ΤΟ 2022 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ






 ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ *    

Η τάση του Έλληνα να κοιτάζει ψηλά (άνω θρόσκω) για ανύψωση της ύπαρξής του ως άνθρωπος, να προάγει τον Πολιτισμό και τον σεβασμό στις ανθρώπινες Αξίες, είναι πηγαία και αποδεικνύεται από την ιστορική συνέχειά της. Έτσι αναπτύχθηκε στους αιώνες ο Ελληνικός Πολιτισμός ειρηνικά και δημιουργικά, μέχρι που  ενοχλήθηκε και ξύπνησε το… Θηρίο! 
Οι έσχατες “Δημοκρατικές” δεκαετίες της κατοχικής χώρας μας γράφτηκαν ανεξίτηλα στα… χαρτομάντηλά μας. Αξέχαστες θα μείνουν, για την φαινομενική πρόοδο του Πολιτισμού και την “αθέατη” μετάλλαξη του πολιτικού γίγνεσθαι. Κατά τα φαινόμενα δηλαδή εξελιχτήκαμε, μα κι αυτά απατούν… (κι από απάτες… χορτάσαμε πια!). Μας εξαπάτησαν και με την Ανεξαρτησία της πατρίδας μας, που μέχρι τότε εμείς την θεωρούσαμε δεδομένη.
Η απαλλαγή από την “σκλαβιά” της Δικτατορίας το 1974, έφερε πνοή “Ελευθερίας” στην Μεταπολίτευση και αφεθήκαμε ανυποψίαστοι  να μας κυβερνούν οι “ήρωες” του Πολυτεχνείου. Οι σοσιαλιστικές Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με την Αλλαγή έδωσαν το έναυσμα για υπερκατανάλωση και προσφορές αγαθών και τραπεζικών δανείων. Χωρίς να αντιληφθούμε πως μας οδηγούσαν σε ηθική και σεξουαλική απελευθέρωση, ενδώσαμε ασυνείδητα στις «ευκολίες» της Νέας Εποχής.
Έτσι πέσαμε στον  ύπνο της χαλάρωσης των Ηθών, που κι αυτά ήταν στο στόχαστρο των αυτόκλητων μεταρρυθμιστών της απατηλής ζωής μας. Μες στην παραζάλη της αφθονίας του “δανεικού” χρήματος εκμαυλίστηκε η Ηθική της κοινωνίας και παρασύρθηκε ο αφελής λαός στην σπατάλη. Εκείνες τις δεκαετίες όμως που  έζησε η γενιά μας, τις χαρήκαμε ιδιαιτέρως μέσα σε κλίμα ευφορίας και πολιτιστικής δημιουργίας.
Ήμασταν η τελευταία γενιά ελεύθερων Ελλήνων που πήραμε σωστή εκπαίδευση και διδαχτήκαμε την αληθινή Ιστορία του Έθνους μας. Από την επόμενη δεκαετία του 80 –άτυχη γενιά- ανεχτήκαμε ανθελληνικές επεμβάσεις διαστρέβλωσης της Ελληνικής ταυτότητάς μας με ό,τι αυτό συνεπαγόταν για το μέλλον  μας. Επεμβάσεις όμως που δεν γίνονταν «ορατές» από τον ανυπεράσπιστο λαό, που δεν είχε πρόσβαση στην αληθινή Γνώση, για τα μελλοντικά σχέδια του πολιτικού συστήματος.
Όλα τα… παρατράγουδα της εικονικής πραγματικότητας (Πολιτική, Θρησκεία, Ποδόσφαιρο, Τέχνες, Παιδεία, Πολιτισμός) έγιναν εργαλεία στο διεστραμμένο απάνθρωπο μυαλό των αυτοαποκαλούμενων Επικυρίαρχων. Επιδιωκόμενος τεχνητός στόχος ήταν η τελειωτική μας ισοπέδωση με την Εθνική μας Γενοκτονία. Οι αυτόκλητοι θεατρικοί επιχειρηματίες (θιασάρχες) “εμπνεύστηκαν” την ανιστόρητη παράλογη παράσταση και οι σεναριογράφοι έγραψαν τις φρικτές πράξεις του Δράματος.
Εμείς, ο ανίδεος λαός παίζαμε τους κομπάρσους από την δεκαετία του 1990, αγνοώντας πως μας προετοίμαζαν για το τραγικό Φινάλε της Εθνικής μας συμφοράς, ψυχαναλύοντας τις αδυναμίες μας. Το πανούργο εβραιοσιωνιστικό κτήνος μεθόδευσε και έβαλε σε εφαρμογή με πλήρη μυστικότητα το καταχθόνιο σχέδιό του για την καταστροφή μας, απόρροια του προαιώνιου θανάσιμου μίσους του για την Ελληνική Φυλή.
Αρχής γενομένης το 2010 με μια κακόβουλη επίθεση στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους μέσω της Οικονομίας, με απώτερο σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδας, την Γενοκτονία του λαού και την κατάκτηση της Χώρας μας. Με πρόσχημα μια πιθανή χρεοκοπία εφεύραν το πρόβλημα και… εμφανίστηκαν από το πουθενά περιχαρείς Σωτήρες, για να δώσουν την λύση.
