Για να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε πολεμικό dna.
Δυστυχώς η συνεχιζόμενη με ραγδαίους ρυθμούς θηλυκοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας από την νέα τάξη πραγμάτων, υπήρξε καταλυτική και καταστροφική για το έθνος.Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Γεωστρατηγικός αναλυτής-Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197).


Για να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε πολεμικό dna.


Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ.

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι, απέναντι στους εμπρησμούς, τα εμβόλια, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες.

Aυτό συμβαίνει διότι οι περισσότεροι δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτή η κοινωνική-εθνική μάστιγα, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά, η φιλικά τους πρόσωπα θανάτους οι απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου.
Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το ΝΑΤΟ, είτε από την παραδοσιακά ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές.Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.


Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που
δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.


Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως.


Στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα. Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο.


Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.


Η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες. Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα.Στις εποχές όπου το έθνος βρισκόταν σε αμυντικούς πολέμους, όλοι οι Έλληνες εφάρμοσαν πιστά την διδαχή του στυλοβάτη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, του Αγίου Γρηγορίου- Θεολόγου.
To μέλλον του Ελληνικού έθνους κρίνεται στην μαρτυρική Συρία και από την επικράτηση του Μπασάρ Ασσάντ.


Ακολουθώντας το παράδειγμα των κορυφαίων του κόσμου, των Ελλήνων της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, οι οποίοι έκαναν γάμους-συμμαχίες με τους Αρμένιους εκείνους τους αιώνες, θα κάνουμε και εμείς οι Έλληνες γάμους με τις Σύριες πολεμίστριες την σημερινή εποχή, αμέσως μετά με την κατάπαυση του πυρός. (1)


Μέχρι να δημιουργήσουμε τις νέες πραγματικές Ελληνίδες αυτές που ήδη υπάρχουν είναι λίγες, για την επιβίωση του νέου Ελληνικού έθνους. Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα.


Για να έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε συμμάχους. Η μοναδική πραγματική σύμμαχος χώρα του έθνους μας, έχει αποδειχτεί ότι είναι η Συρία της οικογένειας Ασσάντ.
ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΤIΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡIΕΣ

Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα. Με την κατάπαυση του πυρός, αμέσως όλοι οι γνήσιοι Έλληνες θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να έρθουν σε επαφή με τον Συριακό λαό, για να ξεκινήσουν οι γάμοι των Ελλήνων με τις Σύριες πολεμίστριες. Οι ντυμένες, οι ηθικές, ηρωίδες Σύριες θα είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία θα ξαναχτίσουμε το έθνος μας εκ του μηδενός.
Για όσους δεν γνωρίζουν στην Συρία υπάρχουν και Σύριες χριστιανές. Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από την σεξουαλική διαφθορά. Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη ηθική-αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους.


Γυναίκες οι οποίες με την γενναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς “άνδρες” του δυτικού θηλυκοποιμένου κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει από την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή.


Αυτές είναι οι Σύριες γυναίκες οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα στην Συρία, την νέα τάξη πραγμάτων.
Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να μολυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς.


Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές και ανώμαλες πράξεις όπως αρκετές έκφυλες “Ελληνίδες”, αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό θα υπερασπιστούν την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους.


Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από τον Διονυσιακό πολιτισμό και την μόδα. Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Οι Σύριοι παραμένουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με τους νεοέλληνες που σκλαβωθήκαμε, εξαιτίας της παρά φύσιν ερωτικής ζωής.


Οι Σύριες γυναίκες έχουν φυσική ομορφιά και όχι ψεύτικη με πλαστικές, μακιγιάζ κλπ. Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τους πατέρες της Εκκλησίας το βάψιμο είναι εωσφορική πλάνη και κατά συνέπεια μεγάλη προσβολή προς τον Θεό-Δημιουργό.


