Εμβόλιο για ΑΓΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ!!! Εξαπλώνεται παντού ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ»
Όλο και πιο κοντά σε καταστάσεις Αποκάλυψης...


Τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και άλλες βασικές επιχειρήσεις σε Καναδά και Αυστραλία θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα να επιβάλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και να αποκλείουν τους ανεμβολίαστους!!!

Στην Αυστραλία, σύμφωνα με την Daily Mail, ο υπουργός Μικρών Επιχειρήσεων, Ντι Φάρμερ, αναφέρει πως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις επιτρέπεται να συμμετέχουν στην εντολή εμβολιασμού, προκειμένου να επιτρέπεται η είσοδος ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!


«Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω ότι πολλοί από αυτούς το σκέφτονται πραγματικά πολύ σοβαρά», τόνισε.


ΠΗΓΗ: Daily Mail, Σουπερμάρκετ και φαρμακεία θα μπορούν να αρνούνται την είσοδο σε ανεμβολίαστουςΣτον Καναδά, τα παντοπωλεία στην επαρχία του Νιού επιτρέπεται πλέον να… θεσπίζουν κανόνες απέναντι στους καταναλωτές που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19: Όχι εμβόλιο, όχι φαγητό, όπως γράφει το Russia Today.

Η διάταξη – η οποία περιλαμβανόταν σε ένα «χειμερινό σχέδιο δράσης» που ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας του Νιού Μπράνσγουικ Ντόροθι Σέφαρντ – δίνει στα παντοπωλεία, τα σουπερμάρκετ, τα εμπορικά κέντρα κτλ. την δυνατότητα είτε να επιβάλλουν κανόνες φυσικής απόστασης είτε να απαιτούν απόδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους πολίτες για να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις τους.


ΠΗΓΗ: Russia Today, Πολιτείες στον Καναδά επιτρέπουν σε ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ να απαγορεύουν την είσοδο στους ανεμβολίαστους«Με τον χειμώνα να έρχεται, θα υπάρχει πιο κρύος καιρός, μικρότερες μέρες, περισσότερος χρόνος μέσα και αυξημένες ευκαιρίες για εξάπλωση του COVID-19», είπε η Shephard. «Είναι σημαντικό να έχουμε ένα σχέδιο που διασφαλίζει ότι το σύστημα υγειονομικής μας περίθαλψης δεν θα κατακλύζεται».

Σφίγγει και άλλο το ζωνάρι η διεθνιστική τάξη πραγμάτων, καθώς πλέον τίθεται θέμα στον δυτικό κόσμο: Εμβόλιο για να αγοράζει φαγητό! Σημειώνεται πως το εν λόγω μέτρο έχει προταθεί και στην Γερμανία, 

Μην ξεχνάμε πως και στην Ελλάδα έχει προταθεί να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

Δεν υπάρχουν σχόλια :