ΞΕ-ΣΑ-ΛΩ-ΣΑΝ! «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Rapid και 2 φορές την εβδομάδα PCR»! Ζητούν οικονομική αφαίμαξη εδώ και τώρα – ΒΙΝΤΕΟ


 
Στο «κόλπο» και οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι!

Την γενικότερη απαξίωση της αποτελεσματικότητας των γρήγορων τεστ αντιγόνου (rapid) τείνουν να εκμεταλλευτούν οι εκπρόσωποι της χούντας στη χώρα μας.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα διεθνή φόρα και καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24 ξεκαθάρισε πως οι εργαζόμενοι σε εστίαση και διασκέδαση επιβάλλεται να κάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τεστ!


Για πρώτη φορά μάλιστα στέλεχος με τόσο καλές σχέσεις με το Μαξίμου ενέταξε στην κουβέντα του testing και τη διεξαγωγή των πανάκριβων μοριακών τεστ!


Κι όλα αυτά υπό τον φόβο μίας μετάλλαξης (σ..σ της Όμικρον) της οποίας τα συμπτώματα είναι εφάμιλλα με εκείνα του…κοινού κρυολογήματος!


«Ειδικοί» και δημοσιογράφοι στο πάνελ συμφώνησαν από κοινού πως αυτή είναι μία αρκετά καλή πρόταση έως ότου εμβολιαστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση, τον τουρισμό και την ψυχαγωγία!


Μάλιστα με ειρωνικό ύφος ο επίσης παρευρισκόμενος, Άρης Πορτοσάλτε, απόρησε από το γεγονός ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει θεωρηθεί αυτοαρχισμός:


«Αυτό ας στο ξαναπούμε στον τόπο μας, γιατί έχει θεωρηθεί αυταρχισμός το να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του προσωπικού».


Εν συνεχεία ο τον λόγο πήρε ο κ. Μόσιαλος αναπτύσσοντας μία ρητορική σχετικά με το γιατί πρέπει οι πάντες πολύ γρήγορα να εμβολιαστούν μέχρι τον Ιανουάριο όταν τα κρούσματα της Όμικρον πολλαπλασιαστούν:


«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κάνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ rapid test και στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης και 2 φορές την εβδομάδα να κάνουν PCR. Θα αναγκαστούν να το κάνουν οι καταστηματάρχες. Τους συμφέρει!».


Να σημειωθεί, για τις ανάγκες κατανόησης του μεγέθους της απόλυτης οικονομικης εξαθλίωσης που θέλουν να φέρουν, ότι οι τιμές για το PCR τεστ κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :