Κατάπτυστες-ανθελληνικές επιθέσεις στο Arisvinews από Τούρκους-Ισραηλινούς πράκτορες και φανατικούς παγανιστές.




Γράφει ο Παναγιώτης Ντούνιας*.    

Είναι γνωστός ο πόλεμος που γίνεται στο ιστολόγιο μας, γιατί προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην πατρίδα. Η διαφορετική παιδεία, οι ξεχωριστές γνώσεις, οι διαφορετικές προτάσεις για την εθνική επιβίωση και η άσβεστη Ελληνική φλόγα, κάνουν τους Τούρκους και Ισραηλινούς πράκτορες και τους Χριστομάχους παγανιστές να καταφέρονται ψευδώς με τις πιο αισχρές συκοφαντίες εναντίον μας. 

Είναι γνωστό σε πανελλήνιο επίπεδο ότι ενάντια στους κυρίους Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο και Λάμπρο Κ. Σκόντζο, γράφουν μόνον οι παγανιστές. Ευτυχώς για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό δεν είναι σε θέση να τους αντιμετωπίσουν και καταφεύγουν σε συκοφαντίες, ύβρεις, απειλές και κατάπτυστες προσβολές. Αυτή είναι η πάγια τακτική τους εδώ και πολλά χρόνια.   

Στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας της Ελληνικής κοινωνίας, έχουν δικαίωμα ύπαρξης όσοι έχουν επιλέξει ως θρησκεία τους τον νεοπαγανισμό. 

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με αυτούς, διότι εκείνοι έχουν καλλιεργήσει έναν ιδιότυπο θρησκευτικό εθνικισμό-φανατισμό και μια πρωτοφανή εχθρική συμπεριφορά εναντίον των Χριστιανών, ώστε να μην έχουμε θέση στη νέα Ελληνική κοινωνία, που εκείνοι επιθυμούν και επιδιώκουν.

Την σύγχρονη εποχή έφασαν στο σημείο να απαιτούν, να φύγουμε από την Ελληνική επικράτεια, διότι θεωρούμαστε από εκείνους, “στρατός κατοχής” της Ελλάδας, την οποία θεωρούν δική τους πατρίδα. Σε επίσημη ανακοίνωσή τους διαβάζουμε: «Η πλήρης απελευθέρωση του πραγματικού Ελληνικού Έθνους είναι μια υπόθεση που εκκρεμεί» (Ιστοσελίδα Υ.Σ.Ε.Ε.). “Σκοπός των Ελλήνων είναι να απελευθερωθεί η Ελλάς από την χριστιανική κατοχή”. Είμαστε για αυτούς, οι “δολοφόνοι” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. “Οι δολοφόνοι των Ελλήνων. Διαδίδουν πως «ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού» και πως η αποκάθαρση της Ελλάδος από το χριστιανικό “μίασμα” είναι ο κύριος στόχος τους.

Διαβάζοντας κάποιος τα ανακοινωθέντα τους, τα άρθρα τους στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες τους, τα σχόλια τους, και τις επιθέσεις τους ενάντια στον κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Γιαννόπουλο. είτε παρακολουθώντας τις δημόσιες συζητήσεις τους, απορεί από τον οχετό των ύβρεων, των συκοφαντιών, των ψευδολογιών και των απειλών εναντίον των κυρίων Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, Λάμπρου Κ. Σκόντζου καθώς και των υπολοίπων Ορθοδόξων.

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια όχι μόνο της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού, αλλά και αυτής της νομιμότητας. Οι ύβρεις τους αρχίζουν από τα ιερά πρόσωπα της πίστεώς μας και καταλήγουν στους απίστευτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις πρωτοφανείς απειλές εναντίον των Κυρίων Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, Λάμπρου Κ. Σκόντζου και άλλων αξιόλογων Χριστιανών. (1)

Η ελευθερία πίστεως είναι δοσμένη από τον ίδιο τον Θεό.