Οι Σύριες αμαζόνες έχουν το κατάλληλο dna, διότι είναι πολύ ηθικές, με υψηλές αξίες και έχουν το γονίδιο του πολεμιστή.
Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι περισσότερες “Ελληνίδες”, σέρνονται μέσα στον βούρκο του Φρυγικού Σαβάζιου και έγιναν η αιτία να αργοσβήνει το ιερό και ΄ένδοξο Ελληνικό έθνος. Συνεπώς έχουμε εθνικό χρέος να βαδίσουμε επάνω στον δρόμο τον οποίο χάραξαν οι πρόγονοι μας, οι κορυφαίοι του κόσμου, οι ‘Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους καθώς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους, και εμείς οι γνήσιοι Έλληνες την σημερινή εποχή.


Αυτό θα το επιτύχουμε εμείς κάνοντας την ίδια ακριβώς συμμαχία στην σύγχρονη εποχή με τον Συριακό λαό και τους γάμους με της Σύριες Αμαζόνες, όπως έκαναν οι Έλληνες του μεσαίωνα με τις Χριστιανές γυναίκες από την Αρμενία.


Tην σημερινή εποχή τα διδάγματα, των αρχαίων προγόνων μας, τα εφαρμόζουν στην μοναδική σύμμαχο χώρα, προς την Ελλάδα, την Συρία. Στην Συρία γνωρίζουν εδώ και αιώνες την αξία του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Όποιος δεν γνωρίζει Πλάτωνα και Αριστοτέλη δεν μπορεί να εισαχθεί στα πανεπιστήμια της Συρίας.


Για αυτό στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας οι Σύριοι με στήριγμα τον Πλάτωνα επιβίωσαν ως έθνος.
Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με βάση τις διδαχές του Αριστοκλή περί ανδρών και γυναικών.


Οι Σύριες αποτελούν παράδειγμα για όλους, Έφτασαν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. Εάν περίμεναν οι γυναίκες από τους άλλους “άνδρες” που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε πια η μαρτυρική Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτίας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα και της “φιλανθρωπίας”, όπως στην περίπτωση των θλιβερών ραγιάδων.


Με το βλέμμα στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν, κοιτάξτε σήμερα κάποιες από τις υπερασπίστριες της Συρίας. Είναι οι Αμαζόνες της Συρίας, οι Αλλαουΐτισες και oι Χριστιανές. Aν λοιπόν σας έχει απομείνει μια στάλα ανδρισμός-Ελληνισμός, αισθανθείτε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωίδες γυναίκες της Συρίας, και γίνεται αυτό που ήταν και οι πρόγονοι μας. Έλληνες, Άνδρες, Αγωνιστές, Μαχητές, Πολεμιστές.Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες, οι οποίες
αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συρίας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την πατρίδα τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται όπως έκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περιόδους oικονομικής κρίσεως.Ένα έθνος που δεν γνωρίζει την πραγματική του ιστορία και ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι του, τότε δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει.


Ποτέ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χαφέζ Ασσάντ κατά την Ελληνοτουρκική κρίση του 1987 υπήρξε ο μόνος αρχηγός κράτους ο οποίος παρέταξε τα Συριακά στρατεύματα στα Τουρκοσυριακά σύνορα, και δήλωσε ότι εάν γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας τότε θα χτυπήσει τους Οθωμανούς.


Κανένας άλλος δεν μας υποστήριξε σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον πατέρα του Χαφέζ κινείται και ο γιος του ο Μπασάρ Ασσάντ, για αυτό εκτός των ενεργειακών και των οικονομικών συμφερόντων τα οποία έχουν οι νεοταξίτες στην Συρία, ένας ακόμη λόγος ο οποίος κάνουν τον αιματηρό πόλεμο, είναι ότι αποτελεί τον μοναδικό πραγματικό σύμμαχο των Ελλήνων.BASHAR AL ASSAD
Γιατί οι νεοταξίτες προσπαθούν να αφαιρέσουν την εξουσία από τον νόμιμο πρόεδρο στην Συρία και τον αποκαλούν “δικτάτορα” και “κτήνος” ; Οι Εωσφοριστές θέλουν να ρίξουν τον Ασσάντ διότι υπό την προστασία του, συνυπάρχουν ειρηνικά οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εμποδίσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση αυτή η πολύ εξαιρετική συνύπαρξη να γίνει παράδειγμα και σε άλλα έθνη.


