Αυτοσυναρμολογείται πραγματικά και συναρμολογεί όλο και πιο πολύπλοκες δομές...είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σοβαρό...η επιστήμη έχει υποστεί πειρατείαΤο περίεργο περιεχόμενο των ενέσεων της Pfizer: Η La Quinta Columna επιβεβαιώνει τα ευρήματα του Πολωνού επιστήμονα και της Dr. Carrie Madej 
Χρησιμοποιώντας οπτικό μικροσκόπιο, η La Quinta Columna βρίσκει το περίφημο «νανο-χταπόδι» που εμφανίστηκε στο φιαλίδιο του εμβολίου της Pfizer που αναλύθηκε από τον Dr. Campra, που παρατηρήθηκε από την Dr. Carrie Madej στο μικροσκόπιο και βρέθηκε επίσης από τον Πολωνό επιστήμονα Dr. Franc Zalewksi.Πηγή: Daily Expose

Γράφει η Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων ΑφύπνισηΤο βίντεο της La Quinta Columna δείχνει επίσης άλλα μικροσωματίδια να κινούνται στην ένεση της Pfizer, που πιθανότατα μεταφέρουν νανοσωματίδια, «είναι σαν, ό,τι κι αν είναι αυτό που βλέπουμε, να αυτοσυναρμολογείται πραγματικά και να συναρμολογεί, όπως λέω, όλο και πιο πολύπλοκες δομές ... είναι πεντακάθαρο ότι το υπόβαθρο όλων αυτών είναι πολύ σοβαρό ... η επιστήμη έχει υποστεί πειρατεία».

Όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο και να γνωρίζουν τα "πράγματα" που εισάγονται στα σώματα των ανθρώπων.Δείτε το βίντεο
Orwellito: Οξείδιο του γραφενίου στο εμβόλιο της Pfizer, 22 Δεκεμβρίου 2021 (30 λεπτά)
Πριν από μερικούς μήνες, ο Dr. Franc Zalewksi, ένας Πολωνός βιολόγος και γεωλόγος, βρήκε "κάτι" - στις ενέσεις Covid. Η La Quinta Columna ονόμασε αυτό το "πράγμα" "νανο-χταπόδι". Η διάλεξη του Dr. Zalewksi που περιγράφει τι ανακάλυψε βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο, με αγγλικούς υπότιτλους, καθώς η αρχική διάλεξη ήταν στα πολωνικά.

«Φαίνεται να έχει ένα κεφάλι και τρία πόδια. Έκανα μερικές δοκιμές και ιδού τα αποτελέσματα: αλουμίνιο, βρώμιο και άνθρακας. Αυτό σημαίνει ότι "κάτι" έχει πόδια διαφορετικών χρωμάτων. Εδώ έχουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών αυτού του «πράγματος»…»

Μέτρησε το κεφάλι του "πράγματος" από αλουμίνιο ως 20 μικρά (microns) και τα πλοκάμια από άνθρακα ως 25 χιλιοστά. Για να οπτικοποιήσετε τι σημαίνει αυτό, πολλαπλασιάστε τα συστατικά επί 1.000: αν το κεφάλι είναι 2 εκατοστά, τότε οι κορδέλες (πλοκάμια) είναι 25 μέτρα και κράτησε ένα μοντέλο σε κλίμακα για να το δείξει.

"Και λέω στον εαυτό μου, Τι είδους ον είναι αυτό; Μοιάζει το "πράγμα" με εκείνο το πλάσμα με τα νύχια που σκοτώνει ανθρώπους; Ή κάτι που παρουσιάζεται στο "Matrix" που πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα;" ρώτησε ο Dr. Zalewski.Δείτε το βίντεοΜορφές ζωής με βάση το αλουμίνιο που βρέθηκαν στα εμβόλια κάτω από το μικροσκόπιο, Dr. Franc Zalewski (Αγγλικοί υπότιτλοι, έναρξη 00:00, τέλος 14:37)Περισσότερες πηγές:
Nanotechnology and Graphene Oxide in Pfizer vaccine, La Quinta Columna (translated by Orwell City), 22 December 2021
Jab: Scientist Discovers Hatching Eggs, Parasites Birthed After Injection, Stew Peters Show, 15 October 2021
Aluminium-Based Lifeforms Found in Vaccines Under Microscope, Dr Franc Zalewski, 8 October 2021 ((English subtitles)
Parasitic organism nicknamed “the thing” found in COVID vaccines Dr. Franc Zalewski: “That’s why there is graphene in vaccines, which nourishes the egg”, 12 October 2021 (Spanish)
Update: Dr Franc Zalewski Interview, Aluminium Carbon Organism, The Thing, Parasite Vaccines, 16 October 2021 (English subtitles)
Dr. Carrie Madej: First U.S. Lab Examines “Vaccine” Vials, HORRIFIC Findings Revealed, Stew Peters Show, 29 September 2021
Dr. Franc on YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια :