«ΑΚΟΥ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ»! Φασίστες και σκοταδιστές ΚΛΕΒΟΥΝ τα λόγια του Βίλχεμ Ράιχ και τα στρέφουν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


 Δείτε ανάρτηση γιατρού από νοσοκομείο της χώρας:


Άκου ανεμβολίαστε Ανθρωπάκο!!!…


Δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας, να προσπαθούν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι να σώσουν τόσους πολλούς, που θέλουν να αυτοκτονήσουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με σένα ανεμβολίαστε Ανθρωπάκο!! Τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις σε όλον τον πλανήτη, αφορούν εσένα ανθρωπάκο και αυτό, γιατί εγώ ο εμβολιασμένος μπορεί να μολυνθώ από τον covid, όμως δεν θα νοσήσω , δεν θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο!!. Ενδέχεται όμως να μολύνω εσένα και είναι βέβαιο οτι θα καταλήξεις στο νοσοκομείο, αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να διασωληνωθείτε και οι 7 στους 10 θα πεθάνετε μέσα στις ΜΕΘ!!.


Γιαυτό λοιπόν φοράω μάσκα ανθρωπάκο, παίρνω όλα τα μέτρα προστασίας, να μη σε μολύνω, αφού σου επιτρέπει η Πολιτεία να βγεις από το σπίτι σου, να καθίσεις δίπλα μου στο εστιατόριο, στο καφέ, στο σινεμά κλπ..κλπ. Να πιέζεις το σύστημα υγείας ανθρωπάκο, να στερείς νοσοκομειακές κλίνες απο άλλους ασθενείς με σοβαρές παθήσεις, γιατί…έτσι σου αρέσει!!!, γιατί εσύ ξέρεις, αφού ενημερώνεσαι από τον Πολάκη και τον Πετράκο, έχεις άμεση ενημέρωση από τους…ILLUMINATI για το σχέδιο του Soros και Bill Gates… έχεις ενημέρωση από τον “πνευματικό” σου για το εμβόλιο του σατανά!!, σε αντίθεση με την επίσημη Εκκλησία που δεν ξέρει!!


Μετέτρεψες ανθρωπάκο ένα καθαρά ιατρικο πρόβλημα, σε πολιτικό ζήτημα, για να ζητάνε κάποιοι αστείοι πολιτικοί, επιστήμονες κοινής αποδοχής…. ωσάν να πρόκειται για συνεδρίαση για την ταυτότητα της …προοδευτικής συμμαχίας. Υποχρεωτικός εμβολιασμός λοιπόν για όλους τους ενήλικες για να μπορέσουμε να κτίσουμε το τείχος ανοσίας και να μετατρέψουμε την φονική πανδημία σε μια απλή ενδημική νόσο…..Άκους Ανθρωπάκο?….

Δεν υπάρχουν σχόλια :