ΤΟ IΑΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ- Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ…ΥΓΕΙΑ!!!

Γράφει ο Jon Rappoport 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στο τέλος του πολέμου, τα στελέχη της IG Farben δικάστηκαν και, παρά τις προσπάθειες του Telford Taylor, του επικεφαλής εισαγγελέα των ΗΠΑ, και

του βοηθού εισαγγελέα Josiah DuBois, οι ποινές που επιβλήθηκαν ήταν ελαφρές.

Για παράδειγμα, ο Fritz Ter Meer, υψηλόβαθμο στέλεχος της Farben, δικάστηκε για μαζική ιατρική δολοφονία και δουλεία και καταδικάστηκε σε ισχνή φυλάκιση επτά ετών. 

Αποφυλακίστηκε μετά από τρία χρόνια, και συνέχισε να καταλαμβάνει μια θέση ως πρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου της Bayer, ενός εταιρικού κλάδου στο δέντρο της διαβόητης IG Farben, η οποία υποτίθεται ότι είχε διαλυθεί…

Άρχισα να γράφω για το θέμα αυτό πριν από 20 χρόνια, όταν ξεκίνησα το NoMoreFakeNews.com.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσω μια επισκόπηση.

Το 1933, το μεγαλύτερο καρτέλ στον κόσμο, το IG Farben, έσπρωξε τον Χίτλερ στην κορυφή, επιτρέποντάς του να γίνει καγκελάριος της Γερμανίας.

Η Farben ήταν ένας παγκόσμιος κολοσσός. Φαρμακευτικά προϊόντα, βαφές, πετρέλαιο, καουτσούκ. Σφυρηλάτησε συνεργασίες με τις Standard Oil, Dow, Dupont, Imperial Chemical Industries, Rhone-Poulenc.

Ο αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, Josiah DuBois, που στάλθηκε σε μια αποστολή διερεύνησης γεγονότων στη Γουατεμάλα, επέστρεψε λέγοντας: 

“Απ’ όσο μπορώ να πω, το έθνος είναι εξ ολοκλήρου θυγατρική της Farben”.

Οι λαμπροί χημικοί της Farben ήταν σύγχρονοι αλχημιστές. Ερευνούσαν και παρήγαγαν συνθετικά προϊόντα πολύ πριν από τα προϊόντα που παρασκευάζονταν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Το όνειρό τους ήταν ο μετασχηματισμός υλικών: η ικανότητα μετατροπής οποιουδήποτε στοιχείου του Περιοδικού Πίνακα σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Εν τω μεταξύ, ο Χίτλερ είχε εμμονή με έναν άλλο μετασχηματισμό: την αναβίωση αυτού που πίστευε ότι ήταν η χαμένη Άρια Κύρια Φυλή. Μέσω της επιλεκτικής αναπαραγωγής, της εξάλειψης των κατώτερων και ανεπιθύμητων ανθρώπινων τύπων και άλλων “επιστημονικών μεθόδων”, θα γινόταν μια αναβίωση των Υπεράνθρωπων. Και φυσικά, αυτοί θα έλεγχαν τότε το πεπρωμένο του πλανήτη.

Κοντά στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, οι ηγετικές φυσιογνωμίες της Farben και άλλων γερμανικών εταιρειών, γνωρίζοντας ότι ο Χίτλερ ήταν ένας τρελός και αποτυχημένος ως στρατιωτικός στρατηγιστής, αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να ανακατευθύνουν τις προσπάθειές τους, να περάσουν στην παρανομία, να παραμείνουν αόρατοι και από τις σκιές να συνεχίσουν τον πόλεμό τους με άλλα μέσα. Δεν είχαν τελειώσει. Κάθε άλλο. Είχαν χρήματα, πόρους, μυαλό, συμμάχους. Και χρόνο.

Αλλά πώς θα έμοιαζε αυτός ο νέος πόλεμος; Πώς θα εξελισσόταν; Ποιανού τα νήματα θα κινούσαν και για ποιο σκοπό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...