CHAOS: Τελικά… υπάρχει και τι ισχύει με όσα ακούγονται;

 Συγκεντρώσαμε απορίες σχετικά με το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 12.5 εκατομμυρίων ευρώ και δίνουμε απαντήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Αιτία το πρώτο υπεραυτοκίνητο που κατασκευάζεται στη χώρα μας και φέρει την ονομασία Chaos. Από τη μία υπάρχει το κοινό που ελπίζει και αναμένει με αγωνία και υπομονή το αυτοκίνητο και από την άλλη υπάρχουν αυτοί που δεν πιστεύουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στη χώρα μας.

Δημιουργός του Chaos είναι ο Σπύρος Πανόπουλος ο οποίος έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το όραμά του μέσω της εταιρείας Spyros Panopoulos Automotive (SPA). Στόχος του Έλληνα κατασκευαστή είναι να φτιάξει το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα ξεπερνά τα 500 χλμ./ώρα, θα είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στα 0-402μέτρα αλλά θα είναι και το ταχύτερο στην πίστα του Nurburgring. Όλα τα παραπάνω μπορούν να φαντάζουν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας όμως είναι το όνειρο που έχει ένας Έλληνας που ασχολείται με το χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 20 χρόνια, ενώ κατέχει και παγκόσμια ρεκόρ σε αγωνες dragster.

Έχουμε διαβάσει πολλές απόψεις, σχόλια και γνώμες. Καθώς πρόκειται για μία καινούρια εταιρεία λογικό είναι να υπάρχουν απορίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να λύσουμε. Το κάνουμε έπειτα από ψάξιμο, έρευνα και έχοντας μιλήσει με τον ΙΔΙΟ τον Σπύρο Πανόπουλο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσέγγιση του Σπύρου Πανόπουλου (που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια) έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία και ΔΕΝ μας προσκάλεσε ούτε σε… γεύμα αλλά ούτε σε συνέντευξη Τύπου. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί του πριν από δύο χρόνια καταλάβαμε πως έχει όραμα. Είδαμε, ρωτήσαμε, ψάξαμε και διαπιστώσαμε με τα μάτια μας (και όχι όσα μας λένε ή… ακούμε), πως μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα που αφορούν στο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Όχι απλά και μόνο να βγάλει ένα υπεραυτοκίνητο αλλά να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για θα ακολουθήσουν και άλλοι που έχουν όραμα.

Δεν περιμένουμε να μας πούνε τι θα γράψουμε αλλά κινηγάμε την είδηση

Όσοι διαβάζετε και ενημερώνεστε καθημερινά από το Newsauto, γνωρίζετε από πρώτο χέρι πως την είδηση την κυνηγάμε και ΔΕΝ περιμένουμε να μας έρθει σερβιρισμένη στο πιάτο. Αυτό κάναμε και κάνουμε στην περίπτωση της SPA και του Σπύρου Πανόπουλου.

Δεν ξυπνήσαμε μία μέρα και αποφασίσαμε να γράψουμε ένα άρθρο απλά και μόνο για να γράψουμε και εμείς κάτι, αλλά γράφουμε όσα έχουμε ζήσει ξοδεύοντας πολύ χρόνο, κάτι που επιβάλλει το ρεπορτάζ.

Δείτε το Chaos όπως εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Πέμπτη το βράδυ

loading...