Πρόθυμος εκτελεστής των εντολών τους το ηλίθιο πολιτικό υποτακτικό τους, που είχαν φροντίσει να «φυτέψουν» στην πρωτοκαθεδρία της Εξουσίας. Την ανάγκη μας για Δανεισμό την πρόβαλε κατόπιν εντολής το μίασμα με το γελοίο όνομα Γ.Α.Π. με την απαίτηση να στραφούμε στο πλήρως άγνωστο για μας τότε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.). Το ανισόρροπο έκτρωμα του «πετυχημένου» πολιτικού πατέρα του άνοιξε διάπλατα την κερκόπορτα σε κακόπιστους καταληψίες μας.
Με έναν επινενοημένο ειδεχθή Δανεισμό εκδηλώθηκε η πρωτοφανής επίθεσή τους εναντίον κάθε τι Ελληνικού. Η απόφαση εκτελέστηκε από τα πολιτικά πιόνια του Δ.Ν.Τ, χωρίς να ενημερωθεί και να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός για αυτόν τον περίεργα ευπρόσδεκτο τοκογλυφικό δανεισμό. Ενός κακού μύρια προστέθηκαν στην αποφράδα ημέρα που ανοίξαμε τα σύνορα στον εχθρό. Η είσοδος των μυρίων επιτεύχθηκε χωρίς αντίδραση το 2019, αφού μας έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο της άγνοιας και μας χειραγώγησαν κατά τις επιθυμίες τους.
Ήταν η σειρά να εκτελέσει την αποστολή του ο επόμενος «φυτευτός» ηγετίσκος. Όπως και οι προηγούμενοι ξεπλήρωσε τα γραμμάτια των καμπαλιστικών αφεντικών του, για την ανάδειξή του στην Εξουσία. Όλοι συνέβαλαν στην υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, στην μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος, στην μείωση της αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής και στην απαξίωση της πνευματικής δημιουργίας.
  Η πατρίδα μας έγινε ο καθοριστικός στόχος των σκοτεινών Δυνάμεων, που με τα Σιωνιστικά ανδρείκελα επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο της Ανθρωπότητας. Μα η Ελλάδα δεν είναι μια μικρή Χώρα σε πλεονεκτική γεωπολιτική θέση. Είναι μια μεγάλη Ιδέα με άρρητο νόημα. Είναι η Ουράνια βιβλιοθήκη επί της γης, είναι Φάρος και Φωτοφύλακας με την θεϊκή αποστολή να φυλάει Θερμοπύλες, στο ψυχρό σκότος που κατέκλυσε τον πλανήτη.  
 Ανάξιοι τυχοδιώκτες αναρριχήθηκαν έρποντας και δέθηκαν μεταξύ τους με τα άπλυτά τους. Αυτές οι τιποτένιες υπάρξεις μαράζωσαν το ολόδροσο πνευματικό δέντρο της Φυλής μας και είναι η αιτία που φτάσαμε στο τέλμα… Τους επιτρέψαμε να σκέφτονται και να πράττουν για μας. Τα σημερινά πολιτικά απομεινάρια ισχυρίζονται και θέλουν να μας πείσουν, πως ενεργούν για το «καλό» μας, με τα πειραματικά μπολιάσματα.
 Στην στέρηση της υγείας και της ζωής σου αποσκοπούν τόσο απρόκλητα κι εσύ αδιαφορείς για την Γενοκτονία του Έθνους σου Έλληνα; Αυτοί οι αξιοθρήνητοι επαγγελματίες πολιτικοί εκτελούν εντολές των αφεντικών τους. Κατάμουτρα σε φτύνουν με τις εγκληματικές ενέργειές τους. Δεν σε υπολογίζουν, δεν σε θεωρούν χρήσιμο άνθρωπο. Γι’ αυτούς δεν είσαι παρά ένα άχρηστο συμβιβασμένο ανθρωπάκι, ένας περιττός αριθμός.
  Γιατί επιτρέπεις να παίζουν με το μυαλό σου, να κλέβουν την πατρίδα σου; Συνειδητοποίησε επιτέλους τον ύψιστο θανάσιμο κίνδυνο και ξεκίνα Αγώνα, για να την υπερασπίσεις, ως Άξιος πατριώτης. Δείξε πως είσαι γεννημένος αγωνιστής και ξέρεις πως να διεκδικείς το Δίκιο σου. Εμείς οι εναπομείναντες σκεπτόμενοι Έλληνες γνωρίζουμε πως το 2022, είναι έτος της ΚΑΘΑΡΣΗΣ από την «πολιτική πανδημία»! Η χρονιά των ικανών Ελλήνων, που θα οδηγήσουν πάλι την Ελλάδα στον δρόμο των πεπρωμένων της. Ενημερώσου σωστά, σκέψου θετικά και θα νικήσεις, γιατί η   ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.
loading...