Ο πρόεδρος Ασσάντ θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο νόμπελ και όλα τα σχετικά βραβεία, με βάση αυτό το οποίο έχει επιτύχει. Δυστυχώς όχι μόνον δεν βραβεύεται αλλά παράνομα και καταργώντας κάθε έννοια δικαίου τον πολεμούν και επιθυμούν τον αφανισμό του οι νεοταξίτες.Τα ίδια βραβεία θα έπρεπε να λαμβάνουν και οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους δια την παραδειγματική τους συμβίωση.


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.


Είναι φαιδρό, πρόστυχο και άνανδρο, διότι οι οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης που διδάσκουν την διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών εθνολογικών μειονοτήτων, να μάχονται την μοναδική κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκείνους.


Η Συρία είναι το μοναδικό ελεύθερο μωαμεθανικό κράτος. Όλες οι θρησκευτικές μειονότητες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μωαμεθανούς. Ο Ασσάντ είναι ο προστάτης των χριστιανών στην Συρία. Όσο παραμένει στην εξουσία δεν κινδυνεύουν οι χριστιανοί. Ο πρόεδρος απέδειξε ότι μπορεί να κρατήσει ενωμένο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα στο Συριακό κράτος. Είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία. Οι Μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι χριστιανοί και οι διάφορες θρησκευτικές μειονότητες είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Ασσάντ, διότι είναι ο προστάτης της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.


Όλοι γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη πτώση του Μπασάρ Αλ Ασσάντ θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την θανάτωσή τους από τους νεοταξίτες, σε περίπτωση που οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρία. Για αυτό όλες οι θρησκευτικές μειονότητες πολεμούν με φανατισμό για να σώσουν την πατρίδα τους από την νέα τάξη και όλους τους υπόλοιπους ώστε να επιστρέψουν στην ευημερία του παρελθόντος.


Επίσης δεν επιθυμούν να παραμείνει στην εξουσία ο Ασσάντ διότι δεν ξεπούλησε τον ενεργειακό πλούτο της χώρας του έναντι πινακίου φακής, και γιατί έχει δική της κεντρική τράπεζα η Συρία. Η κεντρική τράπεζα της Συρίας δεν είναι ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους της νέας τάξης. Τον Μάρτιο του 2020 ο κατ εφημισμόν εμφύλιος στην Συρία συμπλήρωσε το όγδοο έτος.


Στην αιματοβαμμένη Συρία πολεμούν μισθοφόροι από 85 και περισσότερες διαφορετικές χώρες. Εντούτοις οι εωσφοριστές τον πόλεμο αυτό τον ονομάζουν “εμφύλιο”. Η Συρία έγινε ένα από τα πιο αιματοβαμμένα έθνη στην παγκόσμια ιστορία.


Η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αυξάνεται επικίνδυνα για πολλοστή φορά.

Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής και ο μεγαλύτερος γεωστρατηγικός εταίρος, αναδείχθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ένα έθνος-κράτος συμμάχησε ταυτόχρονα με δύο χώρες οι οποίες βρίσκονται σε πόλεμο. Η Ρωσία του Πούτιν υποστηρίζει παράλληλα την Συρία το Ασσάντ και την Τουρκία του Ερντογάν. Η Συρία αποτελεί τον διαχρονικό στόχο μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας οι οποίες για να αποφύγουν μια μετωπική σύγκρουση με καταστροφικές συνέπειες, αναγκάστηκαν το έτος 2016 να συμβιβαστούν και να συνομιλήσουν, μαζί με το Ιράν, για το μέλλον της Συρίας.