Συνεπώς ο κάθε άνθρωπος, έχει το δικαίωμα, να πιστεύει όπου θέλει. Όταν όμως γίνεται κατάχρηση, της θεοδότου ελευθερίας, δημιουργούνται σοβαρότατα ζητήματα και προβλήματα σχετικά με την εθνική και κοινωνική συνοχή. Ο ερχομός, τα θαύματα, οι διδασκαλίες, η Γέννηση, η Ανάσταση του Ιησού Χριστού η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποτελούν για όλους τους πιστούς, τα πιο αξιόλογα και ελπιδοφόρα γεγονότα όλων των εποχών, στην παγκόσμια ιστορία.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν χαίρονται, από την παρουσία και τις ευεργεσίες του Θεανθρώπου. Μερικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικά συναισθήματα, με αποτέλεσμα να λυπούνται, να οδύρονται, και παράλληλα να πασχίζουν, να μειώσουν την αξία του Χριστού. Είναι εμφανές ότι η αμαρτία δημιούργησε στα μυαλά τους σοβαρή νοητική βλάβη, ώστε να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν, ούτε στο ελάχιστο το ασύλληπτο μέγεθος της θείας δωρεάς. Εξαιτίας της μεγάλης πλάνης. είναι στραμμένοι προς τον σκοτεινό και Άρχοντα και τον Άδη, και όχι προς τον ολόφωτο ουρανό, που είναι πλημμυρισμένος από την καλοσύνη, την ευλογία της δημιουργίας, και το αναστάσιμο φως. Αποστρέφονται την ελευθερία του ουρανού και ορέγονται τα δεσμά του υποχθόνιου δεσμωτηρίου του Εωσφόρου.

Τους αποκαλύφθηκε ο Θεός, αλλά δεν τον αγάπησαν και δεν τον αποδέχτηκαν. Ο Θεός έγινε άνθρωπος και εμφανίστηκε ως Μεσσίας, όμως κάποιοι άνθρωποι, τον απέρριψαν, διότι δεν τον πίστεψαν. Από τα αρχαία χρόνια η πλειοψηφία των Ελλήνων Σοφών, γνώριζε για τον έναν Θεό δημιουργό. Η αναζήτηση της αλήθειας οδήγησε τους Έλληνες στο να αγαπήσουν την σοφία, την γνώση, για αυτό και έγιναν φιλόσοφοι. Η φιλοσοφία των Ελλήνων γέννησε τις επιστήμες, και παράλληλα, βοήθησε τους προγόνους μας, να γίνουν Χριστιανοί. Ανέκαθεν αναζητούσαν οι Έλληνες Σοφοί την αλήθεια, και το φώς. ‘Όταν οι προγονοί μας γνώρισαν τον Χριστό και τους μαθητές του, κατάλαβαν ότι εκεί βρίσκεται η αλήθεια και η σοφία, στον Χριστό και στην Εκκλησία.

Το δωδεκάθεο, η αρχαία θρησκεία, είχε ονομασθεί παγανισμός, στα Ρωμαϊκά-“Βυζαντινά” χρόνια, και είχε περιορισθεί στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές των αμόρφωτων χωρικών, εξ ου και το όνομά του, που σήμαινε την θρησκεία των χωρικών. Όμως ο παγανισμός ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά από μερικούς αιώνες, ως συνέχεια του αρχαίου παγανισμού (σατανισμός, Μάρτιν Νίλσον, η Ιστορία, της Αρχαίας Ελληνικής θρησκείας).

Ιστορικά ο Νεοπαγανισμός έλκει τις ρίζες του, στους γνωστικούς και στους Ερμητικούς Φιλοσόφους.

Η αρχαιολατρεία της σύγχρονης εποχής ανέσυρε, ως δήθεν αξίες της αρχαίας κλασικής εποχής, τις  σκοτεινές παγανιστικές θρησκείες, τις οποίες έθεσε ως κορωνίδα, στους δυτικούς διαφωτιστές της Ευρώπης, Ιστορικά ο Νεοπαγανισμός έλκει τις ρίζες του στους γνωστικούς και τους ερμητικούς.

Ο Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς μας διδάσκει σχετικά με τον Πατριωτισμό και τον Εθνισμό.

«Ο πατριωτισμός είναι το ευγενέστερον των αισθημάτων, αλλά και το προχειρότερον εις εκμετάλλευσιν υπό των φωνασκών, των αγυρτών και των επιτηδείων παντός είδους» («Άπαντα 2», σελ. 74). Ο ίδιος αγάπησε, όπως γράφει, δύο θρησκείες – είδωλα «την ποίηση και την μεγάλη ιδέα», που την ύμνησε, έντονα, μέχρι το 1925. Ευλογία Θεού είναι ότι αυτήν την εποχή, την πιο κρίσιμη ιστορικά για το έθνος, έχουμε δίπλα μας τον Μέγα Εθνιστή, τον κύριο κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο. Ιδού μια από τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του προς την Πατρίδα, με βάση τις αναφορές του Κωστή Παλαμά.  

Κοινή διαπίστωση είναι ότι όλοι οι κίβδηλοι υποστηρικτές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια τον συνδυασμό εθνικής σωτηρίας-επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο ως έθνος, την ώρα που αργοπεθαίνει η Ελλάδα, να μην είναι σε θέση να μας εξαπατούν, καθώς αμέσως πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται. 

