«ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ» τον Φάουτσι!!! Το ΒΙΝΤΕΟ που βάζει σε ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ τους «τηλε-ειδικούς»

 Ομιλία «ΦΩΤΙΑ» – Μέσα και η DARPA!!!

Ο Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μπομπ Γκιμπς, ηγείται προσπάθειας, εναντίον των διεθνιστών των εμβολίων, όπως τους ονομάζουν έχοντας στο πλευρό του  αρκετό αριθμό βουλευτών.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για τον Άντονι Φάουτσι, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων πως πρέπει να λογοδοτήσει! Εκείνον δηλαδή τον οποίο επικαλούνται οι «ειδικοί» στην Ελλάδα.

Τόνισε μεταξύ άλλων:

«Την προηγούμενη εβδομάδα ανακαλύψαμε ότι ο dr Fauci παραπλάνησε τους Αμερικανούς.

Ο dr fauci είπε στις 11 Μαΐου του 2021- Απόσπασμα: “με όλο το σεβασμό, είστε απολύτως και  πλήρως λάθος, -μιλώντας στον dr Paul, για το ότι το ΝΙΗ, δεν έχει ποτέ (χρηματοδοτήσει) και ούτε χρηματοδοτεί τώρα την έρευνα για την λειτουργία του Ινστιτούτου ιολογίας της Wuhan.

Αλλά τι ξέρουμε τώρα; Γνωρίζουμε το ΝΙΗ στην πραγματικότητα χρηματοδότησε το κέρδος της έρευνας λειτουργιών στο εργαστήριο της Wuhan.

Η συμμαχία EcoHealth χειραγώγησε έναν κορωνοϊό για να δημιουργήσει έως και δέκα χιλιάδες φορές το ιικό φορτίο, παραβιάζοντας τις διατάξεις των εθνικών Ινστιτούτων της σύμβασης υγείας που απαγόρευαν την άναρχη έρευνα, η οποία θα μπορούσε να καταστήσει μια ασθένεια σημαντικά πιο επικίνδυνη ή μεταδοτική».

Δείτε:

loading...