Η ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβαν διευθυντή σχολείου στην Πιερία και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα!


Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα εκ του Συντάγματος να συλλαμβάνουν παράνομους και να τους παραδίδουν στην αστυνομία

Πέντε άτομα, τα οποία παρουσιάστηκαν ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πήγαν σήμερα το πρωί στο Γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας και συνέλαβαν τον διευθυντή, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και είναι καλά στην υγεία του.


Ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή.


«Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.


Σύμφωνα με τον δήμαρχο «οι θεματοφύλακες του Συντάγματος» όπως αποκαλούνται δεν είναι από την περιοχή ενώ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς όταν έφθασαν στο τμήμα και παρέδωσαν τον διευθυντή.

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :