν αιχμαλωτίστηκαν στην κυριολεξία στον καταψύκτη. Στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Σιβηρία θύμιζαν οι αυτοκινητόδρομοι της πρωτεύουσας. Εγκληματική αμέλεια…

Αδράνεια και παράλυση του κρατικού μηχανισμού απουσία τη κρατικής μηχανής και του επιτελικού κράτους. Για ένα 24ωρο και πλέον διακυβεύθηκαν ζωές. Γίνονταν συνεχείς εκκλήσεις απόγνωσης για βοήθεια αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο. 

Προκλητική αδιαφορία. Αυτό είναι το κράτος που ζητά να το εμπιστευθεί ο πολίτης σε θέματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας; Aυτό είναι το κράτος που προτάσσει το αγαθό της ζωής πάνω από κάθε άλλη αξία κι ας είναι Θεός ή η Ελευθερία. 

Δεν τους σκέπασε τους ξεσκέπασε το χιόνι…

Επιδεικτική αδιαφορία εγκληματική αμέλεια. Κλείνουν τα στόματα με χρηματισμό. Με εξαγορά συνειδήσεων. Λάθος μήνυμα όλα έχουν μια τιμή αλλά καμιά αξία. 

Ακόμη και οι ανθρώπινες ζωές στη διατίμηση τις βγάζουν στο σφυρί κατά τ΄αμερικάνικα πρότυπα όπου όλα κινούνται στο επίπεδο ασφαλειών κι αποζημιώσεων. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. 

loading...