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες και τους ανθέλληνες. Κανένας από τους όψιμους “πατριώτες” δεν δέχτηκε δημόσια να υποστηρίξεις δημόσια τον προαναφερόμενο συνδυασμό. Μέσα από την πρόταση του αυτή, κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο, ώστε να μην πέφτουμε θύματα διαφόρων λαοπλάνων. 

Ο κύριος  Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής εδώ και 16 συναπτά έτη μέσα από τις εργασίες του, επιμένει να απομακρυνθούμε από τον Διονυσιακό πολιτισμό (Άγιος Χρυσόστομος ο στυλοβάτης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να επιστρέψουμε στις παραδοσιακές Ελληνοχριστιανικές αξίες.

Τον Έλληνα που ξεπέρασε σε επιτεύγματα τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τον γνωρίζει κανείς !!!

Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με τους χιλιάδες ομογενείς και όχι μόνον αναγνώστες, μέσα από την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.

Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα-σεβασμό και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέεν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. 

Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. 

Στα 16 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος. 

Η στήλη έχει δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές. Κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία και τον Πλάτωνα. Ενδεικτικό είναι ότι με τις μνημειώδεις εργασίες του ισοπέδωσε τους Χριστομάχους παγανιστές, οι οποίοι διχάζουν τον κοινωνικό ιστό και απειλούν με διάλυση το Ελληνικό έθνος. Ουδέποτε στα 16 χρόνια που είναι ο κύριος Γιαννόπουλος στον χώρο, τόλμησαν να του απαντήσουν. Το μόνον το οποίο έκαναν ήταν να καταφεύγουν σε χυδαιολογίες και απειλές, οι οποίες πολλές φορές περνούσαν τα όρια της νομιμότητος. Και όλα αυτά πάντοτε ανώνυμα, πλην ελαχίστων οπαδών της αρχαίας θρησκείας. 

Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κύριος Γιαννόπουλος έκανε την ιστορική αποκατάσταση των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία και Ηρόδοτου. 

Και όλες αυτές οι εργασίες έγιναν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην παγκόσμια ιστορία. Ουδέποτε στα χρονικά της οικουμένης, βρέθηκε άνθρωπος κάτω από τέτοιες καταστάσεις, και να είναι σε θέση να μεγαλουργεί και να επιτυγχάνει αυτά τα μοναδικά στο είδος τους επιτεύγματα. 

Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός μάχιμος, από όλους όσους γράφουν εδώ και δύο δεκαετίες στο Ελληνικό διαδίκτυο, καθώς είναι στην πρώτη γραμμή του υβριδικού πολέμου στην πράξη. Είναι ο μεγαλύτερος διακριθείς στον υβριδικό πόλεμο που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως έθνος. Επίσης μεγάλο και αξιόλογο έργο έχει και ο Θεόλογος καθηγητής Λάμπρος Κ. Σκόντζος.

Ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος είναι Θεολόγος- και μέλος της συντακτικής ομάδας του Arisvinews. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Έγγαμος και πατέρας τριών κοριτσιών. Υπηρέτησε την δημόσια εκπαίδευση ως θεολόγος καθηγητής. Γράφει ανελλιπώς εδώ και 25 χρόνια εργασίες θεολογικού, κοινωνικού, ιστορικού περιεχομένου. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 1000 εργασίες. Οι περισσότερες είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο. Τα τελευταία έτη γράφει κυρίως κατά των αιρέσεων και των παραθρησκειών. Από το έτος 1987 είναι συνεργάτης της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Έχει συγγράψει το εορτολογικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της. Από το 2001 είναι άμεσος συνεργάτης του γραφείου αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου. Είναι μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων και μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Μελέτης Αρχαιολατρίας – Νεοειδωλολατρίας. Συνεργάζεται με πολλές οργανώσεις, επίσημα έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες. Έλληνες διαβάστε προσεκτικά τις εργασίες και τα άρθρα των κυρίων Άγγελου-Ευάγγελου Γιαννόπουλου και Λάμπρου Κ. Σκόντζου, όλες οι αναφορές των παγανιστών είναι κίβδηλες. 

Ο ονομαζόμενος ως Γ. Αθηναίος κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας ακόμη πράκτορας με ψεύτικο όνομα. Είναι γνωστό σε  μεγάλο μέρος της επικράτειας, ότι γνωστή εγκληματική-παγανιστική οργάνωση στην Ελλάδα, λασπολογεί εδώ και μια δεκαετία ενάντια στην Ορθοδοξία, την “Βυζαντινή” αυτοκρατορία και εναντίον των κυρίων Γιαννόπουλου και Σκόντζου. 

*Παναγιωτής Ντούνιας Έλλην Εθνιστής και διαχειριστής του Arisvinews. 

loading...