Στον παγκόσμιο πόλεμο μικρότερης κλίμακας που διεξάγεται στην Συρία, ο μεγάλος νικητής είναι η Ρωσία. Επίσης πρόσφατα η Γερμανία αποφάσισε να διπλασιάσει την εισαγωγή φυσικού αερίου από την Ρωσία. Ο μικρότερης πόλεμος θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παγκόσμια ειρήνη. Πάνω από 400 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους. Ο μισός πληθυσμός της Συρίας, ο οποίος πριν τον εμφύλιο ανερχόταν στα 23 εκατομμύρια κατοίκους εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα είτε τα σπίτια τους. Κάποιοι από τους δυστυχισμένους ανθρώπους επέτυχαν να φτάσουν στην Ευρώπη, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συνελήφθησαν, απήχθησαν ή αγνοούνται.


Κατά την διάρκεια της τρομερής και αιματηρής πολεμικής αντιπαραθέσεως, έλαβαν χώρα εκτεταμένες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 'Όλα τα μέρη έχουν κατηγορηθεί για επίθεση εναντίων αμάχων.

Εξαιτίας των φοβερών συγκρούσεων ένα μεγάλο μέρος της χώρας έχει μετατραπεί σε ερείπια. Η οικονομική δεινότητα της Συρίας, έχει επιδεινωθεί με δραματικούς ρυθμούς, με τις τιμές να αυξάνονται ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Το νόμισμα καταρρέει και ως συνέπεια έχουμε την πείνα και την εξαθλίωση. Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων.

Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή, και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή.
Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων.

Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των ανθρώπων της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ). Oι Χριστιανοί της Συρίας μάχονται με τον Ασσάντ, για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, και του Κατάρ. Ο Σύριοι του Ασσάντ και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου Ελληνικού πολιτισμού, καθώς ο Ελληνισμός άφησε και εκεί το διαχρονικό του στίγμα.

Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν τότε η ανθρωπότητα και ειδικά η Ελλάδα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα σκλάβοι της νέας τάξης πραγμάτων. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα. Εάν όμως κερδίσουν οι Σύριοι, τότε η νέα τάξη θα έχει δεχτεί το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους.
Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος πραγματικά φλέγεται, από μία τεράστιας κλίμακας πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή, στην Συρία και εξαιτίας των σχεδίων για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων.

Η σύγκρουση των πολιτισμών, Χριστιανισμός-Ισλάμ, που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών και χρειαζόμαστε δίπλα μας τον μοναδικό μας σύμμαχο κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ.

Ήδη βιώνουμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την μαζική κατά γενική παραδοχή εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα Αραβικά-δικτατορικά καθεστώτα, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς η οποία δεν έχει την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια.
Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, απέρριψε το νεοταξικό σχέδιο “Αραβική Άνοιξη”, το οποίο είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του στην Ανατολική Μεσόγειο, με την ευλογία και την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Επίσης φοβούνται πολύ την συμμαχία Ελλάδας-Συρίας και επέκτασιν, την συμμαχία Ρωσία, Ελλάδα, Συρία, Ιράν.


Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου-νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον κατακερματισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν γενοκτονίες, ο εκτοπισμός, η εξαθλίωση, και η εκμετάλλευση, προκειμένου να επιβάλουν την κυριαρχία και την εκμετάλλευση, επί του πλούτου αυτών των λαών. Οι Ισραηλινοί δεν συγχώρησαν, στην αδούλωτη Συρία του Ασσάντ, την υποστήριξή προς τον δίκαιο αγώνα, του Παλαιστινιακού λαού.

Επίσης οι Αμερικανοί-νεοταξίτες το Ισραήλ έχουν μεγάλο μίσος κατά της Συρίας, λόγω της υποστήριξης προς την εθνική αντίσταση του Λιβάνου, η οποία προκάλεσε μια συντριπτική ήττα κατά της Ισραηλινής επεκτατικότητας. Με την απελευθέρωση, εδαφών του Λιβάνου, από την Ισραηλινή κατοχή, οι Σύριοι επέτυχαν μια σημαντική νίκη, εις βάρος των Ισραηλινών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της εισβολής του Ισραήλ, στον Λίβανο το 2006.

Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική-Συριακή κυβέρνηση, με τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας, των χωρών του Κόλπου, όπως είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα, που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση, μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια :