Τον είπαν «ΦΕΡΕΦΩΝΟ»! Καταδίκη των «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ» δηλώσεων Εξαδάκτυλου για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, vid


 
«Αυτό είναι τελείως ανοίκειο να ακούγεται από τα χείλη γιατρού που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, πολύ περισσότερο δε από εκπρόσωπο του ΠΙΣ», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ (του οποίου προεδρεύει η κα Ματίνα Παγώνη – μαλλιοτραβήγματα μεταξύ των «τηλέ-ειδικών»;;;) καταδίκασε τις «μενγκελικές» δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας του προέδρου του ΠΙΣ κ. Αθανασίου Εξαδάκτυλου, πως οι ανεμβολίαστοι ασθενείς πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τα νοσήλια.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αυτό είναι τελείως ανοίκειο να ακούγεται από τα χείλη γιατρού που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, πολύ περισσότερο δε από εκπρόσωπο του ΠΙΣ. Με τη λογική αυτή όλοι οι ασθενείς κάθε πάθησης που κάποιος θα κρίνει ότι δεν είχαν εφαρμόσει προληπτικά μέτρα πριν ασθενήσουν ή τραυματιστούν (πχ. καπνιστές, απρόσεκτοι οδηγοί κ.λπ.) θα πρέπει να πληρώνουν τη νοσηλεία τους. Δηλαδή να καταργηθεί κάθε έννοια δημόσιας δωρεάν περίθαλψης. 


Καλούμε το ΔΣ και τη Συνέλευση του ΠΙΣ να ανακαλέσει άμεσα σε τάξη τον πρόεδρό του και να του υπενθυμίσει ότι είναι γιατρός και όχι φερέφωνο των οποιοδήποτε οικονομικών συμφερόντων.»


Θυμηθείτε τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Εξαδάκτυλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια :