ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΛΙ. ΠΟΤΕ;

Τελικά, παίδες, το αποφάσισα. Λέω να πάω να το κάνω το ρημάδι, να ξεμπερδεύουμε. ΄Οχι άμεσα όμως, λίγο αργότερα και για την ακρίβεια το 2096, που ο dear FDA θα έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα κιτάπια -και τα 451.000 έγγραφα- στα οποία βασίστηκε, για να δώσει άδεια στο σκεύασμα της καρα-dear Pfizer.

Aaron Siri-Νέα Υόρκη> Χάρη σε έναν νεαρό επίμονο Εβραίο δικηγόρο έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται ο εφιαλτικός κόσμος των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer

Αφού, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Τότε, τουτέστιν σε 74 χρονάκια, θα έχουμε όλα τα δεδομένα που απαιτούνται, για να γνωρίζουμε, αν κάνοντας το μπόλι θα είμαστε σε θέση, να προστατεύουμε τον εαυτό μας και την κοινωνία από την μετάλλαξη … χξς’ και να πάρουμε μια ώριμη και υπεύθυνη απόφαση. Και μια χαρά νιάτο θα είμαι ακόμα, μόνο 130 Μαΐων αλλά χαλάλι! Θα γίνω θυσία για χάρη της επιστήμης.

Επομένως, για να δώσω τη συναίνεσή μου, δεν αρκεί πλέον να μου απαντήσουν στις δέκα ερωτησούλες Παγιάτη, που τους έθεσα στο εμβολιαστικό κέντρο και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα πρέπει να έχω πρόσβαση στα 451.000 έγγραφα, τα οποία και θα μελετήσω επισταμένως, ούτως ώστε να μην πάω σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

Γιατί ενώ ο ΄Ελληνας κάθεται στα τέσσερα ή στην καλύτερη κοιμάται όρθιος, κάποιοι άλλοι μας έχουν βάλει τα γυαλιά. Ο λόγος για Γερμανούς, Αυστραλούς ακόμα και … άκουσον, άκουσον… Εβραίους!!! Αφού ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri τόλμησε και τα έβαλε με τα θηρία και από την αντίδρασή τους και μόνο τα ξεμπρόστιασε.

Τι έγινε, Ναζιστάκια; Πανικοβληθήκαμε; Εκατό η αλεπού, εκατόν δέκα το αλεπουδάκι γίνεται; Εμ δε γίνεται! Αλλά για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: ότι θα έρθει η άγια εκείνη ώρα, που με ένα στόμα, μια φωνή θα αναφωνήσετε:
ΝΑΖΙ κανείς ή να μη ζει; Ιδού η απορία!

΄Οσο για εμάς, παίδες, φύγαμε πρόσω ολοταχώς, να κλείσουμε τα ραντεβουδάκια μας! Altogether, άμα λάχει, να ουμ’… Για πότε; Μα για το 2096 βεβαίως βεβαίως…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

loading...