ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΠΑ; Εκπλήσσουν λοιπόν οι απαράδεκτες τιμές στον Ποντίφηκα από την κυρία Πρόεδρο





Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης  *   

Ο απανταχού Ελληνισμός είναι ταυτισμένος με την Ορθοδοξία.

Αν πχ ανατρέξει κανείς στο εξαιρετικό ιστορικό (όχι μόνον Εκκλησιαστικό) βιβλίο «Ειδήσεις Ιστορικαί Περί της Εκκλησιας της Κυπρου» (κατωτέρω), θα δει δύο πράγματα. Τα απερίγραπτα δεινά των Ελλήνων της Κύπρου να απαρνηθούν την ορθοδοξία, από τους λατίνους καθολικούς της υπό κατοχή τότε από τους Λουζουνιανούς Κύπρο. Και την απαράμιλλη αντίσταση του Ελληνισμού της Κύπρου που ταύτιζε τον Ελληνισμό του με την Ορθοδοξία.

Εκπλήσσουν λοιπόν οι απαράδεκτες ακραίες τιμές στον Ποντίφηκα από την κυρία Πρόεδρο. Δεδομένης ιδίως και της έχθρας της κυρίας Προέδρου εναντίον της θρησκείας μας και γενικότερα της Ορθοδοξίας.

(Η άγνωστη κόντρα του μακαριστού Χριστόδουλου και της Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου

https://www.newsbreak.gr/ellada/159955/otan-o-alismonitos-christodoylos-ekane-agiasmo-sto-ste-kai-i/)

Ή μάλλον δεν εκπλήσσουν δεδομένων των «παγκοσμιοποιημένων» ως λέγεται «φιλανθρωπικών» τους δεσμών για τους «πρόσφυγες» !!! Θυμίζω ότι ο τέως Πρόεδρος Παυλόπουλος παρά τα όσα άλλα του καταμαρτυρούνται δεν επεφύλαξε στον νεοαταξικό Πάπα παρόμοιες τιμές νεοταξικής υποτελείας (τιμής θα πει η κυρία Πρόεδρος)

Ερωτάται λοιπόν η κυρία Πρόεδρος αν επεφύλαξε ποτέ παρόμοιαν υποδοχή και παρόμοιες τιμές στον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...