«Τι θα γίνουν τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ;;;»! Λύση-ΕΦΙΑΛΤΗΣ από τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Τι είπαν στην Κεραμέως, vid


 Δείτε τι τρομακτικό ειπώθηκε στην Βουλή με αφορμή την διάταξη για την φυλάκιση δύο ετών σε αρνητές γονείς – Τα σχόλια περισσεύουν!!!

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρουσίασε στην Βουλή την τροπολογία με την οποία θεσπίζεται ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή, σε γονείς και κηδεμόνες ανηλίκων οι οποίοι παραλείπουν την εγγραφή ή την εποπτεία τους ως προς τη φοίτηση. Η τροπολογία κατατέθηκε από κοινού με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, στο νομοσχέδιο για την Εθνική Σχολή Δικαστών.


Όπως σημείωσε η κυρία Κεραμέως, η τροπολογία αφορά σε γονείς που κρατούν τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο (η αλήθεια είναι πως το σχολείο δεν δέχεται τα παιδιά επειδή δεν τηρούν τα μέτρα περιορισμού), λόγω αντίθεσης στις μάσκες ή τις αυτοδιαγνωστικές εξετάσεις.


Την απόσυρση της τροπολογίας ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος. «Πρέπει πρώτα να συζητήσουμε πρόσφορα και αναλογικά μέτρα για το φαινόμενο, και να το διαχωρίσουμε από κοινωνικές αιτίες που αφορούν στη σχολική διαρροή», είπε ο κ. Ξανθόπουλος.


ΩΣΤΟΣΟ, η «λύση» ήρθε από το ΚΚΕ, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, καθώς αυτό έχει εφαρμοστεί στην Σοβιετική Ένωση.


Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Εάν δύο γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και φυλακισθούν, τι θα γίνουν τα παιδιά; Υπάρχουν κοινωνικές υποδομές»; αναρωτήθηκε ο κ. Παφίλης.


ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΝΗΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ», ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ!


Δείτε τον κ. Παφίλη να το λέει από το 2.00:


Δεν υπάρχουν σχόλια :