GEWKWN: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ……….Μερος Β’


 Παιδιά μου σε λίγο η νέα ονομασία της Κύπρου (μετά τα γεγονότα) θα είναι……..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μετά από την αδικία που έγινε σε αυτά τα Άγια χώματα της Κύπρου και της Ελλάδος ……………..


Αυτό το όνομα το έχει επιλέξει ο ίδιος Ο Θεός…….


Ο Κορωνοϊός μετά βίας θα σταματήσει, διότι  θα συμβεί έκρηξη λαών… στους γείτονες σας (τούρκους) στα βόρεια της Τουρκίας που είναι το Αζερπαιτζαν με την Ρωσία θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον πόλεμο, δεν θα προλάβουν όμως διότι οι μάζες της Τουρκίας , ο λαός, θα εκδικηθεί το σημερινό σύστημα και θα βγουν εκτός ελέγχου, γι’αυτό θα σταματήσει μέσω βίας ο Κορωνοϊός.


ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, το τέταρτο μπορεί να έρθει άρον-άρον ΙΣΩΣ, τον Ιανουάριο, και αμέσως όπως θα έρθει θα φύγει, διότι θα έχουμε ένα …ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ……Η Γη θα ταλανίζεται από τις εκρήξεις και από ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.


Αυτόν τον πόλεμο που έρχεται παιδιά μου, δεν θα τον προκαλέσετε εσείς……. Μετά τον πόλεμο θα έχετε ‘’ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ’’ το λέω αυτό με εισαγωγικά γιατί με τους  σκοτωμούς που θα γίνουν,  το αίμα του εχθρού θα ενωθεί με το αίμα του άλλου εχθρού, και τότε θα γίνουν φίλοι μέσω αίματος.


Οι ψυχές σας θα βαδίζουν κάπου αλλού από την Γη από τα πολλά αίματα, δυο εχθροί θα γίνουν φίλοι και δυο φίλοι θα γίνουν εχθροί.


Στην αγαπημένη χώρα, την Κύπρο, την Γη των Αγίων που ξέρει να γεννά μόνον Αγίους, τα χώματα της είναι Άγια, είναι ποτισμένα με αίμα Θεού, με αίμα Αγίων, παιδιά μου, ακούστε αυτό που θα σας πω…


Έχετε τα παιδιά σας στα σπίτια σας και ένα από τα παιδιά, σας ζητά επίμονα να βάλετε το ΔΙΚΑΙΟ στην θέση του, προσέξτε, δεν μιλώ για δικαιοσύνη, μιλώ για ΔΙΚΑΙΟ διότι δίκαιος είναι Ο Θεός, η δικαιοσύνη είναι να βάλεις κάποιον σε τιμωρία……. Εμείς παιδιά μου, η Αγία Τριάδα ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ είμαστε δίκαιοι και δίνουμε το δίκαιο στο δίκαιο και το δίκαιο στο άδικο, έκανες τόση αδικία τόσο δίκαιο θα πάρεις, έχεις δίκαιο;  3 φορές περισσότερο δίκαιο θα πάρεις.


Λοιπόν όταν το παιδί σας ζητά το ΔΙΚΑΙΟ, κάποτε δεν θα του το δώσετε;  Κάποια στιγμή μετά από λίγο χρονικό διάστημα όταν εσείς θα δείτε ότι πρέπει να γίνει;  Τότε θα του το δώσετε, αυτό κάνουμε και ΕΜΕΙΣ, αυτό κάνει Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ, θα δώσει το ΔΙΚΑΙΟ σε αυτήν την Γη που γεννά Αγίους και λέγεται Κύπρος, εσείς την λέτε Κύπρο σήμερα, άλλην ονομασία είχε πολύ παλιά…… (Η αρχαία ονομασία της νήσου Κύπρου, ήταν «Αλάσια»  ) 


Παιδιά μου, κάποιος πήρε μια χούφτα μύγες και τις έβαλε μέσα στο σβέρκο ενός ανθρώπου ο οποίος άρχισε να τρέχει με τέτοια ταχύτητα που ούτε ο αέρας θα τρέξει…….


ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( θα πάθουν ) ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ( οι τούρκοι), διότι αυτοί που είναι μέσα στις μύγες και στην βρωμιά οι φίλοι τους οι σημερινοί ( οι σύμμαχοι της Τουρκίας) θα τους βάλουν τις μύγες στο σβέρκο των τούρκων .


Σε ερώτηση πότε θα μάθουμε την πραγματική ιστορία, μας απάντησε: παιδιά μου πρώτα θα μάθετε πως κερδίζονται οι μάχες, θα μάθετε πρώτα πως θα ηττηθεί αυτός που θέλει να σας ζητήσει !  πρώτα θα δείτε την Βασίλισσα ( Κωνσταντινούπολη) να έχει τον Βασιλεα της δίπλα, και μετά θα μάθετε όλα τα άλλα, ο άνθρωπος εκείνος θα τα αποκαλύψει όλα


Οι άνθρωποι όλοι επί της Γης για τις ώρες εκείνες που λέτε,  στου Κωνσταντίνου την πολη, δεν θα δουν με τα μάτια της ύλης αλλά με τα μάτια της ψυχής,  θα ακούσουν  τους Ουράνιους Ύμνους και θα αγκαλιάζονται, θα έρθουν σε ισορροπία σε ησυχία σε γαλήνη σε ομορφοτητα σε θεότητα ψυχής και θα βλέπουν το Δημιούργημα του Θεού επί της Γης που θα είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μέσω του ανθρώπου αυτού…………


Να είστε έτοιμοι παιδιά μου, στους Ορθοδόξους ανήκει η Βασιλεία του Θεού, δεν το καταλαβαίνετε;  Δεν καταλαβαίνετε ότι σας έχω δώσει ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΣΑΣ ΤΑΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ;


Θα μπορούσατε να πάρετε έναν ξένον από τον δρόμο και να τον βάλετε στο Βασιλικό τραπέζι που είναι του αφέντη σας, η θα πάρετε τα παιδιά σας, όσο και αντίθετοι να είναι, όσο και αμαρτωλοί να είναι, θα καλέσετε τα παιδιά σας πρώτα και μετά θα καλέσετε και τους ξένους, γιατί και αυτοί θα έχουν ανάγκη να καθίσουν δίπλα από τα βασιλόπουλα και αργότερα να τα μιμηθούν και αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :