ΑΡΘΡΟ spoof – ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑ (ρεπορτάζ ΑΚΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)

 Όλα ξεκίνησαν από την κυρία Σοφία από τη Φλώρινα που εξηγεί:

΄Ημουν αποκαρδιωμένη καθώς έβλεπα ότι έγκυροι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί κλπ έχοντας καταπατήσει κάθε δεοντολογία, άλλα λέγανε τη μία μέρα κι άλλα την άλλη, με μόνο σκοπό να μας αναγκάσουν να κάνουμε ένα άγνωστο εμβόλιο.

Στο μυαλό μου τριγύρναγε η φράση ‘Αν δείτε ότι ο εκ-βιασμός είναι αναπόφευκτος πάρτε το απόφαση κι απολαύστε τον’… μέχρι που πληροφορήθηκα ότι στη Σερβία, ανοίξαν εργοστάσια, που παράγουν και το ρώσικο και το κινέζικο εμβόλιο.

Τότε μου ήρθε η ιδέα να πηγαίνουμε οικογενειακά κάθε 3 μήνες εκεί και να κάνουμε τις δόσεις μία με το ρώσικο και μία με το κινέζικο.

Έτσι αν το εμβόλιο αλλάζει το DNA τουλάχιστον τα παιδιά μου θα γίνουν ξανθά όπως οι Ρώσοι και έξυπνα όπως η Κινέζοι κι όχι LGBDXYZ (που εμένα μου φαίνονται απλώς νευρωτκά ασεξουάλικα) μισοκαθυστερημένα, όπως κάποιοι ακατανόμαστοι έχουν βαλθεί να κάνουν τους ανθρώπους στις χώρες που κυριαρχούν ώστε να περνιούνται αυτοί για έξυπνοι και να κυβερνάνε.

Αν το ζήτημα είναι απλώς οικονομικό τότε οι ακατανόμαστοι θα δούνε τα χρήματά μας να πηγαίνουν στις τσέπες των ανταγωνιστών τους κι όχι στις δικές τους.

Βαθμιαία πολλοί άρχισαν να με μιμούνται και το σύνθημά μας είναι ‘Αν δείτε ότι ο εκ-βιασμός είναι αναπόφευκτος πάρτε το απόφαση κι απολαύστε τους.’

https://fantastikanea.blogspot.com

loading...