Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον παραλογισμό των υποχρεωτικών εμβολίων.

 

Σύμφωνα με όσα ακούμε και βλέπουμε, είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν τα κάτωθι:

σε κάθε πανδημία ο ιός υφίσταται διαρκείς μεταλλάξεις. Σε κάθε μετάλλαξη, γίνεται πιό μεταδοτικός και λιγότερο επικίνδυνος. Στο τέλος τον κουβαλάμε όλοι και συμβιώνει μαζί μας χωρίς να μας ενοχλεί. Ήδη η Μποτσουάνα λένε ότι ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

η πανδημία μετά την Άνοιξη τελειώνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα και των ειδικών.

παρά τα δύο παραπάνω δεδομένα, έχουν αρχίσει με τρόπο παρανοϊκό να υποχρεώνουν σε εμβολιασμό, με εμβόλια ακατάλληλα για την νέα ή τις νέες μεταλλάξεις, με μέτρα που προκαλούν την απορία αρχικά και την οργή κατόπιν των λαών.

οι λαοί θα ξεσηκωθούν και θα ανατρέψουν το αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα με τη βία, αφού το πολιτικό σύστημα θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις ασφαλείας που το προστατεύουν, οι οποίες όμως είναι ανίκανες, αλλά και όχι πρόθυμες να το προστατεύουν, ειδικά όταν έρθει η ώρα να πυροβολήσουν κατά πολιτών.

με την παγκόσμια πτώση του πολιτικού συστήματος θα επέλθει παγκόσμια ακυβερνησία.

οι “σοφοί” λαοί θα παρακαλούν να αναλάβει κάποιος την παγκόσμια διακυβέρνηση.

θα βρεθεί κάποιος που θα την αναλάβει αυτή την διακυβέρνηση, οπότε θα ζητήσει αλλά και θα επιβάλει, να τον βοηθήσουν όλοι να φέρει τάξη στο χάος, με το να πιστοποιήσει ο κάθε πολίτης του πλανήτη την ταυτότητά του, αφού θα έχει καταλυθεί κάθε προηγούμενη εξουσία.

η πιστοποίηση της ταυτότητας θα εξασφαλίζει το δικαίωμα σε όλους να συμμετέχουν στον ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

και θα τους κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους, να πάρουν στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο χάραγμα (ταυτότητα), χωρίς το οποίο δεν θα μπορούν ούτε να αγοράσουν ούτε να πουλήσουν οτιδήποτε.

Πεπρωμένου φυγείν αδύνατον.

Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι όλα αυτά που φαίνεται να έρχονται, να καθυστερήσουν. Νομοτελειακά όμως, από ότι φαίνεται θα συμβούν.

https://www.el.gr/_f

loading...