ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

Απο την Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής Όπως έχουμε δει, εκτός από παράνομος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν

εξυπηρετεί τον στόχο του περιορισμού του κορωναϊού. 

Εν τούτοις, αποτελεί στόχο της ελληνικής (και όχι μόνο) κυβέρνησης, και οι ανεμβολίαστοι εκβιάζονται να εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ωθούνται σε επιπλέον δόσεις. 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είπε, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στις 12/11/2021, ότι έχει προκριθεί το σχέδιο του εμβολιασμού έναντι της προμήθειας φαρμάκων για τους άρρωστους από κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι το 2023, μιας και μέχρι τότε έχουν αγοραστεί δόσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «…Κάποια στιγμή μέσα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. 

Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε ήδη εγκρίνει σε κοινοτικό επίπεδο έναν αριθμό οκτώ με εννιά θεραπευτικών επιλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι, αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να κινηθεί προς αυτές, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήσεων. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...