Ε Ν Τ Ι Μ Ο Ι ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ &ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ : ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

1….αυτό που πρέπει να αποφευχθεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ είναι η θέσπιση μιας και μοναδικής κρατικής αλήθειας-!!!-και η δίωξη κάθε αντίθετης άποψης,μια πρακτική που εύκολα μπορεί να πέσει σε λογοκρισία !

2….είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι σκοπός της ρύθμισης αυτής είναι η ΔΙΩΞΗ των ‘αιρετικών’-κατ αυτούς-απόψεων που διατυπώνονται !

Η επιστήμη όμως ,όπως η ΙΑΤΡΙΚΗ,προχωράει μέσα από την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ,τις επιστημονικές διχογνωμίες ,την ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ της θέσης και της αντίθεσης !

3…ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ-!!!!!-&να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ την πρόοδο της επιστήμης με την ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ !!!

Είναι προτιμότερο να ακουστεί κάτι ψευδές ΠΑΡΑ να φιμωθούν 100 αλήθειες !!!

Φαιδων Βοβολης:


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;;;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ !!

ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΤΙΣ ‘ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ‘ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ‘Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ‘!!!

ΟΛΟΙ Α Ν Η Κ Ο Υ Μ Ε ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ Χ Ω Ρ Ι Σ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ !!

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Ξεκίνησαν λάθος δρόμο κάποιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :