Η θέση του ΑΚΚΕΛ για την μήνυση και αγωγή του υποψηφίου νομαρχιακής ΝΔ Έβρου Γιάννη Τζίμα κατά του σεσημασμένου Κώστα Πιτιακούδη και evrosnews

Το ΑΚΚΕΛ πληροφορήθηκε για την αγωγή 50.000 ευρώ και την μήνυση που υπέβαλλε στον διαχειριστή κ. Κώστα Πιτιακούδη και στο evros-news.gr, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας Έβρου κ. Γιάννης Τζίμας, χωρίς να εκπλήσσεται δεδομένου και του σεσημασμένου στάτους του εν λόγω διαχειριστή. Ο κ. Τζιμας όμως βρίσκεται σε κομματικό χώρο, εντός του οποίου τα Μητσοτακικά και Σημιτοπασοκικά κυκλώματα έχουν εξυπηρετηθεί από τον Πιτιακούδη, εν μέρει και με λασπολογία του Πιτιακούδη κατά του ΑΚΚΕΛ. Να δούμε αν ο κ. Τζίμας “περιλάβει” αυτούς που κατασκεύασαν και συντηρούν τον Πιτιακούδη και το evros-news.

Το ΑΚΚΕΛ έχει αναφερθεί εκτεταμένα στον πρότερο μη-έντιμο δημοσιογραφικό και πολιτικό βίο του Πιτιακούδη, ο οποίος φορτώθηκε σε έναν τοπικό βουλευτή του Έβρου για να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία, που τον οδήγησε να γίνει μέχρι και υφιστάμενος επικοινωνίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός στην κυβέρνηση κωλοτούμπας με τον Αντώνη Σαμαρά. Ήταν ένας από τους υπεύθυνους για την συμμετοχή στη ναρκοθέτηση της οδού ελληνορωσικής συνεργασίας, ακολουθώντας τους σχεδιασμούς που είχε κάνει η εγγλέζικη παρακρατική ΜΚΟ Integrity Initiative μαζί με την αμερικανική Open Society OSIFE του George Soros από το 2015 ακόμη, ενώ το ίδιο το evros-news λειτούργησε αμέσως μετά από την εγκατάσταση του ναζιστή πραξικοπηματία Τζέφρυ Πάιατ ως πρέσβη των ΗΠΑ, με τα αιματοβαμμένα χέρια του από το πραξικόπημα που έκανε στην Ουκρανία και το περιβόητο Fuck the EU που είπε μαζί με την Βικτώρια Νούλαντ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Αυτό (στον Έβρο), μαζί με το viadiplomacy (προς Καβάλα) σε μικρότερο βαθμό, διοχέτευσαν και διοχετεύουν τις παρεμβάσεις συμμόρφωσης προς τον χώρο που υπηρετεί ο Πάιατ, συμπτωματικά εκεί που υπάρχουν λιμάνια αμερικανικού ενδιαφέροντος

Ένα αποτέλεσμα αυτής της ξένης παρακρατικής δράσης κατά της Ελλάδας ήταν να σπρώξουν τη Ρωσία μακριά από την Ελλάδα και σε συνεργασία με την Τουρκία (για να “μολυνθεί” η σχέση Ελλάδας-Ρωσίας), μαζί με την ακύρωση ή “πάγωμα” πλήθους κορυφαίων αναπτυξιακών έργων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, τα οποία όμως δεν εξυπηρετούσαν τους σχεδιασμούς αμερικανικών παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι έχουν διαχρονικό έλεγχο της Ελλάδας και του Έβρου και θέλουν κάθε ανάπτυξη στην Αλεξανδρούπολη και αλλού να σταματήσει ώστε οι στρατιωτικές βάσεις τους να αποτελούν τον μοναδικό τομέα ξένης δραστηριότητας. Η πιτιακούδικη χυδαιότητα στοχοποίησε και το ΑΚΚΕΛ με λασπολογία ότι πληρωνόμαστε από την Ρωσία για να διοργανώνουμε τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και άλλα, φυσικά χωρίς καμμία απόδειξη αφού δεν υπάρχει και αυτό δεν ισχύει και το ξέρει, κανένας δεν πληρώθηκε. Ενδεικτικές δημοσιοποιήσεις μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους που παραθέτουν και τα σχεδιαζόμενα ελληνορωσικά έργα που έπληξε το κύκλωμα Πιτιακούδη και ΣΙΑ :

https://akkelparty.blogspot.com/2021/08/beriev.html

https://akkelparty.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html

https://akkelparty.blogspot.com/2021/04/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_39.html

https://akkelparty.blogspot.com/2021/08/blog-post_58.html

https://akkelparty.blogspot.com/2020/06/pyatt.html

https://akkelparty.blogspot.com/2021/05/blog-post_46.html

Αν και ο Πιτιακούδης είναι γνωστό μούτρο, το ΑΚΚΕΛ δεν μπορεί να μην υπογραμμίσει ότι

την προσέγγιση που ακολούθησε ο κ. Τζίμας εναντίον του, την έχει χρησιμοποιήσει κατά του ΑΚΚΕΛ ο υπουργός του κόμματός του, κ. Μηταράκης, με το εξώδικο που μάς έστειλε πάνω στον πανικό του από τις αποκαλύψεις του ΑΚΚΕΛ. Ο κ. Μηταράκης δεν είχε καμμία βάση να προσπαθήσει να μάς φιμώσει και κινήθηκε αλαζονικά και αυθαίρετα. Ο Πιτιακούδης τροφοδοτείται από τις ίδιες κομματικές “πηγές” αλαζονείας που τροφοδοτούν και τον Μηταράκη και ο κ. Τζίμας (ως εξέχον στέλεχος στη ΝΔ) θα μπορούσε καλύτερα και αποτελεσματικότερα να κινηθεί για να βοηθήσει να στερέψουν αυτές οι “πηγές”.

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

4/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...