«ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ»! Βουλευτής ΑΨΗΦΑ τις συνέπειες και ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ – ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ


 Θα γίνει χαμός με το βίντεο! Συγκρίνει τις κυβερνήσεις που εφαρμόζουν τα ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ με ολοκληρωτικά καθεστώτα υπεύθυνα για ανείπωτες φρικαλεότητες

Ο βουλευτής του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, Τζορτζ Ρόμπερτ Κρίστενσεν, κάλεσε τους πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα περιορισμού του Covid και τις επιβολές εμβολίων, συγκρίνοντας τις κυβερνήσεις που τα εφαρμόζουν με ολοκληρωτικά καθεστώτα υπεύθυνα για ανείπωτες φρικαλεότητες, σε μία ομιλία που αφορά προφανώς όλες τις χώρες που ακολουθούν την χουντικού τύπου πολιτική για τον COVID.


Μιλώντας ενώπιον του κοινοβουλίου, ο Κρίστενσεν είπε ότι οι πρωθυπουργοί της Αυστραλίας ήταν «μεθυσμένοι από την εξουσία» και «προσπαθούσαν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον».


«Ο φόβος είναι η δικαιολογία της επιλογής για εξαναγκασμό και έλεγχο των ανεμβολίαστων που δαιμονοποιούνται όλο και περισσότερο, εξοστρακίζονται και εκριζώνονται κοινωνικά», είπε ο Christensen.


Δήλωσε μεταξύ άλλων:


«Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που ευθύνονται για τις πιο αποτρόπαιες φρικαλεότητες του 20ου αιώνα –σκεφτείτε τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χίτλερ, τον Πολ Ποτ– δεν έφτασαν ποτέ εκεί που έχουν φτάσει όλοι αυτοί μέσα σε μια νύχτα.


Χρησιμοποίησαν τον φόβο για να ελέγξουν. Στην αρχή απέκλεισαν τους «βρώμικους» ανθρώπους. Δικαιολόγησαν τον αποκλεισμό. Πέρασαν σε πιο σκληρούς αποκλεισμούς και τελικά απέκλεισαν τους ανθρώπους είτε κοινωνικά είτε σωματικά».


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :