ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!

 Φοβερό αφορισμό διάβασε ο άξιος Αρχιερεύς του Θεού Αμβρόσιος κατά των Χωμενίδη και Μόσιαλου, ενώπιον της ιεράς εικόνας της Παναγίας Τρυπητής Αιγίου, την Κυριακή 9-1-2022 μ.Χ..

 Ο πρώην Μητροπολίτης Αιγειαλίας και Καλαβρύτων, έχων από Θεό ισοβίως την εξουσία του δεσμείν και λύειν και πρωτίστως το καθήκον του φυλάττειν το ποίμνιο και το γένος από “λύκους και λύκαινες”, αφόρισε με πραγματικά τρομερά λόγια τους δύο “επωνύμους” για βαρύτατη και πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά προσβολή της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, καθώς επιχείρησαν ακριβώς να βλάψουν, παραμονές των Χριστουγέννων, την Παρθενία και Παναγιότητα της μάνας του Χριστού και της Ορθόδοξης Ελλάδας! Κάτι πού ούτε “Τούρκοι” ποτέ διανοήθηκαν! Ούτε ο ίδιος ο Διάβολος ποτέ τολμά, τρέμοντας την οργή και την δύναμη του Θεού!

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝΤΕΣ

 Όπως γράφει ο Σεβασμιώτατος, στο αιτιολογικό των αφορισμών, πειθαρχεί στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, που κελεύει: «κάν ακούης τινός εν αμφόδω ή εν αγοράμέση βλασφημούντα τον Θεόν, πρόσελθε, επιτίμησον, κάν πληγάς επιθείναι δέη μη παραιτήση. Ράπισον αυτού την όψιν, σύντριψον το στόμα, αγίασόν σου την χείρα διά της πληγής…Μέγα τι τέξεται τη πόλει κακόν τα τοιαύτα παροράν….»!

loading...